- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
Pilavi tereyagla yapiyorum hemde hakiki trabzon tereyagiyla sut kokuyormus...ya bi suru ornek verebilirim fasulye bile sut kokuyor adama... yok salcasi cok cok salcasi az yoksa konserve domatesmi kullandin kullandiysan sevmem... eve girmeden basliyor yemek kavgamiz sen yap elinden yiyelim diyorum yok yemiyorum yapma yemek o zaman nasil bas edeecm bilmiyorum... cok yoruluyorum cok
5 gun oldumu bilmiyorum ama kalvalti vermiyorum sadece aksam ve yemeklerimi begeniyor :)ay çok guldum aç bırakıyorum demenıze :)
beğeniyor mu artık5 gun oldumu bilmiyorum ama kalvalti vermiyorum sadece aksam ve yemeklerimi begeniyor :)
Walla citini cikarmiyor sen onceden niye boyle yapmiyordun bile diyor :)beğeniyor mu artık
Adamla ayni saatte evden cikcam ayni saatte eve gelcem ve sabah aksam sirf kadinim diye cayina varana kadar onune dizcem.
Hadi bunu gec (ki yapmam), ustune bir de begenmedim dicek... peh peh pehh
Es akillanmaya baslamis gibi, daha da cicegi burnundaymissiniz, umarim esiniz de o mutfagin yolunu bulur da modern kolelikten kurtulursunuz.
Canim zaten elimizden geleni yapiyoruz ben inaniyorum herkes de benim gibi cabaliyor... ama iste ikizler burcu bi adamla evliyim bwlki de ondan boyleBen eşimden iki buçuk saat önce geliyorum yine bile zor yapıyorum ama iki çeşit yemek ve salata bazen yanına ayranyapıyorum baZen portakal suyu sıkıyorum salatayı herhün yapıyorum haftada bir fırında tavuk o iki gün yeniyo haftada bir et o iki gün yeniyo dört günü kurtarıyor yanında pilavla diğer günler de bazen balık bazen ıspanak çorba fasulye tarzı elimden gelen bu enfes yapamıyorum ben de yenicek kadar ama tavuk pilav ve Eti leZZETLİ YAPIORUM
Gibi gibiBoşver artık kafanı yorma hallolmuş zaten
Kaynanam yemek yapmayi bilmiyor ki bizi cagriyor kizim sen yap elin lezzetli diyor orda yaptigimi begeniyor evimde begenmiyor...
Canim zaten elimizden geleni yapiyoruz ben inaniyorum herkes de benim gibi cabaliyor... ama iste ikizler burcu bi adamla evliyim bwlki de ondan boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?