Kocam

Neden siz onun saygısını kazanma peşine düşüyorsunuz Ki o sizin için kılını bile kıpırdatmazken ? Eğer boşanmak istemiyorsanız maddi.manevi zarara uğrarım Diyorsanız adamı böyle kabullenip göz yumcaksınız bunca şeye.Ama aklınızda her zaman bir B planı olması lazım adam sürekli boşanmaktan bahsediyorsa yarın birgün elinize boşanma evrakları geldiğinde öylece kalakalmayın.Düşünün ve her ihtimale karşı bir B planı oluşturun derim

Annem ve babamın ruhsuz bir şekilde evli kalmalarındansa boşanmış mutlu insanlar olmalarını tercih ederim. Çocuğun arkasına sığınmayın. Ona evlilik sanki böyle bir şey olmalıymış gibi mutsuz ilişkinizi aşılıyorsunuz.

Benim annem ve babamın ilişkisi çok mutlu bir ilişkiydi eşimin anne ve babasının ki aynı bizimki gibi babası annesine kaba saygısız ilgisiz .... bilmiyorum bu konuda bende çocuklarım için çok korkuyorum ...

Benim eşim de elinden telefonunu düşürmez. Sayesinde ben de buradayım artık. Bedenen yanımızda olsa da ruhen uzaklarda olduğunu zaman zaman ben de hissediyorum. Telefonla arkadaşlarıyla konuşur, sürekli mesajlaşır o da olmadı bir şeylere bakar... Üstelik evleneli daha 2 yol olacak! Bir de bebeğimiz oldu. Siz yine 17 yılı devirmişsiniz, biz o zaman birbirimizi görür müyüz onu da bilmiyorum Bu erkekler neden böyledir eşine değer vermez anlamıyorum. Kocamızın da hayatında illa biri vardır diyemem ama belli ki bizi değil arkadaşlarını tercih ediyorlar. Şahsen ben de onun bana yaptığı gibi davranmaya başladım. Artık kendimi çektim eskiye nazaran. Çok sorgulamayın akışına bırakın ama ona da sensiz yapamam imajı vermeyin derim...

Aileler de aynıymış. Benim ailem birbirine düşkündür, babam annemi el üstünde tutar ama eşimin babası da annesine karşı hep saygısız.... Gördüklerini uyguluyorlar sanırım...

Size şunu söyleyeyim benim eşimde hemen hemen aynı böyle değişmeler göstermişti ve bana insanlar diyordu ki başka biri mi var acaba hayatında bende diyordum ki herşeyi yapar öyle bişey asla yapmaz diye ama sonra beni aldattığını öğrendim halbuki bütün bu kötü huylarının nedeni buymuş o yüzden lütfen emin olmayın iyi araştırın başka biri varmı yokmu hayatında insan içerden hiçbirşeyi göremiyor yakıştıramıyor hayat arkadaşına ama dediğim gibi bu kadar emin olmayın bi iyice takip edin gizliden eğer yoksa biri ona bu yaptıklarının sebebini güzelce oturun sorun konuşun bol bol bişeyleri beraber düzeltmeye çalışın

Adam zaten başka şehire is için gidiyor nereden bu kadar eminsin başkası yok hayatında derken bence hayatında başka biri var madem boşanmak istiyor eşin anlas nafakali bosan beni istemeyen adamin cefasina da başlarım sefasina da kim sürerse sursun ben bakarım kendi hayatima

Haklısınız cefa çektiniz ama eşiniz kıymetini bilmemiş ya da azıcık durumu düzelince havalanmış olabilir. Kişiliği iyi değilmiş demek ki. İstenmediğiniz halde onun yanında durarak kendinize ve çocuklarınıza zarar vermeyin, eşinizin karakteri neyse hayatta elde edeceği mutluluk o kadar olur, önce kendinizi düşünün.

Boşanın demiYorum ama ağzınla kuşta tutsan bu herifin ruhu ölmüş.Ne diyor ünlü sanatçimiz Fedon:"kimse aynı kadınla 50 yıl yaşamak zorunda değil "diyerek evlilik müessesine saygı duymuyor sapkın zihniyet.Erkekler çabuk sıkılıyor elindekilerin değerini bilmeyip herşeyi çabuk eskitiyorlar.

Size evlilik terapistinden öneriler sunarım
Cumartesi eve gelince çocukları ona bırakın siz gezin sinemaya gidin alışveriş yapın arkadaşlarınızla takılın. Akşam da o gitsin arkadaşlarıyla takılsın bunalmış bir eş var
Pazar günü de yine kendinize vakit ayırın çocukları babasıyla bırakın ki eşiniz boşandıktan sonra haftasonları çocuklarıyla vakit geçirmesi gerektiğinin farkına varsın. Biraz ayrı takilmanizda fayda var hem siz de rahatlarsınız. belki boşanma fikri size iyi gelir eşinizin gözünü korkutur

Bakın adam bosanmak istiyor.su durumda evli kalmak iki tarafı da zorlar.
boşanmak için adamın boşanmak istemesi yeterli yalnız.kadın sadece süreci uzatabilir

Yok artik

İş yerinde bişey yoksa dışarda zaman geçirmiyor nöbet tutuyor hastanede yatıp kalkıyor ...siz nasıl öğrendiniz? Teline falan bakıyorum ara ara ...bişey yok

Size bişey diyimmi zaten boşanmak isteyip boşanmayana aldatan eşler sırf bu yüzden boşanmak istemiyo çünkü biliyolar ki haftasonları kilit olucak çocukla.. eltim boşandı c.tesi sabahtan kaynıma bırakıyo çocuğu pazar akşamına kadar geziyo tozuyo hayatını yaşıyo.. Kaynım da evde ya da dışarda çocuk bakıyo Kadınlar aslında farkında değil boşanmak kadının sefası erkeğin cefası oluyo bi nevi

Bana göre her yaşta, arkadaşlıkta, ikili ilişkilerde, evlilikte dahi ‘kaçan kovalanır’. Gelsin önemsemeyin, onunla konuşmaya çalışmayın, o konuşursa söze katılmayın, soru sorarsa kısa cvplar verin. hayatınız ondan ibaretmiş gibi davranmayın, kendi hayatınıza bakın. Ama bunu gösterişte yapmayın, içten uygulayın.
Bu benim genelde ( evliliğimde bile bazen) uyguladığım bir yöntem. Hep işe yaradı bugüne kadar. Bnm eşimde dönem dönem iş yoğunluğundan, şundan bundan ilgisizleşip eve gelip tvye yapışıyor. Bazen o kadar sinirleniyorum ki yanında bile oturmuyorum, başka odaya geçip nette zaman geçiriyorum kitap falan okuyorum. Sonunda merak edip gelen o oluyor. Konuşmaya çalışıyor falan. Hiç İşe yaramasa dahi boşanmak istemiyorsanız kendi hayatınıza odaklanmanızı sağlar bu yöntem.

Canım benim anladığım kadarıyla seviyosun eşini ve biseyleri düzeltmek istiyosun
Ama sunuda bil zorla güzellik olmaz tek taraflı mücadele nereye kadar giderki
Olan sana olur ettiğin verdiğin çabayla kalirsin
Evde tartismalar oluyo diyosun çocukların buna şahit oluyo
Sen çocuklarını düşündükçe onların psikolojisi dahada bozuluyo
Biraz kendi haline bırak derim bide öyle dene
Nette arastir ne programlar var esinin tlfnuna yukluyosun yazdığı msja kadar goriyosun tabiki o bunun farkında olmuyi ve dosya gizli gozukuyo eğer aklinda soru işaretleri varsa...dene derim

Ne açıdan mecbur ?
bakmak zorunda boşanmazsan .keyfıne bak.üç tane gul gıbı çocuğun var.sende ılgılenme..kı oda rahat etmek ıstıyor.istediğini yapacak.eğer şimdi boşamış olsan o rahatlıktan sıkılıp yıne ailesini isticek ama iş işten gecer.gelırın vs yoksa çocukların küçükse iş hayatında zolanırsın.eğer aılen sahip çıkrsa şanslısın hiç düşünme bosan zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…