Kocam :(

ozaman 2 güne bi çarşaf mı değişiyosunuz? ay mazur görün, tuhaf geldi bi an.
sadece çarşafı mı tüm nevresimi mi?zor olmuyo mu?
yani düzenli duş alınıp, ilişkide dikkatli olunduğunda okadar sık değiştirmeye gerek görmüyorum ben.
kendimi çok pasaklı hissettim:oops::oops::oops::oops::oops:
benimki aşırı olabilir kabul ama yapamıyorum değiştirmeden :)) tüm nevresimi değiştiriyorum artık alışkanlık oldu :KK49:

Alınacağınızı düşünemedim.
Sadece keşke uçkuruna düşkün olsun demek çok büyük konuşmak bana göre.
Burda uçkur düşkünü kocaların pisliklerini okuyoruz hergün.
Onların yanında sizinki devede kulak.
Cinselliğe düşkün değil demekki.
Yeterince renkli değil mi cinsel hayatınız?
Nebiliyim görsel bişiler falan yok mu, erkekler bayılır.
Belki monoton bi cinsel hayat çekmiyodur eşinizi.
Anladim... Bilmiyorum yaa ben de sıkıldımm artik uğraşmaktan ilk zamanlar çok takiyordum ben de o istemeden yaklasmiyorum artik napim :KK14: ben kavga etmiyelim artik birşey istemiyorum yaa

Ya ilgi soyleyerek alinan bir sey degildir ki ..
Ya vardir ya yoktur ..
Adam ya romantiktir ya degildir ..
Sizi tenzih ediyorum ama etrafimda duyuyorum bazi kadinlar iki lafindan birinde beni seviyor musuuuuuuuuun ?
Hadi bana guzel bisiler soyleeeeeeeee
Diye diye diye adamin beynini didikliyorlar..
Biri bana surekli boyle seyler dese ya bi yuru git benden baska isin yok mu derim ..
Zorla olmuyor ki ..

Ben de evli olsam sürekli mıçmıç olmak isterdim ama kocanızın yapısı bu değilmiş demekki çok da üstüne gitmeyin. Sizin içinizden geliyorsa yapın gitsin.

Ya ilgi soyleyerek alinan bir sey degildir ki ..
Ya vardir ya yoktur ..
Adam ya romantiktir ya degildir ..
Sizi tenzih ediyorum ama etrafimda duyuyorum bazi kadinlar iki lafindan birinde beni seviyor musuuuuuuuuun ?
Hadi bana guzel bisiler soyleeeeeeeee
Diye diye diye adamin beynini didikliyorlar..
Biri bana surekli boyle seyler dese ya bi yuru git benden baska isin yok mu derim ..
Zorla olmuyor ki ..
Canim evli misin bilmiyorum ama bbence büyük konuşma öyle olmuyor o isler.. Neden evleniyorsun o zaman sevip sevildiğini hissetmiceksen

Yaa ağlamak istiyorum ... Nolcak böyle ben gidip konusmayi düşünmüyorum o da gelmezse artik nolur bilmiyorum.biktim yaa başından yanlis yapt belki de birbirimize uygun degiliz...

Canim evli misin bilmiyorum ama bbence büyük konuşma öyle olmuyor o isler.. Neden evleniyorsun o zaman sevip sevildiğini hissetmiceksen
Ee onh bastan tartacaktiNiz
Bir insanda bir sey ya vardir ya yoktur
Sen ilgi dilenince ilgi veriyor mu?
Hayir ..
Bagirip cagirip oteki odaya gidiyor ..
Ben sen uzul diye demedim ki
Sadece ben ilgi dilencisi olamam onu soyledim

İlgi dilenciliği değil buuuuu herkesin sevgi dili farklidir ben dokunarak güzel sozler soylerek severim bazilaru uzaktan sever fedakarlikla vs..kocamla benim sevgi dillerimis farkli anlicagin..bastan tartma konusunda haklissin ne diim..

Back
X