Biraz daha zaman tani bence ona.
Dogum yapıpta farklı bir canlıya dönüşmüyoruz ki senden uzak dursun.
Zaman veririm de şeytan rahat durmuyor aklımı kemiren büssürü şeyler geliyor aklıma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz daha zaman tani bence ona.
İnşallah bizim de otururÖncesinde soğukluk yoksa ben normal diyorum. Bizim de doğum sonrası biraz geç rayına oturmuştu,yeni düzene alışıyorsunuz sonuçta.
bende dogumdan sonra oyle oldum ama esim ben seni dusunuyorum canin acicak diye korkuyorum kiyamiyorum dedi bu sadece gercekten sizin icin uzak duruyo sizdenYeni üyeyim ..
ben Yen'i Doğum yaptım 55 gün oldu. Kocam benden uzak duruyor kırkım çıktı çıkalı bi sefer benim zorumla birlikte olduk. Hiç bi şekilde yanıma yaklaşmıyor ben söyleniyorum ondan sonra sarılıyor öpüyor. Çok yoruldum acaba beni beğenmiyor mı ?![]()
Valla doğumdan sonra benim uykusuzluk yorgunluk lohusalık psikolojisiyle cinsellik aklıma bile gelmiyorduYeni üyeyim ..
ben Yen'i Doğum yaptım 55 gün oldu. Kocam benden uzak duruyor kırkım çıktı çıkalı bi sefer benim zorumla birlikte olduk. Hiç bi şekilde yanıma yaklaşmıyor ben söyleniyorum ondan sonra sarılıyor öpüyor. Çok yoruldum acaba beni beğenmiyor mı ?![]()
ilk doğum yaptığım zamanları hatırlıyorum da kabus gibiydi :) kolik ve gece uyumayan bir bebekle zombiye dönmüştüm şahsen. Aklıma bile gelmiyordu cinsellik. Kafamı yastığa nasıl koyduğumu bile hatırlamıyordum :)Yeni üyeyim ..
Saka yapiyorum. Tabiki her kadin ilgi ister. Kucuk jestler yapin romantik ortam yaratin ama bebekle ne kadar olur bilmiyorum.daha cok kucuk galiba?Aynı evde iki yabancı gibi hatta daha doğrusu onun hizmetçisiymiş gibi olmaktan bıktım biraz ilgi istiyorum ben böyle şeyleri seviyorum :/
Ay şu erkeklerin kendilerini geri çekmelerine gıcık oluyorum. Evlenecekleri Zaman kafayı yiyorlar birlikte olmak için, evlenince Bi haller oluyor bunlara. Bir de çocuk olunca hoooop tamam iyice uzaklaşmalar..
İnşallahcanım herşey daha çok yeni baba olunca bazı şeyleri unuttu sanırım fazla üstüne düşüp şımartma bence insallah düzelir
55 günlük ama Allah a şükür maşallah huysuz değil pek fazlaSaka yapiyorum. Tabiki her kadin ilgi ister. Kucuk jestler yapin romantik ortam yaratin ama bebekle ne kadar olur bilmiyorum.daha cok kucuk galiba?
Yeni üyeyim ..
sende bismillah 40 cikar cikmaz iliskiye girmek zorundamisin. dogumdan sonra aklima bile gelmedi acikcasi bebekle ugrsmaktanBiz severek evlendik daha önceden de aile dostumuzdular. Bende o da çocuk çok istiyorduk bende aynısı yapıyorum bağırıyorum çağırıyorum o zaman da evde huzur bırakmıyorsun diyor çenen den bıktım diyor geçen sinirlendim aldım cocugu gittim salonda yattım peşimden gelmedi bile rahat edemezsin burada çocukla demedi yattı horul horul uyudu ertesi gün yine tıpış tıpış yatağa gelen bendim. O da üzülüyor Halime ama yüz bulmayayım diye mi ne peşimden gelip özür dilemiyor hep kavga halindeyiz ama birbirimizi çok seviyoruz
bende sesli güldümPardon da o nasıl zihniyet eşindeki?
Siz karı kocasınız evde açık giyinince melekler uğramıyor nedir ya o zaman münasebette bulunurken de giyinik olmalı melekler kaçar falan tövbe est.