- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
- 133
- Konu Sahibi Jennifergirl
-
benimki aşırı olabilir kabul ama yapamıyorum değiştirmeden :)) tüm nevresimi değiştiriyorum artık alışkanlık olduozaman 2 güne bi çarşaf mı değişiyosunuz? ay mazur görün, tuhaf geldi bi an.
sadece çarşafı mı tüm nevresimi mi?zor olmuyo mu?
yani düzenli duş alınıp, ilişkide dikkatli olunduğunda okadar sık değiştirmeye gerek görmüyorum ben.
kendimi çok pasaklı hissettim
Anladim... Bilmiyorum yaa ben de sıkıldımm artik uğraşmaktan ilk zamanlar çok takiyordum ben de o istemeden yaklasmiyorum artik napimAlınacağınızı düşünemedim.
Sadece keşke uçkuruna düşkün olsun demek çok büyük konuşmak bana göre.
Burda uçkur düşkünü kocaların pisliklerini okuyoruz hergün.
Onların yanında sizinki devede kulak.
Cinselliğe düşkün değil demekki.
Yeterince renkli değil mi cinsel hayatınız?
Nebiliyim görsel bişiler falan yok mu, erkekler bayılır.
Belki monoton bi cinsel hayat çekmiyodur eşinizi.
Hadi yaa iyiymisbenimki aşırı olabilir kabul ama yapamıyorum değiştirmeden :)) tüm nevresimi değiştiriyorum artık alışkanlık oldu
! Çok zor bir şey !Bazı insanlar böyle uzaktan sevebiliyorlar ancak
Haklısın canım ama maalesef karakter işi bunlar! Çok zor bir şey !
böyle 2 ayda bir olursa olmaması normal ne oluyor bu erkeklere bende anlamış değilim3 yillik evliyiz çocuk yok istiyorduk ama olmuyor
Canim evli misin bilmiyorum ama bbence büyük konuşma öyle olmuyor o isler.. Neden evleniyorsun o zaman sevip sevildiğini hissetmiceksenYa ilgi soyleyerek alinan bir sey degildir ki ..
Ya vardir ya yoktur ..
Adam ya romantiktir ya degildir ..
Sizi tenzih ediyorum ama etrafimda duyuyorum bazi kadinlar iki lafindan birinde beni seviyor musuuuuuuuuun ?
Hadi bana guzel bisiler soyleeeeeeeee
Diye diye diye adamin beynini didikliyorlar..
Biri bana surekli boyle seyler dese ya bi yuru git benden baska isin yok mu derim ..
Zorla olmuyor ki ..
Ee onh bastan tartacaktiNizCanim evli misin bilmiyorum ama bbence büyük konuşma öyle olmuyor o isler.. Neden evleniyorsun o zaman sevip sevildiğini hissetmiceksen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?