- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Aynenn aynen ben de yaziklar olsun sana dedim esime..."Beni bir kere dolandirirsan yazıklar olsun sana,2 kere dolandirirsan yazıklar olsun bana"demişler..
Ya da dememişler ama cuk oturdu.Geçmiş olsun
Nasil uzulmeyeyim ki ucu bize dokunuyorilk defa olsa neyse de ikinci defaysa ceksin cezasini esiniz.hadi bi kere dolandirildin hala bu islere giriyor.yerinizde olsam hic esime uzulmem kendi dusen aglamaz olan size oluyor
O zaman herturlu ispatlanir.Yok dogru anlamissiniz. Adam imzalari inkar ediyor. O da bize dava acmis hemen imzalar benim degil diye.
Kendi imzalamadiysa oglu imzalamıştır. Sonucta senetlerde babasinin t.c si galan var esim nerden bilecek adamin t.c sini
Aynen hep söyledim senet mi kaldi dedim.
Ispatlanacak elbette ama cok uzun bir surec olacak mahkeme hemen gun vermiyor malesef...Aslında eşinizin bi suçu yok sonuçta senet kefil falan ne gerekliyse yapmış. Öylece güvenip vermemiş adama ama yinede finansal konular sizin idarenizde olsun.
Merak etmeyin imzaların adama ait olduğu çıkar ortaya üzülmeyin paranızı alırsınız. Eşiniz de usulüne uygun iş yapmış bazen insan kansız kişilere denk geliyor.
Umarım ders almıstır bu durumdan da tekrarı olmaz.Evet boyle olsun istemezde ama ikinci kez ayni hataya dustugu icin cok kizdi.
Bir de yillardir ticaret yapiyor. Artik insanlar cok kotu. Kimseye guvenilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?