Kocam ..

Uzman yardımı alması için elimden geleni yapıcam yoksa onu düzelticem derken kendim gidicem elden ..

Biraz araştırdım da erkeklerin kendi itiraflarını okudum bu konuda.
Hatta bir tanesi demiş ki abartmaya gerek yok. Parlak, dikkat çekici bir ruj da kadının dudağını
pürüzsüz ve seksi gösterir.
bir erkeği baştan çıkarabilir etkiler.
İnce külotlu çoraplar da kadının bacağında pürüzsüz, kusursuz bir görünüm sağlar ve
aynı şekilde bir erkeği etkiler demiş.

Bu açıdan bakınca doğal geliyor evet.
Ama sen bir kadın olarak eşinin bu beğenisini farketmişsin ve karşılamışsın.

Buna rağmen elalemin kadınlarının bacaklarından ona ne diye insan kendini kahreder haklısın..
Yani bunun internet dışı da var. Dışarda mini etekli bayanların bacaklarındadır da gözü o zaman.
Bence bu senin konuşmanla onun özür dilemelerinle çözülecek bir sorun değil.
Psikolojik bir bağımlılık olsa gerek. Bir uzmanla görüşseniz?

Sana her yolu bir bir denedim desem ..konuşmak,anlatmak,üzülmek,ağlamak,tekme tokat girişmek hepsi çaresizlikten hepsini denedim ona göre bi rahatsılık değil aldatma hiç değil her erkek yaparmış..Herkesin iyi bildiği efendi bildiği kocam hayatımı ilmek ilmek söküyo ve bu benim canımı çok acıtıyo akşamdan beri iki paket sigara içtim sabah sınava neredeyse aklımın yarısını kaybetmiş gibi gittim eve geldim bi baktım yine aynı şey sınanıyorsam şayet kabulüm ama lütfen daha fazlası olmasın ...

Son derece haklısın ben de çok araştırdım hatim ettim desem yeridir dışarda senin dediğin gibi bakıyo ve inanır mısın ben gözlerimle gördüğüm halde kabul etmiyo bi de üste çıkıyo ben hastaymışım o bakmıyomuş gözmüş o kapalı mı gitçekmiş yolda...

Çok zor olmalı :S7
Allah yardımcın olsun.
Eğer eşini seviyorsan bir uzman yardımı alın
Baktın düzelmiyor canından kıymetli değil, ayrıl yoksa senin akıl sağlığın bozulur,günah gençliğine..

Teşekkür ederim

canım ya allah yardımcın olsun inanki şu an yazarken öfleyip pöflüyorum insanın elinden bişey gelmemesi çok kötü bişey ya onuda geçtim her erkek yapar mantığına bürünmüş allah başa vermesin hadi diyelim her erkek yaparsa sen yapma kardeşim

Diyebilecek hiç bi şi bulamıyorum daha fazla, işim yok,ailem zaten olur öyle şeyler diye üstünde durmayıp destekte çıkmıycaklar ya da en fazla iki nasihat verip savuşturcaklar bu evin kapısı kapandı mı herkes dışarda kalıyo işte dertlerde benimle burdan baklıdığında bazılarına normal gibi gelebilir ama sürekli böyle bi şeyle karşılaşmak insanı altüst ediyo özgüvenini ve insanlara karşı olan güvenini azaltıyo ondan uzaklaşmamı ve gün geçtikçe nefret etmemi sağlıyo en kötülerini düşünmek istemiyorum ama insanın kocası bile önemsemezse ne için yaşanıyo ki bu hayat ne için mücadele veriliyo çocuk büyütülüyo bi hayatta ortakmış gibi yürünüyo hepsi kendini kandırmaca ...

Ben de ufak bir araştırma yaptım ve uzman yardımı alınmadan hafifleyemeyecek bir durum olduğunu gördüm. 35 yaşın üzerinde ise kişi daha zormuş tedavi olması.
Bir de şu var, düşündüm benim de eşimde böyle bir durum olsa ben onun bu isteklerini karşılayamam çünkü bacaklarıma hiç güvenmem. Acaba sende de böyle bir durum olabilir mi yani bacaklarını beğenmiyor olabilir mi?

fetsist ne demk sormasi ayip

Bana göre sapkınlık tıp a göre cansız maddelrden tahrik olma ve onlara eğilimi olma işte ne bileyim benimkinin külotlu ince çorap bi başkasının ki ayakkabı bi başkasının ki ruj ötekinin peruk bi sürü saçma sapan şey ...

edemezdim. hos benim esim fetisist degil ancak cinsel tuhafliklari var. kelin merhemi olsa kendi basina. ben bundan sonra girmiyecem iliskiye ne hali varsa gorsun :)

yok tatlım fiziğim gerçekten çok düzgün 175 cm boyum var kilomda 60, bacaklarımda gayet düzgün dedim ya her istediğini yaptım ama şu pislikten kurtulsun diye olmadı işte başarısız oldum ...keşke bacaklarım çirkin olsaydı o zaman kendimde bulurdum birazda suçu

edemezdim. hos benim esim fetisist degil ancak cinsel tuhafliklari var. kelin merhemi olsa kendi basina. ben bundan sonra girmiyecem iliskiye ne hali varsa gorsun :)

ŞU durduk yere gecenin bi vakti yapış yapış olandı dimi senin kocan biz bunlarla nasıl başa çıkıcaz bi fikrin var mı sanki ilişkiye girmeyince tövbekar mı oluyolar o zamanda sen ihtiyaçlarımı karşılamadın ondan yaptım diyecekler pess bi onların ihtiyaçları ve hakları var her şeye sanki..Sana da kolay gelsin canım .

Yok canım neden kendinde bulasın. Bu onu haklı göstermese de en azından bir sebeptir ve çözülebilir. Karakteri böyleyse çözümü yok maalesef

bunu hayatımda ilk defa duyuyorum:26:hiç normal bir durum değil psikiyatra gittiniz mi canım bence sen tek başına bu sorunu çözemezsin eşin tedavi olmalı

aslında ben bu durumu çok da tuhaf bulmadım açıkçası... daha doğrusu artık şaşırmamayı öğrendim... erkek nesli çok farklı gerçekten .. hayatlarının yüzde 80 inini ne yazık ki cinsellik oluşturuyor... neden ve nasıl böyle davranıyorlar kadın olarak anlayamıyoruz.. ama genelleme yaparsam her erkeğin bir tür fetişi var...internette araştırırsanız görürsünüz....asıl mesele bu olayı normal karşılamamanız... bazı kadınlar bunu normal karşılayabilir hatta bunu cinsel yaşamında bir renk olarak da görebilir..size yanlış yada onlara doğru demiyorum .. bu tamamen kişilkle alakalı... ama şu da var ki eşiniz sizin rahatsızlığınızın farkında ve buna karşı birşey yapmıyor... esas sorun bu bence...

arkadaşlar özel mesajlar geliyo ama ben özel mesaj gönderemiyormuşum şimdi burdan cevap vermek istiyorum sorularınıza ben bu programı indirip karşılaştım bu iğrenç olayla..eğer sizde şüpheleniyorsanız googleye girin iehistoryview yazın ve 4.süne tıklayın ordan indir yazısına basın ve program insin sonrası kolay halledersiniz istediğiniz an silebilirsiniz programı çarpıya basınca silinip gidiyo isterseniz on defa indirin izi kalmıyo ama aldatan iğrenç eşler maalesef silemiyorlar girdikleri yerleri böyle işte umarım yardımcı olabilmişmdir..

naptın ,son durumlar nedir, hala dewam ed,or mu esin ,yoksa düzeldiniz mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…