- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
bahsettiğiniz sıkıntı psikolojik kökenli... bağırıp çağırmanız, güzel güzel konuşmanız vs sizin hiç bir çabanız işe yaramaz; yorulduğunuzla kalırsınız. bakın kendi hayatınızdan, geleceğinizden vazgeçmeye başlamışsınız bile... eşinizi uzman yardımı alması konusunda ikna etmeniz gerekir. bulunduğunuz yerde yardım alacağınız bir yer yoksa bile gerekirse farklı şehre gidip orada çözüm bulunmalı. bahsettiğiniz konu size bu adımları göze aldıracak kadar ciddi...
yani şimdi eşine dicek şey bulamıyorum aslında bu genel insanlardaki doyumsuzluğuda anlamıyorum hayır gül gibi eşin duruken neden başka fantaziler yani ben genede tekrar konuş derim canım konuşmadan bişey çözülmezki yani rahatsızlığını dile getireceksin gerekirse gün geçtikçe kendisinden uzaklaştığını anlatacaksın ve ona benim nerede eksikliğim var diye sor ki anlattığına göre eşin için hertürlü fedekarlığı yapıyosun gerekirse beynine hergün kazı bu düşüncelerini ama şu bir gerçek malesefki huylu huyundan vazgeçmiyo genede rabbim yardımcın olsun bol bol dua et bence nedenilirki kelimeler bile bazen böle şeylerde anlamsız kalıyoooooooooo(
Biraz araştırdım da erkeklerin kendi itiraflarını okudum bu konuda.
Hatta bir tanesi demiş ki abartmaya gerek yok. Parlak, dikkat çekici bir ruj da kadının dudağını
pürüzsüz ve seksi gösterir.
bir erkeği baştan çıkarabilir etkiler.
İnce külotlu çoraplar da kadının bacağında pürüzsüz, kusursuz bir görünüm sağlar ve
aynı şekilde bir erkeği etkiler demiş.
Bu açıdan bakınca doğal geliyor evet.
Ama sen bir kadın olarak eşinin bu beğenisini farketmişsin ve karşılamışsın.
Buna rağmen elalemin kadınlarının bacaklarından ona ne diye insan kendini kahreder haklısın..
Yani bunun internet dışı da var. Dışarda mini etekli bayanların bacaklarındadır da gözü o zaman.
Bence bu senin konuşmanla onun özür dilemelerinle çözülecek bir sorun değil.
Psikolojik bir bağımlılık olsa gerek. Bir uzmanla görüşseniz?
Son derece haklısın ben de çok araştırdım hatim ettim desem yeridir dışarda senin dediğin gibi bakıyo ve inanır mısın ben gözlerimle gördüğüm halde kabul etmiyo bi de üste çıkıyo ben hastaymışım o bakmıyomuş gözmüş o kapalı mı gitçekmiş yolda...
Çok zor olmalı :S7
Allah yardımcın olsun.
Eğer eşini seviyorsan bir uzman yardımı alın
Baktın düzelmiyor canından kıymetli değil, ayrıl yoksa senin akıl sağlığın bozulur,günah gençliğine..
Sana her yolu bir bir denedim desem ..konuşmak,anlatmak,üzülmek,ağlamak,tekme tokat girişmek hepsi çaresizlikten hepsini denedim ona göre bi rahatsılık değil aldatma hiç değil her erkek yaparmış..Herkesin iyi bildiği efendi bildiği kocam hayatımı ilmek ilmek söküyo ve bu benim canımı çok acıtıyo akşamdan beri iki paket sigara içtim sabah sınava neredeyse aklımın yarısını kaybetmiş gibi gittim eve geldim bi baktım yine aynı şey sınanıyorsam şayet kabulüm ama lütfen daha fazlası olmasın ...
canım ya allah yardımcın olsun inanki şu an yazarken öfleyip pöflüyorum insanın elinden bişey gelmemesi çok kötü bişey ya onuda geçtim her erkek yapar mantığına bürünmüş allah başa vermesin hadi diyelim her erkek yaparsa sen yapma kardeşim
fetsist ne demk sormasi ayip
tabii ki anladım canım anladığım için karşılık verdim isteklerine ama ben böyle karşılık verdikçe o hala internetten bu tarz şeylere bakmaya devam ediyo ve ben buna tahammül edemiyorum inan ve söz veriyo özür dilerim diyo ama gene aynı gene aynı teraneler..sen olsan tahammül edebilir miydin ?:2:
Ben de ufak bir araştırma yaptım ve uzman yardımı alınmadan hafifleyemeyecek bir durum olduğunu gördüm. 35 yaşın üzerinde ise kişi daha zormuş tedavi olması.
Bir de şu var, düşündüm benim de eşimde böyle bir durum olsa ben onun bu isteklerini karşılayamam çünkü bacaklarıma hiç güvenmem. Acaba sende de böyle bir durum olabilir mi yani bacaklarını beğenmiyor olabilir mi?
edemezdim. hos benim esim fetisist degil ancak cinsel tuhafliklari var. kelin merhemi olsa kendi basina. ben bundan sonra girmiyecem iliskiye ne hali varsa gorsun :)
Yok canım neden kendinde bulasın. Bu onu haklı göstermese de en azından bir sebeptir ve çözülebilir. Karakteri böyleyse çözümü yok maalesefyok tatlım fiziğim gerçekten çok düzgün 175 cm boyum var kilomda 60, bacaklarımda gayet düzgün dedim ya her istediğini yaptım ama şu pislikten kurtulsun diye olmadı işte başarısız oldum ...keşke bacaklarım çirkin olsaydı o zaman kendimde bulurdum birazda suçu
:2:Arkadaşlar biri bana bi gün derdini hiç tanımadığın kadınlara anlatacaksın deseydi gülerdim ama şimdi de tam her aklı değerlendirecek durumdayım..Şimdi başlıyorum 7 yıllık evliyim ve 27 yaşındayım eşimle çok olmasa da her evlilikte olduğu gibi sorunlar vardı ama ben artık her şeyi dert etmemeye biraz daha anlayışlı olmaya karar verdikten sonra tartışmalar azaldı.Eşimden şikayetçiyim neden biliyor musunuz o bir fetişist ve ben bunu kaldıramıyorum kafamda halledemiyorum,çözemiyorum.Bi gün içimden geldi ona bir sosyal siteden hesap açtım beraber fotolarımızı koyarız ne bileyim bi şeyler paylaşırız diye ama o ne yaptı onun bunun üç kuruşluk kadınların profillerine baktı ve bilgisayarla aram iyi olduğu için bunu gözlerimle gördüm ..profilleri okuyun lütfen külotlu çoraplar,bacak elleme,ayak yalama bilmem ne yüzüne vurdum bilgisayarı kırdım söz verdi bi daha girmiycem affet diye tamam dedim ama bugün yine bir program yükledim an an nereye girdiyse ne harf yazdıysa yine gözlerimle gördüm ve şu anda ağlıyorum gece çok geç olduğu için o uyuyo ve gördüğümden şu anda haberi yok.Düşünebiliyor musunuz ben uyurken o sitelere girmiş belki de kendini tatmin etmiş ne yapaym nolur akıl verin ama konuşun işe yara falan demeyin çünkü defalarca konuştum madem ki seviyo diye bin tane külotlu çorap aldım giydim ama o yine başkalarına bakmaya devam ediyo kriz geçirmek üzereyim ...
naptın ,son durumlar nedir, hala dewam ed,or mu esin ,yoksa düzeldiniz mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?