- 29 Nisan 2015
- 161
- 30
- 13
- Konu Sahibi mntahamm33
-
Esim icin ölüyorlar demedim zaten ama elimde degil.Neden kiskaniyorsunuz? Guveninizi sarsacak bişey mi yaptı? Bütün bayanlar sizin esiniz için ölmüyor gözünüzde buyutmeyin bukadar.
o 24 ben 18sesli harflerini yuttugunuz için daha çok yorum gelebilir :)
kiskancliga gelince okadar kısıtlamamaya çalış zor donemlerden geçiyorsun buarada yaşlar kaç pardon?
Peki tesk ederim denemeye çalışıcam.Kıskançlığın çözümünü çok aradım master yaptım diye bilirim eşime değil güvensizliğim çevreye ama eşime bu durumu anlatamıyorum çok seviyorum sevdiğimi söyleyince atarlanıp sinir yapıyor bu kez söylenmeyeceksede söyleniyor demem o ki sizden başka kimseye zararı yok salı verin kendinizi bebeğinize sarılın emin olun eskisi gibi kıskanmayacaksınız eğer kıskanıyorsanız o sevgi değil saplantıdır lütfen bu durumdan bir an önce kurtulun
hay ağzına servet konsunNeden kiskaniyorsunuz? Guveninizi sarsacak bişey mi yaptı? Bütün bayanlar sizin esiniz için ölmüyor gözünüzde buyutmeyin bukadar.
Yaşınızın getirdiği bir sıkıntı ikinizde sevilecek başkaları tarafından gözde olabilecek yaştasınızo 24 ben 18
katılıyorum kıskanmamı sevmiyor ama hoşuna gidiyor garip bir duygu yaşatırbende çok kıskancımdır senin gibi uçan kuştan kıskarım ama benimkinin hoşuna gider onu kıskanmam :)
yabancı uyruklu detayı niye. bizimkiler türk dşye kısknma hakkımız yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?