• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam :(

Bence sen dille artik bir sey soyleme.

Evin icinde rahat ama cekici giyin. Bebegin erken uyuyunca giy kisa sortunu askilini al icecek bir sey bi kitap uzan yani onun gelmesi icin onu tesvik et. Ise yarayacaktir...

Bir delutfen ya ilgi isteyip durma bu erkeklerin hosuna gitmez. Ya zaten adam dusunceli olup ilgilenmeli ben ilgi goster deyince zorlama olur egriti duru.

Ona muhtac oldugunu anladigi an bitmissindir.

+1
O zaman

Kocam öyle şeyleri sevmiyor dine bağlı biri (!) evin içinde açık giyinince melekler yanına uğramaz gibisine laf ediyor. Bende kapalıyım ama evin içinde sürekli etek tülbent dolanmayı sevmiyorum normal giyiniyorum öyle acık giyinince daha çok uzaklaşıyor gibi
Yani o zaman sende onunla dinde hanimi ihmal etmek var mi ilgisiz birakmak var mi diye konusabilirsin
umarim duzelir kisa surede

Her zman kendime özen gösteren biriyim ve Gayette güzelim ve gencim daha 19 yaşındAyım nişanlıyken BÖyle değildi ilgi gösterir severdi. Şimdi niye böyle çözemiyorum dün gece arkasını döndü yattı ağladım kendimi yalnız hissediyorum sana ihtiyacım var böyle yapma biraz ilgi bekliyorum dediğim halde bana sadece uykum var yarın işe gideceğim dedi

Aman be canım kardeşim üzme böyle şeyler için kendini sakın. O da daha yeni adapte oluyordur. Her erkek bir değil. Yani başka bir şüphen yoksa (başka biri vs gibi) ki yok galiba, zamana bırak. Sen de kendini evladına ver. Dinlen, rahatına bak. Çalışıyor musun normalde ev hanımı mısın bilmiyorum ama, eğer çalışıyorsan bu günleri çok ararsın. Bebek de küçük, sallama.

Benim böyle bir durumum olmamıştı. İsteksizlik yoktu yani. Ama çocuktan sonra bazı şeylerde değişiyor. Maalesef kadın da erkek de, o eski bıç bıç yeni evli triplerini bırakıyor. Ben bile, 1,5 yaşında çocuğum var hala eskiden olduğu gibi ol diye söylenebiliyorum.

Kocam öyle şeyleri sevmiyor dine bağlı biri (!) evin içinde açık giyinince melekler yanına uğramaz gibisine laf ediyor. Bende kapalıyım ama evin içinde sürekli etek tülbent dolanmayı sevmiyorum normal giyiniyorum öyle acık giyinince daha çok uzaklaşıyor gibi

O zaman eşinin istediği gibi giyin ve biraz uzak dur..
Yani artık konuşma, üstüne gittikçe kaçar :(

Aman be canım kardeşim üzme böyle şeyler için kendini sakın. O da daha yeni adapte oluyordur. Her erkek bir değil. Yani başka bir şüphen yoksa (başka biri vs gibi) ki yok galiba, zamana bırak. Sen de kendini evladına ver. Dinlen, rahatına bak. Çalışıyor musun normalde ev hanımı mısın bilmiyorum ama, eğer çalışıyorsan bu günleri çok ararsın. Bebek de küçük, sallama.

Benim böyle bir durumum olmamıştı. İsteksizlik yoktu yani. Ama çocuktan sonra bazı şeylerde değişiyor. Maalesef kadın da erkek de, o eski bıç bıç yeni evli triplerini bırakıyor. Ben bile, 1,5 yaşında çocuğum var hala eskiden olduğu gibi ol diye söylenebiliyorum.

Ev hanımıyım sürekli evdeyim çocuğuma vakit ayırıyorum ama eşimi çok seviyorum ve onun benimle ilgilenmesini istiyorum başka bi sıkıntımız Yok yani

Pardon da o nasıl zihniyet eşindeki?
Siz karı kocasınız evde açık giyinince melekler uğramıyor nedir ya o zaman münasebette bulunurken de giyinik olmalı melekler kaçar falan tövbe est.

Biz severek evlendik daha önceden de aile dostumuzdular. Bende o da çocuk çok istiyorduk bende aynısı yapıyorum bağırıyorum çağırıyorum o zaman da evde huzur bırakmıyorsun diyor çenen den bıktım diyor geçen sinirlendim aldım cocugu gittim salonda yattım peşimden gelmedi bile rahat edemezsin burada çocukla demedi yattı horul horul uyudu ertesi gün yine tıpış tıpış yatağa gelen bendim. O da üzülüyor Halime ama yüz bulmayayım diye mi ne peşimden gelip özür dilemiyor hep kavga halindeyiz ama birbirimizi çok seviyoruz
doğum yapalı çok yeni daha nedir sizdeki bu acele?
sezeryan ile mi doğum yaptınız korkuyor olabilir mi
bide erkeğin yanında çocuk emzirirsen seni artık eş değil anne gibi görür derler
açıkçası benim açımdan görürse görsün çocuğumu heran doyurmalıyım
oda alışamadı belki biraz zaman sabırla ama tabi

Pardon da o nasıl zihniyet eşindeki?
Siz karı kocasınız evde açık giyinince melekler uğramıyor nedir ya o zaman münasebette bulunurken de giyinik olmalı melekler kaçar falan tövbe est.

Bende evde kimse yokken rahat durmayacağım da nerede duracağım dedim kaç sefer bunun da kavgasını yaptık

doğum yapalı çok yeni daha nedir sizdeki bu acele?
sezeryan ile mi doğum yaptınız korkuyor olabilir mi
bide erkeğin yanında çocuk emzirirsen seni artık eş değil anne gibi görür derler
açıkçası benim açımdan görürse görsün çocuğumu heran doyurmalıyım
oda alışamadı belki biraz zaman sabırla ama tabi

Normal Doğum yaptım. Bende bi acele Yok diğer mesajları okudun mu bilmiyorum adam bana dokunmuyor ilgi göstermiyor öpmüyor bi de üstüne üstlük gece rüyalanıyor öyle olunca kendimi eksik hissediyorum niye böyle yapıyor diye

Canım normali mi sezer yan mı oldu,belki seni incitme korkusu vardır, bünyen topla sın kendini acele etme ,eşin içinde henüz çok yeni duygular, seni çocuğunun annesi olarak görüyordur öncelikle,yanında emziriyorsan falan kimisi etkilenir böyle ,seni beğenmemesi değil mesele bence

Normal Doğum yaptım. Bende bi acele Yok diğer mesajları okudun mu bilmiyorum adam bana dokunmuyor ilgi göstermiyor öpmüyor bi de üstüne üstlük gece rüyalanıyor öyle olunca kendimi eksik hissediyorum niye böyle yapıyor diye
okudum.
bu devrin erkeklerine de bi haller oluyor eşi doğum yapınca
bizim ilk çocukta böyleydi zamanla geçti
bence takmayın kafanıza yanınızda tatlı bir mucize var
onunla ilgilenin.. boşverin

Canım normali mi sezer yan mı oldu,belki seni incitme korkusu vardır, bünyen topla sın kendini acele etme ,eşin içinde henüz çok yeni duygular, seni çocuğunun annesi olarak görüyordur öncelikle,yanında emziriyorsan falan kimisi etkilenir böyle ,seni beğenmemesi değil mesele bence

Evet yanında çocuğumu emZiriyorum acaba ondan dolayı mı uzak duruyor. Ama ben illa birlikte olalım demiyorum ki akşam yatarken öp iyi geceler de sabah işe giderken öp öyle git Doğum olmadan önce öyle yapıyordu ne değişti onu çöZemiyoruö

Bebişi uyut güzel güzel giyin süslen giy mini mini geceliklerini al kahveni uzat bacaklarını telefonunla ilgilen veya tv izle. Onunla ilgilenme, hayırdır ne bu hal derse kendimi şımartıyorum dersin. Kesinlikle yanaşma ama bakımlı ol. Hala birşey yapmıyorsa kütüğün hayırlı olsun derim.
Son cümleye koptum :KK70:

Evet yanında çocuğumu emZiriyorum acaba ondan dolayı mı uzak duruyor. Ama ben illa birlikte olalım demiyorum ki akşam yatarken öp iyi geceler de sabah işe giderken öp öyle git Doğum olmadan önce öyle yapıyordu ne değişti onu çöZemiyoruö
Evet canım seni böyle aşırı kutsal ve özel bir yere koymuş kafasında, sana yaklaşırsa niyeti bozmaktan korkuyor belli,tutuyor kendini,bunun aşırı bir düşünce olduğunu doğum dan sonra ilginin ilişkinin normal olduğunu anlaması gerek bu bir kaç ay sürebilir

Biraz daha zaman tani bence ona.

Dogum yapıpta farklı bir canlıya dönüşmüyoruz ki senden uzak dursun.

Back
X