- 22 Mayıs 2016
- 128
- 71
- 13
- 41
- Konu Sahibi Jennifergirl
-
Geçmiş olsun.Kizlar selam, kocami seviyorum ama birbo kadar da ilgiye ve sevgi istiyorum acikca da söylüyorum güzelce dr ama söyleyince de sinirleniyoe kiziyor diğer odaya geçiyorsizce ben haksiz miyim ? Bir de benim OKB hastaligim var hani erkekler de zaten öyle sevmezler titizlik falan zaten ona katlaniyor karismiyor,, dusunun ailem bile katlanamiyor buna ben de diyorum napim :/ yani aksam beraber uzanip TV seytlredelim bari zaten dizi izlemek en sevdiği şey ben sevmiyorum o kadar düşünün
İlk yorumlar sırf yazılmak için yazılmış gibi, ilginç. Evliliğimin ilk aylarında eşim de acayip dizi düşkünüydü ailemde de görmediğim için baya bi sinir ediyordu beni. Bu ne böyle annemi geçtin deyince kendini toparladı şükür. Beraber film izlemek çok güzel oluyor siz de izleseniz? Ayrıca biraz erotik tarzda olursa sizin içinde iyi olurKizlar selam, kocami seviyorum ama bir o kadar da ilgiye ve sevgi istiyorum acikca da söylüyorum güzelce de ama söyleyince de sinirleniyor kiziyor diğer odaya geçiyorsizce ben haksiz miyim ? Bir de benim OKB hastaligim var hani erkekler de zaten öyle sevmezler titizlik falan zaten ona katlaniyor karismiyor,, dusunun ailem bile katlanamiyor buna ben de diyorum napim :/ yani aksam beraber uzanip TV seyredelim bari gerçi koltugumuz da müsait değil ama genelde ben yaklasiyorum gidip hani soyle uckuruna duskun erkeklerden değil öyle olsaydi keşke dizi izlemek en sevdiği şey ben sevmiyorum o kadar düşünün
Adamın yapısı buysa demek...Asil derdim ilgi göstermesini istemek bunu soyleyince de olumsuz tepki almak ve kus durmak .. evet ayrıca size katiliyorum hayirlisi olsun nedir ya ilk yorumlar konusunda haklisiniz ...disari da cikiyoruz o da benim zorumla gezmeyi de sevmiyor yani çok nadir gezse yeter onun için ..
Anlamadık ki derdinizi.Asil derdim ilgi göstermesini istemek bunu soyleyince de olumsuz tepki almak ve kus durmak .. evet ayrıca size katiliyorum hayirlisi olsun nedir ya ilk yorumlar konusunda haklisiniz ...disari da cikiyoruz o da benim zorumla gezmeyi de sevmiyor yani çok nadir gezse yeter onun için ..
Küs durmak :/
Öyle...Küs durmak :/
İşte bunlar hep seks. Gezme yok tozma yok seks yok. Ee ne var?Asil derdim ilgi göstermesini istemek bunu soyleyince de olumsuz tepki almak ve kus durmak .. evet ayrıca size katiliyorum hayirlisi olsun nedir ya ilk yorumlar konusunda haklisiniz ...disari da cikiyoruz o da benim zorumla gezmeyi de sevmiyor yani çok nadir gezse yeter onun için ..
Sekse nasıl geldikİşte bunlar hep seks. Gezme yok tozma yok seks yok. Ee ne var?
Her işin temelinde yatan seksSekse nasıl geldik
Kizlar selam, kocami seviyorum ama bir o kadar da ilgiye ve sevgi istiyorum acikca da söylüyorum güzelce de ama söyleyince de sinirleniyor kiziyor diğer odaya geçiyorsizce ben haksiz miyim ? Bir de benim OKB hastaligim var hani erkekler de zaten öyle sevmezler titizlik falan zaten ona katlaniyor karismiyor,, dusunun ailem bile katlanamiyor buna ben de diyorum napim :/ yani aksam beraber uzanip TV seyredelim bari gerçi koltugumuz da müsait değil ama genelde ben yaklasiyorum gidip hani soyle uckuruna duskun erkeklerden değil öyle olsaydi keşke dizi izlemek en sevdiği şey ben sevmiyorum o kadar düşünün
Sekse nasıl geldik
Ay afedersin miykiy orayı atlamışımSanırım konuyu okumadınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?