Kocam :(

uzman değilim elbette ama okb genelde kişilerin hayatlarında kendi kontrtolleri dışında gelişen olaylar sonucunda baş gösteriyor..mesela ilgi görmüyorsunuz ,elinizde değil ve sonuçta kendinizi temizliğe veriyorsunuz..o sizin kontrolünüzde..gibi gibiiiii...

uzman değilim elbette ama okb genelde kişilerin hayatlarında kendi kontrtolleri dışında gelişen olaylar sonucunda baş gösteriyor..mesela ilgi görmüyorsunuz ,elinizde değil ve sonuçta kendinizi temizliğe veriyorsunuz..o sizin kontrolünüzde..gibi gibiiiii...
Hayir OKB ben de evlenmeden önce vardi kppss zamanında basladi

Çokk enterasan niye böyle oluyor bu erkekler adamda iş bitmiş bence .
Hatta ne gerek var falan dedi kalp seklinde kagitlar kesip üzerlerine yazilar yazmis sebibseviyorum lu balonlar sik sofra vs.. Sonra da yapmadim zaten...sarma yaptim dedi yemek yemeden gel yine de dayanamais tok geldi..vs vs..ama ona gore ben suçluyum bunlarin hiçbiri sorun degil

Peki eşimin isteksiz olmasi normal mi hanimlar ? Sonuçta çirkin de değilim hani diyorum o da gitar psikolog ya da urologa ama iste kabul etmiyor

İste ben de onu anlamiyorum adamda bedeni ihtiyaç diye bir şey yok 2 ay yaklaşmasam bana misin demez pes bu normal değil diyorum ama kabul etmiyor bence kesin bi şeyler eksik biraz hani nasil desem tutucu muhafazakar ama ne alakasi var bence yok
Tamam tucudur inançlıdır nikahlı karısına şehvetle yaklaşmak haram değil bunu bilir
Ki eşinin seni daha çok düşünmesi gerek ben onun kocasıyım ve görevlerim var demeli sana sormalı derdin isteğin nedir diye
Evlenmeden bilmezdim ama cinsel ilişki olmadan evlilik kardeşlikten öteye gidemez aşk sefkat duygular dokunma hepsi gerekli.

Tamam tucudur inançlıdır nikahlı karısına şehvetle yaklaşmak haram değil bunu bilir
Ki eşinin seni daha çok düşünmesi gerek ben onun kocasıyım ve görevlerim var demeli sana sormalı derdin isteğin nedir diye
Evlenmeden bilmezdim ama cinsel ilişki olmadan evlilik kardeşlikten öteye gidemez aşk sefkat duygular dokunma hepsi gerekli.
Katikiyorum kesinlikle ama o da diyor ki neden annelerimiz hep sık mi yapiyorlarmis yapmiyorlar ama bunun için de tartismiyorlar sorun olmuyordur diyor ne saçma ben bunu anlatamadim bu adama bir şey söyleyince bagirip cagiriyor sessizce tartisamiyoruz yani

İlişkiden sonra çarşaf konusunu ne diyorsunuz hani dini acidan da uygun mu peki bir şey damlasa ben biraz vesvesliyim malum ??

Katikiyorum kesinlikle ama o da diyor ki neden annelerimiz hep sık mi yapiyorlarmis yapmiyorlar ama bunun için de tartismiyorlar sorun olmuyordur diyor ne saçma ben bunu anlatamadim bu adama bir şey söyleyince bagirip cagiriyor sessizce tartisamiyoruz yani

Nerden biliyormuş annesinin kaç kere yaptığını. Hayret bir şey ya.

İlişkiden sonra çarşaf konusunu ne diyorsunuz hani dini acidan da uygun mu peki bir şey damlasa ben biraz vesvesliyim malum ??

Damlamaması için bez, kumaş bir şey koymuyor musunuz? Yoksa cidden damlar yani. Bir de damlayınca alta falan da geçebilir. İncecik nevresim sonuçta.

Rahatsizligim var diyorsunuz katlaniyor bana diyorsunuz bu sevdiginin kanitidir...

Bana ilgi goster diye uzerine gitmeyin zaten soylemissiniz olumsuz bir tepki almissiniz daha fazla soylerseniz itici olur ...

Back
X