Kocam yanımda küçük duruyor

öyle konuşanlar koca bulamamıştırda ondan car car konuşurlar.:82:

öyle arkadaş olmaz olsun:47:senin yerinde olsam arkadaşlığımı keserdim kesemiyorsam da arada bir mesafe bırakırdım bence çok yüz vermişsin arkadaşlık böyle birşey değil:19::19::19:

öyle arkadaş olmaz olsun:47:senin yerinde olsam arkadaşlığımı keserdim kesemiyorsam da arada bir mesafe bırakırdım bence çok yüz vermişsin arkadaşlık böyle birşey değil:19::19::19:

biliyorum bende de hata var ama şurda mezun olmamıza 2 ay kaldı, ağızlarımızın tadı kaçmasın dedim. bide genelde üzmektense üzülmeyi yeğlerim ondan bişey diyemiyorum :/

biliyorum bende de hata var ama şurda mezun olmamıza 2 ay kaldı, ağızlarımızın tadı kaçmasın dedim. bide genelde üzmektense üzülmeyi yeğlerim ondan bişey diyemiyorum :/

bu kadar iyi niyetli olmak herzaman iyi değil:25::37:beni üzeni bende üzerim hiç sevmem böyle arkadaş diye geçinenleri:63:bir gerçek varsa gelsin bana söylesin ama dalga konusu ne demek :57:siz de ozaman 2 ay sıkın dişinizi yapacak pek birşey yok madem :44:bundan sonra arkadaş seçimleriniz de daha dikkatli olursunuz:97:kendinizi de pek üzmeyin dert edecek bi konu değil giyim tarzınızı değiştirin yada eşinizin size uyum sağlamasını sağlayın :31:

hmm birde ağızlarımızın tadı kaçmasın diye diye yaprak dökümü ne hale geldi:27:hatırlatmak istedm :82:

Back
X