- 4 Mart 2018
- 133
- 171
- 103
- Konu Sahibi Ofyoruldum
-
İşte o iş öyle olmuyor hikaye uzun bir insan geliyor hayatına giriyor sonra yıllarca onun herseyini çekiyorsun ve o artık sana ihtiyacı kalmadı diye çekip gitmek istiyor peki ya çocuklar benden giden bı ömür???oldu beyim boşanmak istiyor diyip yolmu verimAdam boşanmak istiyormuş, neyin zorlaması ya hu?
Adam seni sevmiyor, boşanmak istiyor. Onun da ömrü gidiyor. Bu ezikliği kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz ki? Yüzsüzlüğe gerek yok bence. Onurlu olun. Her şey ondan ibaret değil.İşte o iş öyle olmuyor hikaye uzun bir insan geliyor hayatına giriyor sonra yıllarca onun herseyini çekiyorsun ve o artık sana ihtiyacı kalmadı diye çekip gitmek istiyor peki ya çocuklar benden giden bı ömür???oldu beyim boşanmak istiyor diyip yolmu verim
Doğru söylüyorsun ama boşandığı mi zaman ona hiçbirsey olmayacak ona o çok düşkün olduğu özgürlüğü nü verecem olan çocuklarla bana olacak maddi ve maneviAdam seni sevmiyor, boşanmak istiyor. Onun da ömrü gidiyor. Bu ezikliği kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz ki? Yüzsüzlüğe gerek yok bence. Onurlu olun. Her şey ondan ibaret değil.
İşte o iş öyle olmuyor hikaye uzun bir insan geliyor hayatına giriyor sonra yıllarca onun herseyini çekiyorsun ve o artık sana ihtiyacı kalmadı diye çekip gitmek istiyor peki ya çocuklar benden giden bı ömür???oldu beyim boşanmak istiyor diyip yolmu verim
Yahu kendi bencilliğinin faturasını neden çocuklarına kesiyorsun ? Adam boşanmak istiyor , evde huzur yok ,kaç kere dile getirmiş ama cevap olarak "ekonomik özgürlüğüm yok" ! Çok saçma ,acayip saçma ! Çocuklarını düşünen anne "önce ben" demez .sen sadece kendini ve rahatını düşünüyorsun .düşecek olan hayat standartın korkutuyor seni ..halbuki adam nafaka verecek, girer bi işe çalışırsın sen de ,eve iki türlü para girer ..e bunun bide mal paylaşımı var ..yattığım yerden hayat güzel demiyorsan seçenek çok ..Doğru söylüyorsun ama boşandığı mi zaman ona hiçbirsey olmayacak ona o çok düşkün olduğu özgürlüğü nü verecem olan çocuklarla bana olacak maddi ve manevi
Evet çevrede örnek çift gösteriliriz herkes gıpta ile bakar çektiğim cefanin imamın haddi hesabı yok yıllarca psikolojik problemler yaşadı ben sabahlara kadar onu dinledim destek oldum yol yordam öğrettim insan içine soktum lohusa halimle bile sabahlara kadar onun dertlerini dinledim ama şimdi herşeyi yoluna girdi işi maddi durumu insanlar içindeki statüsü......Cefasını sen çektin Sefasını başkası çekmesin Canım...Boşama Sakın!!! Kendi Hayatını yaşamayı ihmal etme! Oldu ya 17 yılını vereceksin yatagına gireceksin koynunda yatıracaksın..Adama çogalması için çoluk çoçuk vereceksin iş hayatında iyi aile babası izlenimini uyandıracaksın...Mükemmele yakın bir adam inşaa edeceksin...17 yıl sonra boşanalım yok öyle bir dünya...Giden senden gitti zamanında deseydi şimdi degil !!! Lütden hayatını yaşa ama sakın boşanma :) Mutluluklar canımmm :)
Hayattan beklentileriniz duruşumuz önceliklerimiz her şeyimiz farklı görücü usulü evlendik sonra ben gerçekten sevdim hemde çok ama o hep ben dedi önce ben... Psikologlara gittik narsist olabilir denildi bı daha gitmedi .... Ben verdim o daha çok istedi ben isteyince ben buyum dedi ....evlilik bu bir taraf sürekli verici diğeri sömürücü olunca olmadı ben de yoruldum tartışma tartışma bide araya mesafeler girince ....Ama bu şekilde size zararı var.
Altta yatan nedenler nedir ,bu kadar birşeyle birbirinizden soğumadınız herhalde.
Biraz açarmısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?