- Konu Sahibi Ofyoruldum
-
Benim annem ve babamın ilişkisi çok mutlu bir ilişkiydi eşimin anne ve babasının ki aynı bizimki gibi babası annesine kaba saygısız ilgisiz .... bilmiyorum bu konuda bende çocuklarım için çok korkuyorum ...Annem ve babamın ruhsuz bir şekilde evli kalmalarındansa boşanmış mutlu insanlar olmalarını tercih ederim. Çocuğun arkasına sığınmayın. Ona evlilik sanki böyle bir şey olmalıymış gibi mutsuz ilişkinizi aşılıyorsunuz.
Aileler de aynıymış. Benim ailem birbirine düşkündür, babam annemi el üstünde tutar ama eşimin babası da annesine karşı hep saygısız.... Gördüklerini uyguluyorlar sanırım...Benim annem ve babamın ilişkisi çok mutlu bir ilişkiydi eşimin anne ve babasının ki aynı bizimki gibi babası annesine kaba saygısız ilgisiz .... bilmiyorum bu konuda bende çocuklarım için çok korkuyorum ...
Size şunu söyleyeyim benim eşimde hemen hemen aynı böyle değişmeler göstermişti ve bana insanlar diyordu ki başka biri mi var acaba hayatında bende diyordum ki herşeyi yapar öyle bişey asla yapmaz diye ama sonra beni aldattığını öğrendim halbuki bütün bu kötü huylarının nedeni buymuş o yüzden lütfen emin olmayın iyi araştırın başka biri varmı yokmu hayatında insan içerden hiçbirşeyi göremiyor yakıştıramıyor hayat arkadaşına ama dediğim gibi bu kadar emin olmayın bi iyice takip edin gizliden eğer yoksa biri ona bu yaptıklarının sebebini güzelce oturun sorun konuşun bol bol bişeyleri beraber düzeltmeye çalışınNereden başlasam bilemiyorum arkadaşlar ama içimden çıkamıyorum hikayem çok uzun sizi sıkmamak için kısaca özetlersem , 17 yıllık evliyim eşim iş nedeniyle 3 yıldır başka bir şehire gidip geliyor hafta içi bir kez ve haftasonu evde oluyor evliliğimiz de hep sıkıntı larımız oldu ama bu sefer başka her günümüz kavga eften püften herşeye kavga çıkıyor sevgi saygı paylaşım hiçbir şey yok artık evde olduğu zamanda ya TV. Ya telefon yada kitap okuyor maç izliyor bana ilgisiz çocuklara ilgisiz beni kısıtlama özgür bırak arkadaşlar ımla bulusayim diyor bı pazar yemeğe çıkıyoruz o da kendi yanımızda ruhu yok sanki ben kızınca da ne var her evlilik böyle ne yapmamı bekliyorsun beni böyle kabul et diyor ve son üç yıldır her tartışmada boşanalim diyor kalbinde hayatında başka biri olmadığına eminim ama bende yokum onun kalbinde ve hayatında....çocuklarımız var boşanmak çözüm değil gibi ama ne yapabilirim de onu kazanırım ( bakımsız değilim bakımlı ol demeyin onun için söylüyorum)veya akışına mı birakmaliyim ???
Nereden başlasam bilemiyorum arkadaşlar ama içimden çıkamıyorum hikayem çok uzun sizi sıkmamak için kısaca özetlersem , 17 yıllık evliyim eşim iş nedeniyle 3 yıldır başka bir şehire gidip geliyor hafta içi bir kez ve haftasonu evde oluyor evliliğimiz de hep sıkıntı larımız oldu ama bu sefer başka her günümüz kavga eften püften herşeye kavga çıkıyor sevgi saygı paylaşım hiçbir şey yok artık evde olduğu zamanda ya TV. Ya telefon yada kitap okuyor maç izliyor bana ilgisiz çocuklara ilgisiz beni kısıtlama özgür bırak arkadaşlar ımla bulusayim diyor bı pazar yemeğe çıkıyoruz o da kendi yanımızda ruhu yok sanki ben kızınca da ne var her evlilik böyle ne yapmamı bekliyorsun beni böyle kabul et diyor ve son üç yıldır her tartışmada boşanalim diyor kalbinde hayatında başka biri olmadığına eminim ama bende yokum onun kalbinde ve hayatında....çocuklarımız var boşanmak çözüm değil gibi ama ne yapabilirim de onu kazanırım ( bakımsız değilim bakımlı ol demeyin onun için söylüyorum)veya akışına mı birakmaliyim ???
Evet çevrede örnek çift gösteriliriz herkes gıpta ile bakar çektiğim cefanin imamın haddi hesabı yok yıllarca psikolojik problemler yaşadı ben sabahlara kadar onu dinledim destek oldum yol yordam öğrettim insan içine soktum lohusa halimle bile sabahlara kadar onun dertlerini dinledim ama şimdi herşeyi yoluna girdi işi maddi durumu insanlar içindeki statüsü......
Sevildiğimi hissetmediğim yerde değil yıllar 5 dakika durmam.. al sana söyleyecek söz.. Bu neyin çabası? Zorla sevgi saygı mı kazanılır?Yok mu kimse bana iki söz söyleyecek
Bakın adam bosanmak istiyor.su durumda evli kalmak iki tarafı da zorlar.
boşanmak için adamın boşanmak istemesi yeterli yalnız.kadın sadece süreci uzatabilirCefasını sen çektin Sefasını başkası çekmesin Canım...Boşama Sakın!!! Kendi Hayatını yaşamayı ihmal etme! Oldu ya 17 yılını vereceksin yatagına gireceksin koynunda yatıracaksın..Adama çogalması için çoluk çoçuk vereceksin iş hayatında iyi aile babası izlenimini uyandıracaksın...Mükemmele yakın bir adam inşaa edeceksin...17 yıl sonra boşanalım yok öyle bir dünya...Giden senden gitti zamanında deseydi şimdi degil !!! Lütden hayatını yaşa ama sakın boşanma :) Mutluluklar canımmm :)
Yok artikCefasını sen çektin Sefasını başkası çekmesin Canım...Boşama Sakın!!! Kendi Hayatını yaşamayı ihmal etme! Oldu ya 17 yılını vereceksin yatagına gireceksin koynunda yatıracaksın..Adama çogalması için çoluk çoçuk vereceksin iş hayatında iyi aile babası izlenimini uyandıracaksın...Mükemmele yakın bir adam inşaa edeceksin...17 yıl sonra boşanalım yok öyle bir dünya...Giden senden gitti zamanında deseydi şimdi degil !!! Lütden hayatını yaşa ama sakın boşanma :) Mutluluklar canımmm :)
İş yerinde bişey yoksa dışarda zaman geçirmiyor nöbet tutuyor hastanede yatıp kalkıyor ...siz nasıl öğrendiniz? Teline falan bakıyorum ara ara ...bişey yokSize şunu söyleyeyim benim eşimde hemen hemen aynı böyle değişmeler göstermişti ve bana insanlar diyordu ki başka biri mi var acaba hayatında bende diyordum ki herşeyi yapar öyle bişey asla yapmaz diye ama sonra beni aldattığını öğrendim halbuki bütün bu kötü huylarının nedeni buymuş o yüzden lütfen emin olmayın iyi araştırın başka biri varmı yokmu hayatında insan içerden hiçbirşeyi göremiyor yakıştıramıyor hayat arkadaşına ama dediğim gibi bu kadar emin olmayın bi iyice takip edin gizliden eğer yoksa biri ona bu yaptıklarının sebebini güzelce oturun sorun konuşun bol bol bişeyleri beraber düzeltmeye çalışın
Ne açıdan mecbur ?boşanma .sende onu grmezden gel.hayatını yaşa .bak ak zorunda sıze mecbur.
Size bişey diyimmi zaten boşanmak isteyip boşanmayana aldatan eşler sırf bu yüzden boşanmak istemiyo çünkü biliyolar ki haftasonları kilit olucak çocukla.. eltim boşandı c.tesi sabahtan kaynıma bırakıyo çocuğu pazar akşamına kadar geziyo tozuyo hayatını yaşıyo.. Kaynım da evde ya da dışarda çocuk bakıyoSize evlilik terapistinden öneriler sunarım
Cumartesi eve gelince çocukları ona bırakın siz gezin sinemaya gidin alışveriş yapın arkadaşlarınızla takılın. Akşam da o gitsin arkadaşlarıyla takılsın bunalmış bir eş var
Pazar günü de yine kendinize vakit ayırın çocukları babasıyla bırakın ki eşiniz boşandıktan sonra haftasonları çocuklarıyla vakit geçirmesi gerektiğinin farkına varsın. Biraz ayrı takilmanizda fayda var hem siz de rahatlarsınız. belki boşanma fikri size iyi gelir eşinizin gözünü korkutur
bakmak zorunda boşanmazsan .keyfıne bak.üç tane gul gıbı çocuğun var.sende ılgılenme..kı oda rahat etmek ıstıyor.istediğini yapacak.eğer şimdi boşamış olsan o rahatlıktan sıkılıp yıne ailesini isticek ama iş işten gecer.gelırın vs yoksa çocukların küçükse iş hayatında zolanırsın.eğer aılen sahip çıkrsa şanslısın hiç düşünme bosan zaten.Ne açıdan mecbur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?