Kocam :(

Jennifergirl

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2016
128
71
13
41
Kizlar selam, kocami seviyorum ama bir o kadar da ilgiye ve sevgi istiyorum acikca da söylüyorum güzelce de ama söyleyince de sinirleniyor kiziyor diğer odaya geçiyor sizce ben haksiz miyim ? Bir de benim OKB hastaligim var hani erkekler de zaten öyle sevmezler titizlik falan zaten ona katlaniyor karismiyor,, dusunun ailem bile katlanamiyor buna ben de diyorum napim :/ yani aksam beraber uzanip TV seyredelim bari gerçi koltugumuz da müsait değil ama genelde ben yaklasiyorum gidip hani soyle uckuruna duskun erkeklerden değil öyle olsaydi keşke dizi izlemek en sevdiği şey ben sevmiyorum o kadar düşünün

Geçmiş olsun.

İlk yorumlar sırf yazılmak için yazılmış gibi, ilginç. Evliliğimin ilk aylarında eşim de acayip dizi düşkünüydü ailemde de görmediğim için baya bi sinir ediyordu beni. Bu ne böyle annemi geçtin deyince kendini toparladı şükür. Beraber film izlemek çok güzel oluyor siz de izleseniz? Ayrıca biraz erotik tarzda olursa sizin içinde iyi olur Beraber dışarıya da çıkabilirsiniz haftada bir çıksanız bile iyi gelir

Asil derdim ilgi göstermesini istemek bunu soyleyince de olumsuz tepki almak ve kus durmak .. evet ayrıca size katiliyorum hayirlisi olsun nedir ya ilk yorumlar konusunda haklisiniz ...disari da cikiyoruz o da benim zorumla gezmeyi de sevmiyor yani çok nadir gezse yeter onun için ..

Adamın yapısı buysa demek...

Anlamadık ki derdinizi.

İlgi istenerek elde edilen bir durum değildir, karşı tarafın icinden gelmesi lazım.

İçinden gelmiyormuşssa demek.

İşte bunlar hep seks. Gezme yok tozma yok seks yok. Ee ne var?

Sekse nasıl geldik

Sanırım konuyu okumadınız?

İçinden gelmedikten sonra yapsa da ne kıymeti var ki ? Bu yapı meselesi, değişmez. Bknz: Ben
Beni seven uzaktan sevsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…