- 12 Mart 2015
- 750
- 363
- 48
- Konu Sahibi mntahamm33
-
ben gayet türkçe konuşuyorum bence sen anlamaya çalış sadece sesli harfleri yazmamışım çünkü yazarken aynı zamanda çocuğumla ilgileniyorum..önce türkçe konuşmayı dene.
ya ne tatlı kadınsın sen :)yabancı biriyle evlenince sizde türkçe yi unutmuşsunuz sanırım. kıskançlık hastalık gibi bişey nasıl bir yardım yapalım ki madem güveniyorsun biraz düşünmemeye çalış kendini tut eğit
Barıştın galiba eşinle.Dur okları üstüme çekeyimseni kurtarayım mnthamm :))) ben eşimi kız kardeşinden bile kiskaniyorum . Sarilinca falan çok sinir oluyorum . Trip atıyorum . He güzel biseymi doğru mu . Elbette değil ama ınan elimde olan bisey değil . Bende daha rahat olmak isterdim ama olamıyorum . Eşimle çok sorunlarım oldu bu yuzlerdende. . Dilerimki geçer biraz daha. Çünkü çok kıskançlık çok can sıkıcı :)
o zaman çocuğunla ilgilenip öyle yazsaydınız.ben gayet türkçe konuşuyorum bence sen anlamaya çalış sadece sesli harfleri yazmamışım çünkü yazarken aynı zamanda çocuğumla ilgileniyorum..
Hahahahah yerlere yattim yaaaa gulmektenbir kafes, yem ve su alacaksınız hepsi o kadar..
Kcana guven sorunu yasiyorsan yapabilecegimiz birsey yokArkadaslar meraba,
11 aydr yabanci uyruklu biryle evliym ve onu gercktn ck sewiyrm yenide bi oglumuz oldu cok sükür eşımde bni sevyr sorunsa şu ; eşimi cok kskanyrm kmseyle knusşn slmlaşsn istemyrm ona gûwenyrm ama cewremz pek iyi degl surkli onun önünde tléfnunu kntrol edyrm bide lohusalik geldi smdi dahada ck kskanyorm cnkü ona yaklasamiyrmda szce ne yapmalym
Bn d ck ksknc bi insnm, elmde olsa kcma çip tkrmArkadaslar meraba,
11 aydr yabanci uyruklu biryle evliym ve onu gercktn ck sewiyrm yenide bi oglumuz oldu cok sükür eşımde bni sevyr sorunsa şu ; eşimi cok kskanyrm kmseyle knusşn slmlaşsn istemyrm ona gûwenyrm ama cewremz pek iyi degl surkli onun önünde tléfnunu kntrol edyrm bide lohusalik geldi smdi dahada ck kskanyorm cnkü ona yaklasamiyrmda szce ne yapmalym
çok mükemmel bir cevap olmuş (aynı zamanda benim için de bir cevap oldu bu)Bir adama her kadini potansiyel tehlike olarak goruyorum izlenimi verirseniz, adam buna inanir. Demekki tum bu kadinlar icin bir albenim var diye dusunmeye baslar. Boyle bir gaz vermeyin esinize.
Kiz kardesin onu kiskandigindan haberdar mi peki? Oyleyse hala kapini calip, evine geliyor mu?
EvetBarıştın galiba eşinle.
Yazıma gelince aceleyle yazdım onu kıskançlığa gelince Yani yazdığımdan onu anladıysan bravo.neden harfleri unutup garip garip yazıyorsunuz?
kıskançlığa gelince;
tüm kadınlar toplanıp eşini beklemiyoruz.
Lohusa bir kadına biraz acımasız olmuş eleştiriler sanki... Türkçeyi düzgün yazmayanlara karşı bende de takıntı var ama lohusa biri olunca biraz daha dikkat edilebilir. Neyse yeni doğum yapmanın, yeni bir evreye geçmenin ve herkesin çocuğunu büyütürken müdahale etmesinin etkisi büyüktür yüksek ihtimal kıskançlığında. Rahat olmaya çalış, vücudunla barış, hep öyle kalmayacak zamanla eskiye döneceksin
fanusa kapat,sokağa çıkarken boynuna bir kemer geçir kaçma veya çalınma ihtimaline karşıArkadaslar meraba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?