Kocam :(

Yani sonuç olarak illa bir şeylerin peşinden mi koşmam lazim diyorum ya KPSS ve kotu giden ilişkiyle çok yiprandim evlenmeden önce ...simdi içimden geldiği gibi davranmak acikcasi rahat etmek sevmek sevilmek istiyordum ama ilgisiz davraniyor :/

haklısınız valla bende olsam bozulurdum.

o yanaşmıyorsa siz yanaşın eve geldiğinde kucağına atlayın bugün seni çok özledim deyin yatakta sarılmadan yatmayın ben mesela küs bile olsak elim eşimin göbeğinde uyurum :halay:
o gelmiyorsa siz gidin bir süre sonra oda gelecektir emin olun.
Gelmiyo iste hep ben gidiyorum hep ben sarilip opuyorum hep ben romantik kelimeler ediyorum olmuyo :63:

Haklisiniiz arkadaslar bir daha da demicem ilgi milgi ..aliscam yapacak busey yok yaa şöyle tatlis bibbebegim olsayfi bu günlerini çok arardi o ama işte olmadiiiii yaaa

Yani :/ haklisin bir de yeribgelmisken soykim ben her ilişkiden sonra çarşaf degistirme ihtiyacı hissediyorum sizde de öyle mi arkadasima sordum o da ben de öyle yapiyrum dedi ben de deim iyi okbden diil o zaman dedim
bende değiştiriyorum çarşafları ilişkiden sonra. böyle bi şey okb den değildir diye düşünüyorum

hani soyle uckuruna duskun erkeklerden değil öyle olsaydi keşke :KK43:

o ne saçma temenni.
uçkuruna düşkün olsa keşke ne demek yaa.
hobileriniz farklı olabilir.
biraz onunkinden yaparsınız biraz sizinkinden.
erkekler kaçan kadını severler, ilgi dilencisi kadından da kaçarlar.
bunu da aklınızda bulundurun.

bende değiştiriyorum çarşafları ilişkiden sonra. böyle bi şey okb den değildir diye düşünüyorum

ozaman 2 güne bi çarşaf mı değişiyosunuz? ay mazur görün, tuhaf geldi bi an.
sadece çarşafı mı tüm nevresimi mi?zor olmuyo mu?
yani düzenli duş alınıp, ilişkide dikkatli olunduğunda okadar sık değiştirmeye gerek görmüyorum ben.
kendimi çok pasaklı hissettim:oops::oops::oops::oops::oops:

o ne saçma temenni.
Ay biliyorum şekerim de yani evliyiz daha neyinden kaacayim yaa bir de diyorum yaa ben bu zamana kadar hep kacan taraftim flortlerimde ama simdi noldu böyle oldu anlamadim yani boşluktan herhalde diyorum yaa çok rahatim beni zorlayan bir şey yok misafir kaynana komsu is gucbne bilim hepsi iyi yani o yüzden de ama insan yine de güzel zaman geçirmek istiyor yani anlatabiliyor muyum yani yorgunum ben öyle kaçma kovalama filan kaç yasindayiz yaa amaann yürüyüşe cikcaktim hava bozdu iyi mi bir de o kadar iğrenç bi haber okudum ki sinirlerin bozuldu yaa duydunuz mu metro otobüsünde olan ödem kalkti :kızgın::kızgın:

o ne saçma temenni.
Ayrica büyük konuşma basina gelirse görürsün saçma mi değil mi :KK59:

o ne saçma temenni.
Haaa üsluba diyorsan saçma diye kusura bakma edebiyat yapamadim telefonda zor oluyor bir de isyerindeyken kafani toparlamak cinselliğe düşkün değil vs..de denebilirdi ama anlatana iste illa edebiyat yapmak gerekmiyor yani art niyet aramaya gerek yok :KK59:

ozaman 2 güne bi çarşaf mı değişiyosunuz? ay mazur görün, tuhaf geldi bi an.
sadece çarşafı mı tüm nevresimi mi?zor olmuyo mu?
yani düzenli duş alınıp, ilişkide dikkatli olunduğunda okadar sık değiştirmeye gerek görmüyorum ben.
kendimi çok pasaklı hissettim:oops::oops::oops::oops::oops:
Ya yok estagfurullah ne alakasi var.. ben sadece carsafi değiştiriyorum yorgani kaldiriyorum falan diğer odaya napim her seferinde yorgani da değiştiremem yani zor olur iyice ama birakmam lazim böyle de olmaz yani :KK51::KK51:

Haaa üsluba diyorsan saçma diye kusura bakma edebiyat yapamadim telefonda zor oluyor bir de isyerindeyken kafani toparlamak cinselliğe düşkün değil vs..de denebilirdi ama anlatana iste illa edebiyat yapmak gerekmiyor yani art niyet aramaya gerek yok :KK59:

Alınacağınızı düşünemedim.
Sadece keşke uçkuruna düşkün olsun demek çok büyük konuşmak bana göre.
Burda uçkur düşkünü kocaların pisliklerini okuyoruz hergün.
Onların yanında sizinki devede kulak.
Cinselliğe düşkün değil demekki.
Yeterince renkli değil mi cinsel hayatınız?
Nebiliyim görsel bişiler falan yok mu, erkekler bayılır.
Belki monoton bi cinsel hayat çekmiyodur eşinizi.

Back
X