Kocam :(

Asil derdim ilgi göstermesini istemek bunu soyleyince de olumsuz tepki almak ve kus durmak .. evet ayrıca size katiliyorum hayirlisi olsun nedir ya ilk yorumlar konusunda haklisiniz ...disari da cikiyoruz o da benim zorumla gezmeyi de sevmiyor yani çok nadir gezse yeter onun için ..
İlaç kullanmıyor musun? Ayrıca bir de iyi yanından bak, durumun farkındasın. Ne yaparsan eşin nasıl tepki verir biliyorsun. Biraz daha kendini törpüleyip oluruna bırakmak için çabalasan olmaz mı? Uzun süre denesen?

haklısınız valla bende olsam bozulurdum.

o yanaşmıyorsa siz yanaşın eve geldiğinde kucağına atlayın bugün seni çok özledim deyin yatakta sarılmadan yatmayın ben mesela küs bile olsak elim eşimin göbeğinde uyurum :halay:
o gelmiyorsa siz gidin bir süre sonra oda gelecektir emin olun.

Aman yaa kabullenmek ten başka çare yok yaş da kucuk degil canim ama kusluğun yaşla alakasi yok sonuçta yasim 32 a daha genç gösteri yorum esim de 34

Sadece kadının yaklaşmasıyla gerçekleşen ilişki biyere kadar yürür sanırım
Bi süre hiç ilgilenme
Sonuçta bedeni ihtiyaç duyacak ozaman napacak ona bak.

Sadece kadının yaklaşmasıyla gerçekleşen ilişki biyere kadar yürür sanırım
Bi süre hiç ilgilenme
Sonuçta bedeni ihtiyaç duyacak ozaman napacak ona bak.
İste ben de onu anlamiyorum adamda bedeni ihtiyaç diye bir şey yok 2 ay yaklaşmasam bana misin demez pes bu normal değil diyorum ama kabul etmiyor bence kesin bi şeyler eksik biraz hani nasil desem tutucu muhafazakar ama ne alakasi var bence yok

Asil derdim ilgi göstermesini istemek bunu soyleyince de olumsuz tepki almak ve kus durmak .. evet ayrıca size katiliyorum hayirlisi olsun nedir ya ilk yorumlar konusunda haklisiniz ...disari da cikiyoruz o da benim zorumla gezmeyi de sevmiyor yani çok nadir gezse yeter onun için ..
ilgi istiyorum diyince sinirleniyor mu anlamadım..saçma değil mi?
okb için tedavi oluyor musunuz? ben olsam dayanmazdım sanırım da..hele ki ileri düzeyde ise...

OKB kısmına yardımsı olmak isterim. Bu tedavi edilebilen en azından azaltılabilen bir hastalık. Aileniz bile size katlanamıyorsa ileri derecede demek ki. Bende de var. Benim en büyük korkum çocuklarıma da etki etmekte. tuvaletlerde oraya dokunma buraya elleme diye psikopata bağlayıp bağıran annelerden olmakta. Çocukların ellerini zırt pırt yıkayıp sapıtmakta. OKByi kendiniz için ya da eşiniz için tedavi ettirmek istemiyorsanız dahi çocuklarınız için tedavi olun.

Yani normal değil dimi ?? Napmaliyiz acaba bi urologa gitse ama onu da gurur yapiyor istemiyor ...isteksiz yani anlicaniz

Kullanmiyorim ilaçlar daha kotu yapiyor
nasıl daha kötü yapabilir?? yapmayın lütfen...ilaçlar önce alışması zor olur ama düzenli ve en az 3 ay düzenli kullanımda etki görmeye başlarsınız..ayrıca okb yi de daha kötü yapmaz...
önce tedavi olun lütfen...
ayrıca da bana ilgi göster demek abes bence de..bunu belli etmek ,önce kendiniz ilgi göstermek duygularla hareketlerle belli etmek gereklidir.

Canim okb hastasiymissin ve belki de eşini tahmininden daha fazla yordun. Bence ikinizde psikoloğa gidin, profesyonel yardım alın.

OKB kısmına yardımsı olmak isterim. Bu tedavi edilebilen en azından azaltılabilen bir hastalık. Aileniz bile size katlanamıyorsa ileri derecede demek ki. Bende de var. Benim en büyük korkum çocuklarıma da etki etmekte. tuvaletlerde oraya dokunma buraya elleme diye psikopata bağlayıp bağıran annelerden olmakta. Çocukların ellerini zırt pırt yıkayıp sapıtmakta. OKByi kendiniz için ya da eşiniz için tedavi ettirmek istemiyorsanız dahi çocuklarınız için tedavi olun.
Evet annemnde öyleydi zaten zehir ettin çocukluğu muzu :(

Sözlü olarak ilgi istemek işe yaramış mı hiç bilmem. Ben de çok yoğun çalışıyorum eşim de bana diyor ama çok itici geliyor. Hoş benim eşim eskiden ayırdığım kadar çok zaman ayırmamı istiyor ama mümkün değil, üstelik insan karşısında neşesiz kendine bağımlı birini görünce yük geliyor. İlgi göstericek ortamı siz yaratın kendinize yönelin dışarı çıkın kocanız dışında başka şeylere odaklanın adam bi merak edip gelsin. Siz ona doğru yoğunlaştıkça o da dayanamayıp kendini temelli kapatıyor olabilir.

Canim okb hastasiymissin ve belki de eşini tahmininden daha fazla yordun. Bence ikinizde psikoloğa gidin, profesyonel yardım alın.
Gittim canim yaa bir suru de para döktüm 4000 TL bi seferde ve artik para dökmek istemiyorum cunkubbir ise de yaramdi ben de sasirdimnnapicagimi :( telefondan yaziyorum düzgün olmuyor isteyim

Back
X