Kocam yemekleri begenmiyor

Canim mesajlari bastan okusan zaten bunlari demezdin

Vakit ayirmadiklarin kaybettiklerindir... o zaman diyorum ... sen anla kacirdiklarini... bi konuya hakim olmak icin anlatilan herseyi okurum oyle yorum yaparimki kacirdigim bisey olmasin yanlis bisey soylemim canim zbzbzbzb

aaaaaaaaaaaaaay yemin olsun böyle adam için ocağa yanaşmam kaldi ki yemek yapıcam! buyuk konusuyorum..bence sen ccok tavız verdın..sadece kendın ıcın yap aaylarca dsardan yemek yesın bak sesi cıkıyor mu..bi laç gun degıl aylarca

Burda kurusıkı atanlar eşiniz yemeği beğenmeyince kaçınız beğenmediysen dışarda ye aşçın yok burda diyor hava yapmayın yemezler::::))))))))

Şimdi siz de çalışıyorsunuz esinizde.
Ve siz ondan erken kalkıp kahvaltı hazırlıyorsunuz hergun yani neden ki o sizden üstün bi varlık mi ?
Aynı anda kalkın beraber hazırlayın ya da hiç hazırlamayın gitsin pogaca simit falan yesin bu kadar simartmayin derim yatın yarım saat daha uyuyun.
Akşamları da kafanıza göre yapın yemeğinizi yerde yer yemezse peynir ekmek yer bu kadar basit yanı.
Ha ana birtek tereyağı konusuna itirazım var ben de trabzon tereyağı yiyemem mesela agir geliyor ve kokuyor bana bi de yağı değiştirin öyle deneyin derim.

2 aylik evliyim, ben gercekden guzel yemek yapiyorum hatta tariflere bakiyorum internetden yapiyorum bazen belki bendedir diye hata... ve eveet cezalandirmak istiyorum cunku kalbimi kiriyor

O zaman bir daha yemeğinize söylendiğinde tabağı önünden alıp yemeği çöpe dökün. Sonra da siz yemeğinizi afiyetle yemeye devam edin. İlk aylardan nasıl alıştırırsanız öyle gider.

Evimde 3 4 cesit tereyagi var farkli markalarinda var zaten hepsini tereyagla yapmiyorum ki

zeytini farklı bir sunumla sevmediyse,demek ki yeniliklere açık değil. ben domatesin üzerine biraz z.yağı gezdirir, biraz da kekik serperim. eşim sade olsa olmaz mı dedi, ona söğüş kendime çeşnili yaptım. sonra baktım benimkinden tırtıklıyor. aynı şekilde zeytini de. zamanla eşler birbirine benziyor sanırım. adam ete bile kekik, k.biber vs atmıyordu, şimdi atıyor. beğendireceğim diye kendimi parçalayamam. yetiştiremediğim zaman da eşim yapar, hazır yemek ohh misss.

Benimki de istese yapar kasap adam ama iste benden istiyor hep iskence gibi

Bence bi yemek kursuna gidebilirsin çünkü benim bir arkadaşım vardı yumurta bile kıramazdı o derece onu bile yakardı yaa okadar beceriksiz diki kendiyle dalga bile geçerdi evlendi adam dayanamadı :) yemek kursuna gönderdi arkadaşımı maşallah şimdi 40 yıllık ev hanımlarına taş çıkarır neler neler yapıyor ne sunumlar tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…