Kocam yemekleri begenmiyor

Nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama gerçekten bazı insanlar (kadınlar demiyorum) yemeğe ne katarsa katsın lezzetli yapamıyor.
Üniversitedeki ev arkadaşımdan biliyorum. Sanki suyu ayrı sebzesi ayrı pişmiş gibi olurdu.
Eşin tam olarak neden şikayetçi okumadım.
Ben de bekarken mutfağa kek börek dışında girmezdim ama kendi mutfağım olunca özgüven geldi eşim de şaşırdı.
Olmadı yemek kursuna gidin.

Düzeltme: Yorumları okudum da eşin şımarmış bence. Hem çalışıp hem de her akşam yemek yapacağım. Oldu. Söyle meal box ile anlaşsın.

Son düzenleme:

Tereyağ kullanmadan yapın.
Mesela ben de yemeklerde tereyağ kokusunu sevmiyorum bana ağır geliyor.
Eşiniz fazla seçici. Bu da kadın için yorucu oluyor gerçekten.

Adamla ayni saatte evden cikcam ayni saatte eve gelcem ve sabah aksam sirf kadinim diye cayina varana kadar onune dizcem.
Hadi bunu gec (ki yapmam), ustune bir de begenmedim dicek... peh peh pehh

Es akillanmaya baslamis gibi, daha da cicegi burnundaymissiniz, umarim esiniz de o mutfagin yolunu bulur da modern kolelikten kurtulursunuz.

Walla canim ben 5 bucuk yil sevgililik yasadim cektim zaten daha cekmeye sabrim yok zaten.. bu son demlerim :) ya adam olacak yada olacak :)

Ben eşimden iki buçuk saat önce geliyorum yine bile zor yapıyorum ama iki çeşit yemek ve salata bazen yanına ayranyapıyorum baZen portakal suyu sıkıyorum salatayı herhün yapıyorum haftada bir fırında tavuk o iki gün yeniyo haftada bir et o iki gün yeniyo dört günü kurtarıyor yanında pilavla diğer günler de bazen balık bazen ıspanak çorba fasulye tarzı elimden gelen bu enfes yapamıyorum ben de yenicek kadar ama tavuk pilav ve Eti leZZETLİ YAPIORUM

Canim zaten elimizden geleni yapiyoruz ben inaniyorum herkes de benim gibi cabaliyor... ama iste ikizler burcu bi adamla evliyim bwlki de ondan boyle

BuZluktan et çıkardım onu yapçam bak çok basit sadece iki tarafını kızartıyorsun hem de sevılen bi yiyecek biftek yanına bulgur pilavı salata baksana fırında yapçam en iyisi patatesle Eti koycam tmm zaten yağlı kağıt serersen yağını da ayarlaman gerekmez kızarınca alıcam

kadın yemek yapar erkekte yemeği tadar beğenir(mez) bu kuralları insanlar koydu
erkek dışarda çalışır kadın evde oturur bu kuralıda insanlar koydu
kadın temizlik yapar erkek televizyon karşısında kumanda elinde göbeğini kaşır
kadın çocuk bakar erkekte sustursana şu çocuğu der
bunları devam ettirmeyelim bayaaanlar bunlar insanların koydukları kurallar gene bozacak olan insanlar acımıyormusunuz kendinize beyaaa
yemeği beğenmeyen kocaya buyur kendin yap
kadının yeri evidir diyen kocaya yerimi sana veriyorum demeyi bilmeli
tv karşısında göbeğini kaşıyan kocayı tv ile birlikte camdan atmayı:))))
çocuğu sadece kadının sayan erkeğe çocuk yapmamayı bilelim artık

Kaynanam yemek yapmayi bilmiyor ki bizi cagriyor kizim sen yap elin lezzetli diyor orda yaptigimi begeniyor evimde begenmiyor...

Allah Allah, o da bir alemmiş.
Şımarıklık bence de.
O yapsın siz deneyin bakalım, öğretsin madem.
Kadın yapar erkek yer olayından zaten hoşlanmıyorum üstüne bir de böyle tepkiler verecek hiç yapasım gelmez :)

Allah yardım etsin benim eşim soğan yemiyor ve yediremiyorum bu sebeple zorluk çok yaşıyorum ama senin ki benden vahim hiç bişey beğenmemek nedir şu zamanda kimi insanlar bi ekmeğe hasretten ayıptır şımarıkliktir...

Canim zaten elimizden geleni yapiyoruz ben inaniyorum herkes de benim gibi cabaliyor... ama iste ikizler burcu bi adamla evliyim bwlki de ondan boyle

Ayy bende ikizler burcuyum.
Bazen cok sevdigim bir yemegi bir anda hic yiyesim gelmeyebilir.
Ama bu durum biraz degisik...
Yemeginizi begenmemeye odaklanmis gibi.
Dün gece nisanlimla konusuyorduk sizin konu direk aklima geldi. (Gurme gibi adamdir kendileri kötü yemek yemez)
Az cok neyi sevip sevmedigini anladim artik ona göre yaparım yemekleri dedim. O da yapamazsan ben öğretirim sevdigim sekli sonra benimki gibi yaparsın dedi.
Siz de böyle bir öneri sunabilirsiniz.
Al sana malzeme yemegi yap bende senin sevdigin gibi yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…