Kocam yemekleri begenmiyor

Az once dedim sayenizde gaza geldim ben artik sana yemek hazirlamicam kendime hazirlicam karnini nerde doyurursan doyur dedim

şimdi okudum da bence eşinizin agzının tadı yok buna karar verdim :) bi doktora görünsün bence. size de kolaylıklar diliyorum.

Zikkim yesin dicem simdi tovbe tovbeee
Nimete bahane bulmak da nedir? Dunyada bunca ac insan varken

Al karsina konus ,senin kocanin belli baska bir derdi var ,gundem yaratiyor yemek meselesiyle ,
Begenmiyorsa da kusura bakma ben bu kadar yapiyorum ,senmin virvirini cekemicem aksamlari annende ye gel ,beni yorma diyin ,
Altan aslirsaniz bununla bas edemezsiniz

Kimin görevi bilmem ama ben mutfakta salatanın haricinde ve rahatsız olduğum zamanlar dışında eşimi istemem.10 yıllık evliyim ilk zamanlarda çok iyi olmasada çalışma hayatım çok yoğundu aparatif kolay yemekler yapıyordum sonrasında zevk aldım en güzelini özenerek yapmaya çalıştım. Eşimle yemek zevkimiz aynı o nedenle en büyük avantajım bu oldu,severek yapmak lazım. sizin için demiyorum çünkü konuya hakim değilim, 2. Bir hususta eşinizde anlayış hoş görü olmalı beğenmiyorsa ekmek arası bişeyler atıştırır eline sağlık der.kısacası canım bu işler görevle, beğenmiyorsan yeme demeyle,sen yap demeyle olmuyor saygı,hoşgörü ve en çokta severek yapmakla oluyor. Bunları yazıyorum tamamen kendimden örnek veriyorum isteyen istediği gibi yapabilir herkesin fikrine saygımız sonsuz...

Ya beni esim yemek yapmakdan soguttu beni ki ben yemek yapmasini seven bir insandim malesef...

Aman çok takıntılıymış yahu.
Yap yemeği al kendine şapır şupur ye.
Yok hazır domates mi yok konserve mi amma abartmış.
Çok mu şekilci zeytine maydanoz koydun diye yemiş falan.

sen de yapma o yapsin o zaman

Canim keske yaptirabilsem kalvaltidan cok sikayetciydi bi kez hazirladi ondada daha iyisini senden istiyorum dedi boyle bir koca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…