Kocam yine dolandirildi !

Bir avukatla görüşün. Muhakkak bi yolu vardır. Bu zaman kdr adamın ödedigi dekontlar senetlerin fotokopileri varsa eşiize seneti getirip verdigi kamera görüntüleri. Sonucta bu senetlere karsılık ödeme yapmıs bunu itiraz edemez. Tez zamanda dava açarsanız 2 3 aya mahkemeniz görülür. Yakalama kararı cıkartılır.bu adamın eşi yokmu hep birliktemi kaçmışlar

2 avukatimiz var pazartesi hemen dava acacaklar. Odemeyi bankaya yapiyordu zaten. Var kayitlari zaten. Evli degildi. O yuzde kendi kacmis.

Tutuklama cikar mi ki ?

Esnaflar arasında oluyor arkadaşlar senet sepet. Yani ona adisi rastlamış , üzerine gitmeyin. İnşallahhh kurtarırsınız parayı.

Senetlere imza atılırken keşke eşiniz ve siz ya da bir başka kişi daha olsaydı , şimdi şahit de olurlardı . O kişinin imzalattim babama demesi birşey ifade etmiyor , eşiniz dahi gormemisken o imzayı babasının attığını. Ticarette bu kadar güven olmaz , para konusu bu sonuçta , belki de adam gerçekten imza atmadı, oğlu attı getirdi size ve şimdi o da oğlunun pisliği yüzünden yanmak istemiyor haklı olarak .

Bundan sonra sizinle alakalı herhangi birşeye imza atılırken kendi gözlerinizle görmeye dikkat edin, riske girerek iş yapıyorsunuz da hep bir acil durum paranız olsun bir yerlerde.

İnşallah çözülür bu durum sizin lehinize olarak.

Esnaflar arasında oluyor arkadaşlar senet sepet. Yani ona adisi rastlamış , üzerine gitmeyin. İnşallahhh kurtarırsınız parayı.
Aynen esnaflar aralarinda senet cek kullaniyorlar. Insallah kurtarabiliriz.
Bu memlekette zaten alacakli olmak cok zor.

Adamin babasi ben odemem diyor iste. Halbuki herseyden de haberi vardi.

Kendi atmadiysa oglu atti. oglunun basi yanar. Oglu sahte imzadan cezaevine girer.
Ama babasinin herseyden haberi varmış, biliyormus durumu.

Acaba eşiniz bir yerlerde birşeyi yanlış mı yapıyor geçmişine yaptıklarına vs baksa birinin hatrini mi kırdı bir söz verdi tutmadı mi vs vs. Bence eşiniz kendini dinlesin bir neden bu hataları yapıyor defalarca diye
Sizde zorda olsa eşiniz in yanında durun hiç içinizden gelmese bile ...
Rabbim yardımcınız olsun canım eminim ki hak yerini bulur .

Evet sevgili ber re esimin yanlisi var cok iyi niyetli olmasi. Hep soyluyorum iyilikten maraz dogar diye.
Inanin ki birinin hatrini kiracak biri degil. Ben kirmisimdir o kirmamistir kimseyi.

Boyle bir hatayi ikinci kez yapmasina sinir oldum. Daha diger mahkemelerimiz bitmedi bile. Bir de gidip satilan arabayi tefeci gibi tehlikeli imsanlardan almis ve onlara borclu suan.

Sagolun tesekkur ederim. Sizin konularinizi biliyorum. Allah sizin de yardimciniz olsun.

Kefil olan adamin babasinin arabasına icra el koydu. Adam kendi arabasini alabilmek icin icraya 1 senedin karsiligi para odemis.
Ödeme yapmış kabul ediyor demek istediği kadar inkar etsin imzayı o attıysa sorun olmaz inşallah insanlar iyice üç kağıtçı olmuş

Belki de babası haklı, o imzalamamış. Oğlu başkasına imzalatmış olabilir.

Belki de babası haklı, o imzalamamış. Oğlu başkasına imzalatmış olabilir.
Orasini bilemiyorum iste babasi imzalamadiysa oglu sahte imzadan cezaevine girebilir.

Yanliz oglu aylardir odeme yapiyor, sahitlerimiz de var. Babasinin durumdan bilgisi de var .

O zaman ogluna kacmasi icin muhakkak babasi yardim etti. Gorusuyorlar da zaten babasiyla. O zaman getirsin oglunu. Odesinler borcu.

Orasini bilemiyorum iste babasi imzalamadiysa oglu sahte imzadan cezaevine girebilir.

Yanliz oglu aylardir odeme yapiyor, sahitlerimiz de var. Babasinin durumdan bilgisi de var .
Uzun ve zor işler bunlar. Allah yardımcınız olsun. Bu süreçte eşinizin yanında olun da daha yanlış şeyler yapmasın.

Uzun ve zor işler bunlar. Allah yardımcınız olsun. Bu süreçte eşinizin yanında olun da daha yanlış şeyler yapmasın.
Ne kadar kızsam da destek oluyorum.
Zaten haklisin ne desen haklisin diyor.

Bir de soyle baba ogul ayni dukkandalar. Birlikte calisiyorlar. Oglu cogu zaman aylik odeme yuklu gelecegi icin gunluk de odeme yapiyordu. Babasinin bilmemesi imkansiz yani.

Tesekkur ederim
Iyi niyetli ise kaybetmiş sayılmıyor sevinin bence bu dünyada iyi niyetli insan çok az .

Tesekkur ederim
Iyi niyetli ise kaybetmiş sayılmıyor sevinin bence bu dünyada iyi niyetli insan çok az .
Ama cok iyi niyetli

Bir anlatsam bu kadar da olmaz dersin.
Carsida yasli bir kadin varmis onun tupunu degistirmis, sonra haberlere bir adam cikmisti baya oluyor. Ona yardim etmis.

Ama sonuca bakin

Bu devirde babana bile kefil olma demişler .. böyle güvenmek niye ? Haklısınız aynı hataya iki kere düşmesi çok yanlış, artık olan olmuş bundan sonrası için mali bütün konularda size danışmadan karar vermeyeceğine dair söz alın bari

Sebetleru oglu getirdi.
Babam imzaladi dedi.

Aylardir da odeme yapiyor bankaya. Madem borclu degillerse neyin odemesini yapacak ?
Elden borç almıştım ,kumarda kaybetmistim....vs.onu ödüyorum diyebilir.Anladigim kadarıyla araba senin eşinin üstüne geçmemişti,yani kendi üstüne almadan A dan alıp C ye satıyordu.Senin esin nasıl ödeme yapicak asıl arabanın sahibine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…