- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
ne biçim kadınlar ne biçim insanlar var yaa
kınamak istemiyorum
bence kızı bul buluştur ve hesabını sor derim
uzaklaşmasını aksi halde kocasına, ailesine herkese bu durumu bildireceğini söyle
bence gözünü korkutmalısın
sen git eşinin iş yerinde pusuda bekle o kadın gelincede geç karşısına adam akıllı konuş biz çok mutluyuz uzak dur falan de baktın anlamıyor o zman da evine eşinin ailesine gidip anlatmakla tehdit et o zman tırsar merak etme.kalbini ferah tut sen bölelerine fırsat verme sakın bu yüzdende eşinle tartışmamerhabalar daha çok yeni bir olay eşim bir alışveriş merkezinde çalışıyor 15 gün önce bi kızı işe almış geçtiğimiz cuma günü kız başka bir elemanla haber göndermiş eşime çok hoşlanıyorum diye eşim oralı olmamış baktı olmuyor bi gün sonra kendisi gelmiş eşimin karşısına ben snei çok seviyorum herşeyi göze aldım ne olacaksa olsun dayanamıyorum diye itiraf etmiş eşim de kızım sen evli değilmisin senin kocana yazık hemde daha 1 aylık evlisin derdin ne demiş ben hata yaptım evlenerek demiş.eşimde ben ben şimdi eşine gitsem desem ne olacak hiç düşünmüyormusun demiş .git söyle biz 4 yıl konuştuk evlendik .buzamana kadar neler neler dediler inanmadı sanada inanmaz deneyelim istersen demiş yüzsüz şey.eşimde 7 yıllık evliyim eşimide çok seviyorum seninki olmayacak duaya amin demek demiş bu şartlarda seni burda çalıştıramam deyip işten çıkartmış kız sen beni çıkartırsan çıkart ben sana gene gelirim görmeden duramam demiş dün gene gelmiş süslenmiş püslenmiş takmış takıştırmış bi şişe parfümü boca etmiş üzerine (bunu elemanlar anlatmış eşime eşim görmemiş)eşim alt kattaymış elemanın birine çağırın görmem lazım demiş eleman eşimin yanına gemiş söylemiş eşimde gidip dövecektim arkadaşlar tuttular zorla oturttular beni dedi gidin ona söyleyin 2 dk sonra yukarı çıkıcam eğer gitmemiş olursa elimden alamazlar onu demiş.sonra kız gitmiş giderkende gene gelicem demiş.şimdi ben napayım bi yandan yerin dibine sok çıkart diyor bi yanımda sen böyle ucuz kadınların seviyesine inme muhattap olma diyor nolur bi yardım cumadan beri ne huzurum kaldı ne keyfim
merhabalar daha çok yeni bir olay eşim bir alışveriş merkezinde çalışıyor 15 gün önce bi kızı işe almış geçtiğimiz cuma günü kız başka bir elemanla haber göndermiş eşime çok hoşlanıyorum diye eşim oralı olmamış baktı olmuyor bi gün sonra kendisi gelmiş eşimin karşısına ben snei çok seviyorum herşeyi göze aldım ne olacaksa olsun dayanamıyorum diye itiraf etmiş eşim de kızım sen evli değilmisin senin kocana yazık hemde daha 1 aylık evlisin derdin ne demiş ben hata yaptım evlenerek demiş.eşimde ben ben şimdi eşine gitsem desem ne olacak hiç düşünmüyormusun demiş .git söyle biz 4 yıl konuştuk evlendik .buzamana kadar neler neler dediler inanmadı sanada inanmaz deneyelim istersen demiş yüzsüz şey.eşimde 7 yıllık evliyim eşimide çok seviyorum seninki olmayacak duaya amin demek demiş bu şartlarda seni burda çalıştıramam deyip işten çıkartmış kız sen beni çıkartırsan çıkart ben sana gene gelirim görmeden duramam demiş dün gene gelmiş süslenmiş püslenmiş takmış takıştırmış bi şişe parfümü boca etmiş üzerine (bunu elemanlar anlatmış eşime eşim görmemiş)eşim alt kattaymış elemanın birine çağırın görmem lazım demiş eleman eşimin yanına gemiş söylemiş eşimde gidip dövecektim arkadaşlar tuttular zorla oturttular beni dedi gidin ona söyleyin 2 dk sonra yukarı çıkıcam eğer gitmemiş olursa elimden alamazlar onu demiş.sonra kız gitmiş giderkende gene gelicem demiş.şimdi ben napayım bi yandan yerin dibine sok çıkart diyor bi yanımda sen böyle ucuz kadınların seviyesine inme muhattap olma diyor nolur bi yardım cumadan beri ne huzurum kaldı ne keyfim
moralim çok bozuk çok ne yapacağımı bilemiyorum gelip dese hayır cevabını alsa çekse gitse sorun yok sülük gibi gene gelirim demiş canımı sıkan o işte
merhabalar daha çok yeni bir olay eşim bir alışveriş merkezinde çalışıyor 15 gün önce bi kızı işe almış geçtiğimiz cuma günü kız başka bir elemanla haber göndermiş eşime çok hoşlanıyorum diye eşim oralı olmamış baktı olmuyor bi gün sonra kendisi gelmiş eşimin karşısına ben snei çok seviyorum herşeyi göze aldım ne olacaksa olsun dayanamıyorum diye itiraf etmiş eşim de kızım sen evli değilmisin senin kocana yazık hemde daha 1 aylık evlisin derdin ne demiş ben hata yaptım evlenerek demiş.eşimde ben ben şimdi eşine gitsem desem ne olacak hiç düşünmüyormusun demiş .git söyle biz 4 yıl konuştuk evlendik .buzamana kadar neler neler dediler inanmadı sanada inanmaz deneyelim istersen demiş yüzsüz şey.eşimde 7 yıllık evliyim eşimide çok seviyorum seninki olmayacak duaya amin demek demiş bu şartlarda seni burda çalıştıramam deyip işten çıkartmış kız sen beni çıkartırsan çıkart ben sana gene gelirim görmeden duramam demiş dün gene gelmiş süslenmiş püslenmiş takmış takıştırmış bi şişe parfümü boca etmiş üzerine (bunu elemanlar anlatmış eşime eşim görmemiş)eşim alt kattaymış elemanın birine çağırın görmem lazım demiş eleman eşimin yanına gemiş söylemiş eşimde gidip dövecektim arkadaşlar tuttular zorla oturttular beni dedi gidin ona söyleyin 2 dk sonra yukarı çıkıcam eğer gitmemiş olursa elimden alamazlar onu demiş.sonra kız gitmiş giderkende gene gelicem demiş.şimdi ben napayım bi yandan yerin dibine sok çıkart diyor bi yanımda sen böyle ucuz kadınların seviyesine inme muhattap olma diyor nolur bi yardım cumadan beri ne huzurum kaldı ne keyfim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?