- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
Canim mesajlari bastan okusan zaten bunlari demezdinYok tavrınızı koyun yok beğenmeyen dışarda yesin neden dışarda yensin hergün neden kendini geliştirmek bu kadar zor kusura bakmayın ama insan aptal değilse öğrenir internet herkesin elinin altında püf noktaları ne nasıl yapılır ayrıntılı anlatılıyor yapa yapada öğrenilir ben erkek olsam kusura bakmayın bende yemem herkes anasının karnında öğrenmiyor biraz özen gerek.
2 aylik evliyim, ben gercekden guzel yemek yapiyorum hatta tariflere bakiyorum internetden yapiyorum bazen belki bendedir diye hata... ve eveet cezalandirmak istiyorum cunku kalbimi kiriyor
Evimde 3 4 cesit tereyagi var farkli markalarinda var zaten hepsini tereyagla yapmiyorum kiŞimdi siz de çalışıyorsunuz esinizde.
Ve siz ondan erken kalkıp kahvaltı hazırlıyorsunuz hergun yani neden ki o sizden üstün bi varlık mi ?
Aynı anda kalkın beraber hazırlayın ya da hiç hazırlamayın gitsin pogaca simit falan yesin bu kadar simartmayin derim yatın yarım saat daha uyuyun.
Akşamları da kafanıza göre yapın yemeğinizi yerde yer yemezse peynir ekmek yer bu kadar basit yanı.
Ha ana birtek tereyağı konusuna itirazım var ben de trabzon tereyağı yiyemem mesela agir geliyor ve kokuyor bana bi de yağı değiştirin öyle deneyin derim.
Peki bunun icin napabilirim kiKayinvaliden de yemek yapmayi bilmiyorsa damak zevki olusmamis olabilir esinin. Bu onemli birsey bak. Sen istedigin kadar guze yap adamin agzinin tadi yoksa begenmeyecektir.
Benimki de istese yapar kasap adam ama iste benden istiyor hep iskence gibizeytini farklı bir sunumla sevmediyse,demek ki yeniliklere açık değil. ben domatesin üzerine biraz z.yağı gezdirir, biraz da kekik serperim. eşim sade olsa olmaz mı dedi, ona söğüş kendime çeşnili yaptım. sonra baktım benimkinden tırtıklıyor.aynı şekilde zeytini de. zamanla eşler birbirine benziyor sanırım. adam ete bile kekik, k.biber vs atmıyordu, şimdi atıyor. beğendireceğim diye kendimi parçalayamam. yetiştiremediğim zaman da eşim yapar, hazır yemek ohh misss.
Bi kac kerr soyledi zaten sabah ac biraktim simdide yemegimi begendi :)
Senin yapabilecegin cok birsey yok ne yazikki zamanla alisacaktir ama epey uzun bir zamandan soz ediyorum:)Peki bunun icin napabilirim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?