• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam yoksa kadınlığa mı özeniyor!!

sandığından çok daha fazla zararı olur.
şöyle düşün birisi seni karşı cinsten hoşlanıyorsun diye ''tedavi'' ettirmeye götürse ve sana abuk sabuk bir sürü test yaptırmaya kalksa?
herşey adamda bitiyor. bi tanıdığımız biseksüeldi. ancak böyle devam etmek istemedi. evli ve çocuğu var. komşum ise erkek olmayı seçti akrabasını kaçırdı durumundanda memnun. çokta mutlular. ikiside olabilecek şeyler. siz benim dediğimi illa tedavi olması lazım oooo eşcinsellik kötü birşey gibi algıladınız sanırım. böyle birşeyi kastetmiyorum.

o zaman normal değil .. gırgırına olmadığı apaçık ortada..

Zaten bende ondan sorun olarak görmeye başladım. Yedek telefonundaki görüntülere ulaşsam, kafasını programla kesip size bile atardım ama parmak izi şifresi koymuş. Bunu da 4 gün önce gizlice şarja takıp doldurduktan sonra fark ettim. Açılmıyor katiyen. Onun parmak izi lazım.

herşey adamda bitiyor. bi tanıdığımız biseksüeldi. ancak böyle devam etmek istemedi. evli ve çocuğu var. komşum ise erkek olmayı seçti akrabasını kaçırdı durumundanda memnun. çokta mutlular. ikiside olabilecek şeyler. siz benim dediğimi illa tedavi olması lazım oooo eşcinsellik kötü birşey gibi algıladınız sanırım. böyle birşeyi kastetmiyorum.

sen konuyu çok farklı algıladın. birisi biseksüelse zaten biseksüeldir yani bunun tercihi olmaz sen nasıl karşı cinsten hoşlanıyorsan ve bunu değiştiremezsen aynı durum. yani sabah kalkıp hadi ben bugün biseksüel olayım/olmayayım gibi bir durum yok. kişi bastırıyorsa içindeki duyguları o bir yerde patlıyor.

Konuyu kess :KK53: neden ilk üyeler hep böyle konular oluyor :işsiz:
Neyse yabancımı giysin ne olucak :KK66:

Bir problem olursa muhtemelen yöneticiler el atar duruma. Konunun bu kısmı sanırım onlarla benim aramda. Konu gerçek ki kanıt olarak sunabilsem foto, video bile sunarım. Adamın arşivi var eski telefonunda. Ama şifre koymuş açamıyorum.

Dalga amaçlı yazdınız farkındayım ama yine de kendimi bir kere daha ifade edeyim dedim. Her neyse.

sen konuyu çok farklı algıladın. birisi biseksüelse zaten biseksüeldir yani bunun tercihi olmaz sen nasıl karşı cinsten hoşlanıyorsan ve bunu değiştiremezsen aynı durum. yani sabah kalkıp hadi ben bugün biseksüel olayım/olmayayım gibi bir durum yok. kişi bastırıyorsa içindeki duyguları o bir yerde patlıyor.
ben konuyu gayet iyi anladım fakat gerçekten bunu istemeyen insanlar var işte bunu anlatamıyorum size. kadının hadi ben seni piskoloğa götüreyim demesinden hele hiç bahsetmiyorum. yahu açın makalelere bakın gerçekten ben böyle olmak istemiyorum diye piskoloğa giden yardıma almak isteyenler var. illa böyle olmalı demiyorum ben. piskolog yada doktor değilim sonuçlarını ve işleyişini bilemem.

Cinsel yaşamınız nasıl bilemiyorum ama iyiyse kadın giysileri giymekten hoşlanan bir erkektir ya da kadın olmak istiyordur ama ilgisi sanadır yani kadınlara böyleyse normal onu olduğu gibi kabul edersin seviyorsan ha eger cinsel yaşamınız yok denecek kadar azsa o zaman sıkıntı

ben konuyu gayet iyi anladım fakat gerçekten bunu istemeyen insanlar var işte bunu anlatamıyorum size. kadının hadi ben seni piskoloğa götüreyim demesinden hele hiç bahsetmiyorum. yahu açın makalelere bakın gerçekten ben böyle olmak istemiyorum diye piskoloğa giden yardıma almak isteyenler var. illa böyle olmalı demiyorum ben. piskolog yada doktor değilim sonuçlarını ve işleyişini bilemem.

hayatın kadar o makalelerden okudum.. bahsttiğin kişiler toplum baksısından eşcinselliğin tu kaka olarak algılanmasından dolayı kendilerince ''normalleşmek'' isteyenler. oysa eşcinsellik konusunda bilgileri olsa, bununda karşı cinsten hoşlamak kadar normal olduğunu bilseler zaten öyle yardımlara ihtiyaçları kalmayacak..

Cinsel yaşamınız nasıl bilemiyorum ama iyiyse kadın giysileri giymekten hoşlanan bir erkektir ya da kadın olmak istiyordur ama ilgisi sanadır yani kadınlara böyleyse normal onu olduğu gibi kabul edersin seviyorsan ha eger cinsel yaşamınız yok denecek kadar azsa o zaman sıkıntı

Yatakta sıkıntısı yok yani ilişkide. Ama öncesinde benim giymem gereken allı pullu dantelli kıyafetleri o giymek istiyor ve giyiyor da. O kısımda kadınsı hareketler yapıyor. Bunu ise eğlence olarak görmekte ısrarcı eşim. Ben artık iğrenme durumuna geçtim. İlişkimiz son yaptığı o kırıtmalı yürüyüş, salınmalar falan filandan sonra olmadı. Tahmini 2 haftadır yok aramızda bişey. 4 gün önce daha kavga ettik büyük bir kavga ama olmuyor, anlamıyor.

Hayr tamam bazi erkekler bakimli olmayi sever kndine alisveris yapar falan ama alip uzerine giyip salinmak ne dmk cidden buiste bi gariplik var esinle beraber psikologa gidip buise bi cozm bulman sart yoksa normal degl asla

uyurken parmagina hafifce dokundurup telefonun kilidini açsanız ?

Olur mu ki öyle? Hangi parmağı olduğunu bilmiyorum hepsini denesem tamamen kilitlenir mi? Çünkü bu eski telefonu 1 haftadır açmadığından şarjı bitip kapanmıştı. Ben doldurdum ama açamıyorum. Şimdi tamamen kilitlenirse ya servise götürünce görürlerse? Ay pek anlamıyorum ben android kullandığımdan.

Yatakta sıkıntısı yok yani ilişkide. Ama öncesinde benim giymem gereken allı pullu dantelli kıyafetleri o giymek istiyor ve giyiyor da. O kısımda kadınsı hareketler yapıyor. Bunu ise eğlence olarak görmekte ısrarcı eşim. Ben artık iğrenme durumuna geçtim. İlişkimiz son yaptığı o kırıtmalı yürüyüş, salınmalar falan filandan sonra olmadı. Tahmini 2 haftadır yok aramızda bişey. 4 gün önce daha kavga ettik büyük bir kavga ama olmuyor, anlamıyor.
Anladım siz rahatsızsınız ama yapacak bişey yok üzgünüm çok tepki verirseniz bunu bastırır ve işler daha kötü olabilir sonuçta onun istekleri ve doğası dediğim gibi bu benim ruheşim onsuz yapamam diyorsanız devam edebilirsiniz ancak böyle değilse uzun vadede siz de o da mutsuz olur

hayatın kadar o makalelerden okudum.. bahsttiğin kişiler toplum baksısından eşcinselliğin tu kaka olarak algılanmasından dolayı kendilerince ''normalleşmek'' isteyenler. oysa eşcinsellik konusunda bilgileri olsa, bununda karşı cinsten hoşlamak kadar normal olduğunu bilseler zaten öyle yardımlara ihtiyaçları kalmayacak..
ben size kendimi anlatamayacağım. hayatımı ve ne konumda olduğumu bilmediğinizden hayatın kadar makale okudum demeniz ayrıca enteresan. size üstüne bastıra bastıra diyorum. böyle olmak normal bir durum hastalık olarak görmüyorum. fakat artık böyle olmak istemeyen insanlarda var. fakat siz sürekli beni sanki bu insanları eleştiriyorum gibi nüksediyorsunuz. isteyen istediği gibi yaşar kimsenin cinsiyeti ırkı dini mesleği beni ilgilendirmez. kimseyi de ilgilendirmez. ancak gerçekten sizinle anlaşamayacağımız aşikar. birbirimizi doğru anlamıyoruz belliki. o yüzden ben size iyi geceler diliyorum.

Hayr tamam bazi erkekler bakimli olmayi sever kndine alisveris yapar falan ama alip uzerine giyip salinmak ne dmk cidden buiste bi gariplik var esinle beraber psikologa gidip buise bi cozm bulman sart yoksa normal degl asla

Başta eğlendik güldük. Yaşlı kadın taklitleri yaptı, kah beni taklit etti. Ama durum salınma, kırıtmaya dönünce ben bir soğudum. Öncesinde gülüp eğleniyordum ama bu kez öyle olmadı. En sonuncusundan beri onu görmek dahi istemiyorum.

Nereden başlayacağımı inanın bilmiyorum ama burayı 2013'den beri takip ediyorum.

Öncelikle kusura bakmazsanız bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Kocamla evliliğimizin 1.5 yılındayız fakat kendisinde artık git gide ileri boyuta taşan tuhaflıklar sezmeye başladım. Öncelikle kendisi garip bir şekilde benimle alışveriş yapmaya bayılır. Yani diğer erkeklerle kıyaslayınca garip geliyor bana. Ama cidden tuhaf bir konu var ki, o da benim kıyafet alışverişlerimde en çok onun çenesi açılır. Yani bu olmaz, bu rüküş bilmem ne gibi... Çünkü ciddi ciddi bu işi zevkle yapıyor.

Ama işler artık boyut atlamaya başladı. Güye hayatımız renklensin diye Kırmızı, mor, siyah iç çamaşır takımlarını hediye olarak bana alıyor ama resmen sutyenleri ilk o giyiyor. Bir oldu güldüm, iki oldu güldüm ama artık dozajı aştı bu adam!!! Resmen aldığı iç çamaşırlarını üzerine giyip defileye çıkmış gibi salınıp durmaya başladı. Lütfen bana bir akıl verin artık onu bir eş gibi göremiyorum. Her şakanın altında da bir gerçek yatar derler, yoksa cidden böyle şeylere mi özeniyor kendisi. Ne yapmam lazım? :KK43:
Söyleyin boyle seyler yapma itici oluyosun diye. Tersleyin hatta

Söyleyin boyle seyler yapma itici oluyosun diye. Tersleyin hatta

4 gün önce büyük bir kavgadan çıktık. Şu an aramız limoni. Kendisini affettirmesi gereken bir durum yokmuş ortada. O da ben de eğleniyormuşuz sadece. Ama bu adam telefonunda görüntüleri saklıyor. Silmeyeyim diye şifre koymuş ben bunu 4 gün önce fark ettim eve gelince ondan kıyamet koptu zaten.

Back
X