- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
:2:Arkadaşlar biri bana bi gün derdini hiç tanımadığın kadınlara anlatacaksın deseydi gülerdim ama şimdi de tam her aklı değerlendirecek durumdayım..Şimdi başlıyorum 7 yıllık evliyim ve 27 yaşındayım eşimle çok olmasa da her evlilikte olduğu gibi sorunlar vardı ama ben artık her şeyi dert etmemeye biraz daha anlayışlı olmaya karar verdikten sonra tartışmalar azaldı.Eşimden şikayetçiyim neden biliyor musunuz o bir fetişist ve ben bunu kaldıramıyorum kafamda halledemiyorum,çözemiyorum.Bi gün içimden geldi ona bir sosyal siteden hesap açtım beraber fotolarımızı koyarız ne bileyim bi şeyler paylaşırız diye ama o ne yaptı onun bunun üç kuruşluk kadınların profillerine baktı ve bilgisayarla aram iyi olduğu için bunu gözlerimle gördüm ..profilleri okuyun lütfen külotlu çoraplar,bacak elleme,ayak yalama bilmem ne yüzüne vurdum bilgisayarı kırdım söz verdi bi daha girmiycem affet diye tamam dedim ama bugün yine bir program yükledim an an nereye girdiyse ne harf yazdıysa yine gözlerimle gördüm ve şu anda ağlıyorum gece çok geç olduğu için o uyuyo ve gördüğümden şu anda haberi yok.Düşünebiliyor musunuz ben uyurken o sitelere girmiş belki de kendini tatmin etmiş ne yapaym nolur akıl verin ama konuşun işe yara falan demeyin çünkü defalarca konuştum madem ki seviyo diye bin tane külotlu çorap aldım giydim ama o yine başkalarına bakmaya devam ediyo kriz geçirmek üzereyim ...