• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam yanımda küçük duruyor

Kilolu bir bayansanız böyle düşünüyor olabilirsiniz. Hiç takmayın üzülmeyin bence. Siz mutluysanız ve aranızda bu problem değilse üzülmeye değmez. Kim ne derse desin. Ne düşünürse düşünsün. Canınızı başkalarının saçma eleştirileri için sıkmaya değmez.

yo kilom fiziğim iyi şükür ama işte biraz dikkat çekiyorum, topuklu ayakkabıya bayılıyorum oda spor ayakkabıya... tarzlarımız yüzündende kaynaklanıyor aslında.....

yo kilom fiziğim iyi şükür ama işte biraz dikkat çekiyorum, topuklu ayakkabıya bayılıyorum oda spor ayakkabıya... tarzlarımız yüzündende kaynaklanıyor aslında.....

Olabilir canım boşver hiç takma. Üniversite ortamındasın bu yüzden çekememişler seni. Hiç sıkma tatlı canını. Tek derdin bu olsun. Hep mutlu ol eşinle inşallah.

ikiniz birbirinizi seviyorsaniz gerisi bos önemli olan sizin birbirinizle anlasa bilmeniz ve sevmeniz saymaniz dert edilecek sey degil hayatta...

hemde çok seviyoruz....:nazar: son sene olmasına rağmen ikimizde okulu bitirmeyi bekleyemedik :16::17: ama ağızlara laf olmakta üzüyor, hatta çok sevdiğim arkadaşlarıma kırılıyorum bu yüzden...

aman takılmayın allah aşkına...öyle söyleyen arkadaşlarnızada şimdi çıtır erkek moda en çıtırıda benim diye espri yap bak bişey diyebiliyorlarmı?? sadece 3çift ün.öğrencileri ve beekarlar çoook normal örneklerde az olunca sizde iyi bir malzeme dalga geçip gün geçiriyorlar takılmayn lütfen........

aman takılmayın allah aşkına...öyle söyleyen arkadaşlarnızada şimdi çıtır erkek moda en çıtırıda benim diye espri yap bak bişey diyebiliyorlarmı?? sadece 3çift ün.öğrencileri ve beekarlar çoook normal örneklerde az olunca sizde iyi bir malzeme dalga geçip gün geçiriyorlar takılmayn lütfen........

:1::1::1:bunu çok tuttum =)) yarın okula gidince ilk iş ' beni çıtır kocam bıraktı' dicem

elbetde... kimi vardır he he der geçersin ama kimi vardır kırılırsın.. bide arkadaş ortamında söylüyorlar ayıp oluyo yani üzülüyorum.. bıyık bırak dedim bende eşime =)) +5 10 yaş eder yani:1:

Demek istediğim şu: sizi kıskanıp böyle söyleyenler olabilir. Ayrıca gerçek öyle olsa bile ne yalnızca size söylenir böyle birşey ne de arkadaş ortamında söylenir. Densiz kendini bilmez kadınlar. Çok sinir bozucu. Öyle bir durumda lafımı hiç esirgemem atlarım direkt kadının üstüne. Kocama laf söylersin haa :57:

Demek istediğim şu: sizi kıskanıp böyle söyleyenler olabilir. Ayrıca gerçek öyle olsa bile ne yalnızca size söylenir böyle birşey ne de arkadaş ortamında söylenir. Densiz kendini bilmez kadınlar. Çok sinir bozucu. Öyle bir durumda lafımı hiç esirgemem atlarım direkt kadının üstüne. Kocama laf söylersin haa :57:

bunu yapabiliyorsanız ne mutlu size:81: ama ben bişey diyemiyorum ki arkadaş işte ... böyle davranmamdan yüz buluyorlar demek ki.....

konuyu görünce bi yakınım aklıma geldi. kadın uzun boylu yapılı ve kilolu. eşi ise çok zayıf bir erkeğe göre kısa denebilecek şekilde. yanında ablası gibi duruyor. ama onlar bunu hiç takmıyolar. gayet mutlular ve birbirlerini seviyolar. mutluysanız boşverin elalemi.

haklısınız ama belkide asıl mesele kendimi büyük hissetmem oluyo halbuki yaşımda gözüküyorum. kocam açıkcası yanımda biraz sönük duruyo ve bunu bizden başka herkes mesele ediyor, çok sıkıldım bunları duymaktan....

Sizin dikkat çekiyor olmanız ve eşinizin yanınıda "sönük kalması" giyim tarzınızdaki paralellikle aşılacak bir sorun... Ayrıca bu durumu "eşinizin sönük kalması" şeklinde ifade etmeniz -dediğiniz gibi- sadece başkalarının değil sizin de eşinizin tarzını pek de beğenmediğinizi düşündürdü bana... Eğer problem buysa birlikte alışverişe çıkarak daha uyumlu bir çift görüntüsü yakalayabilirsiniz...

Eşinizin sizden küçük görünmesi ise farklı bir durum... Eğer kavram karışıklığı olduysa ve sorun yukarıda ifade ettiğim gibiyse aşılamayacak bir sıkıntı yok... Bedensel olarak aranızda yaş farkı varmışçasına bir görüntünüz varsa da en geç birkaç yıla kalmadan durumun dengeleneceğinden eminim... O güne kadar insanların bunu ifade etme cesareti göstermelerini engelleyin... Şaka yollu bile olsa çiftlerin uyumunu eleştirmek büyük hadsizliktir, izin vermeyin, tavrınızı koyun... :19:

sen süslü püslü olup kocan da sportif olmayı seviyorsa çok normal..
makyajla fln diyelim 25 gösteriyorsun kocan da 20 gösteriyor diyelim...
5 sene sonra sen yine 25 göstericeksin (büyük gösterenler hep aynı yaşta kalıyorlar nedense benim de öyle olmuştu) o da 25 göstericek hatta erkekler fln daha çabuk yaşlanıyor bence günümüzde ileride kızı gibi duruyorum diye de dert edersin şimdi sen :p

benm ve eşimin yaşı normale göre küçük ve bazıları eşimin benden küçük durduğunu söylüyorlar bende bundan çok rahatsız oluyorum :( ama ben subjektif bakamadığım için farkedemiyorum ki :/ ozamanda iyice bunalıyorum.....

dev adam olsa nolacak yedi cücelerin kahramanı olsa nolacak??insan sonuçta ya..kocanız o sizin ne diye bu hisse kapılıyosunuz??bırakın kim ne derse desin..kimene boyu posu ne kadarmış..evine size sadık olsun çalışkan olup geçindirsin dürüstlüğünü kaybetmesin gerisi yalan..

konuyu görünce bi yakınım aklıma geldi. kadın uzun boylu yapılı ve kilolu. eşi ise çok zayıf bir erkeğe göre kısa denebilecek şekilde. yanında ablası gibi duruyor. ama onlar bunu hiç takmıyolar. gayet mutlular ve birbirlerini seviyolar. mutluysanız boşverin elalemi.

valla en güzeli o..katılıyorum size..dış görünüş zamanla değişir ama başka şeyler aynı kalır..boydan postan daha önemliler var hayatta..ille kadın mini minicik erkek iri olacak değilki..

Ben de eşimden 6cm uzunum.ama hiç sorun etmiyoruz.Nedense bizim derdimiz elalemi geriyor,arada laf söyleyenler oluyor.ikimizdende gereken cevabı olıp oturuyorlar.

Sizin dikkat çekiyor olmanız ve eşinizin yanınıda "sönük kalması" giyim tarzınızdaki paralellikle aşılacak bir sorun... Ayrıca bu durumu "eşinizin sönük kalması" şeklinde ifade etmeniz -dediğiniz gibi- sadece başkalarının değil sizin de eşinizin tarzını pek de beğenmediğinizi düşündürdü bana... Eğer problem buysa birlikte alışverişe çıkarak daha uyumlu bir çift görüntüsü yakalayabilirsiniz...

Eşinizin sizden küçük görünmesi ise farklı bir durum... Eğer kavram karışıklığı olduysa ve sorun yukarıda ifade ettiğim gibiyse aşılamayacak bir sıkıntı yok... Bedensel olarak aranızda yaş farkı varmışçasına bir görüntünüz varsa da en geç birkaç yıla kalmadan durumun dengeleneceğinden eminim... O güne kadar insanların bunu ifade etme cesareti göstermelerini engelleyin... Şaka yollu bile olsa çiftlerin uyumunu eleştirmek büyük hadsizliktir, izin vermeyin, tavrınızı koyun... :19:

ya spor giyinmek ona yakışıyor ve öyle rahat ediyosa öyle gysin ama banada ayak uydursun istiyorum arada :/

ayrıca çok güzel tespitde bulunmuşsunuz, iki problemde mevcut. hem farklı tarzlarımız hemde onun küçük göstermesi. sarışın aslında babyface ondan kaynaklanıyo ama zamanla oturur inş

Back
X