- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Bir taraftan da kiyamiyorum.Bence oda istemezdi böyle olmasını birde siz üstüne gitmeyin. Herkesin başına gelebilir. Sakin kalmaya çalışın Eşinizi de motive edin geçecek diye. Kötü günler geçer İstediği kadar imza benim değil desin adam elbet ortaya çıkacaktır.
Esim kârini koyarak sattigi arabayi.Hic mi ders almamis esiniz? Neden boyle islere giriyor? Cehenneme giden yol iyi niyet taslariyla orulmustur. Hukuki yollarla dilerim zararinizi karsilarsiniz.
Ben esas sunu demeye geldim. Esiniz safiyane niyetlerle donatilmis belli ki. Karsilikli cikar iliskileri var mi bilemiyoruz tabi.
Esiniz cevresindeki insanlari degistirsin. Samimi oldugunuz olacaginiz insanlari secerken daha titiz davranin. Kolay guvenmeyin. Evinizi, sofranizi, rizkinizi paylasirken bin kere dusunun.
İnsallah bu son olur.
Aynen hep söyledim senet mi kaldi dedim.Senetle iş yapmak bir Türkiye’de kaldı sanırım.
Geçmiş olsun, bu kafayla 3. kezde dolandırılabilir çok fikkstli olun. Garantisi olmayan iş yapmayın derim ben bundan sonrası için.
Kefil olan adamin babasinin arabasına icra el koydu. Adam kendi arabasini alabilmek icin icraya 1 senedin karsiligi para odemis.Ben son kısmı anlamadım
Arabayı almak icin ücreti yatırmıs demişsiniz kim yatırmıs imzaya kim itiraz ediyor
Valla ticarette oluyor böyle seylerKefil olan adamin babasinin arabasına icra el koydu. Adam kendi arabasini alabilmek icin icraya 1 senedin karsiligi para odemis.
Amin cok tesekkurler.Valla ticarette oluyor böyle seyler
Senet olmaz cek olur gene batar gene kacar gene ugrasırsın
E nakit calısan zaten yok artık
Kocana cokta kızma derim bilse girermiydi böyle bi işe bilsen ne olduklarını evine alıp beslermiydin sende
Allah güc kuvvet versin toparlarsınız insallah
Artik ben de oyle dusunuyorum acikcasi.Bundan sonra maddi hiç bir konuyu eşinize bırakmayın. Oda birşey yaparken muhakkak size sorsun. Bu dava süreci ne olur bilmiyorum, umarım zararsız atlatırsınız.
Benim eşimin borç verme huyu vardı. Bugün yarın diye diye bizi 3-4 sene bekletenler oldu. Maaşı benim adıma yatıyor, tüm hesaplar bende. Biryere gittiğimizde hesap bile ödetmiyorum artık. Bizim için bir çözüm oldu.
Bu kafayla daha 3. 5 kez daha dolandirilir.ne seneti yıl olmuş 2019?Eşiniz 2 kere dolandırılmış, 3.kez de dolandırılır. Tüm ipleri sizin elinize almanız lazım. Bir daha para alma satma işleri onda olmasın
Iste adam imzaya itiraz ettigi icin yatirdigi senet parasina da icra el koydu. Dava sonucuna gore verilecek sanirim.Senetleri icraya vermişsiniz. Babasıda imza bnm degil demiş. İmzalar balistige gider bakılır gerçekmi degilmi diye. Seneti getiren kişinin evine icra gider kalan paranın ederi kdr eşyaya el konulur. Babasının arabasını almışlar. Adamda 1 senet karsılıgı para yatırmıs. Sonraki senette vakti gelince ödenmezse aynı işlem yine gerçekleşir. Ödenmezse eger dava açın. Hakim tutuklama kararı çıkartır. Çek senet dolandırıcılıgına girer. Ama bu işler uzun sürüyor. Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?