kocam

Teşekkür ederim yorumunuz için. Dikkate alicam

Ne kadar anlayışsız bir toplumuz..»yazık ki!« Yazımdaki sesli harflerin olmayışına gelince oğlumla ilgilenirken aceleyle yazdım ona bi kulp taktınız yabancı uyruklu kısmına gelince gösterış olsun diye yazmadım bi an boş bulunup yazdımonuda

Onada kulp taktınız kıskançliga bi kulp taktinz sizlerle paylastiqım icın pismanim lutfn artik yorum yapmayın

siz hangi cevrede yasiyorsunuz ki? O cevreden uzaklasin o zaman. o ne bicim yermis öyle?

anlatmak istersen sorabilir miyim noldu sonra? yani sonuçta kötü düşüncelerden kurtuldun mu?

Eşinize olan aşırı aşırım sevginizden kaynaklanan bu kıskançlığınız siz farkına bile varmadan elinizin kaçmasına sebep olabilir. Sonra da çevreyi suçlamayın bence..

bunun bir çözümü olduğunu sanmıyorum aslında. çünkü beyne saplanmış bir düşünceyi söküp atmak gerekiyor bunun da bir çözümü var mıdır... zannetmiyorum, ama aynı durumdayız

bunun bir çözümü olduğunu sanmıyorum aslında. çünkü beyne saplanmış bir düşünceyi söküp atmak gerekiyor bunun da bir çözümü var mıdır... zannetmiyorum, ama aynı durumdayız
Anladım ama nden bu duruma çok kötü bir durummuş gibi davraniyorlar anlamiyorum.

bak tatlım kendin diyorsun zaten yabancı uyruklu biriyle evliyim diye onlar moderndir boyle kiskanclik gibi duygulara gelemezler adami sikma bide kiskanirken kendine sor o beni kiskaniyormu diye eğercevabin hayirsa adami rahat birak bu ikinizide yorar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…