kocama başka bir kız aşık üstelik oda evli lütfen bi akıl verin

muhammedimingamzesiyim

bittim gözün aydın
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
4.150
8
356
merhabalar daha çok yeni bir olay eşim bir alışveriş merkezinde çalışıyor 15 gün önce bi kızı işe almış geçtiğimiz cuma günü kız başka bir elemanla haber göndermiş eşime çok hoşlanıyorum diye eşim oralı olmamış baktı olmuyor bi gün sonra kendisi gelmiş eşimin karşısına ben snei çok seviyorum herşeyi göze aldım ne olacaksa olsun dayanamıyorum diye itiraf etmiş eşim de kızım sen evli değilmisin senin kocana yazık hemde daha 1 aylık evlisin derdin ne demiş ben hata yaptım evlenerek demiş.eşimde ben ben şimdi eşine gitsem desem ne olacak hiç düşünmüyormusun demiş .git söyle biz 4 yıl konuştuk evlendik .buzamana kadar neler neler dediler inanmadı sanada inanmaz deneyelim istersen demiş yüzsüz şey.eşimde 7 yıllık evliyim eşimide çok seviyorum seninki olmayacak duaya amin demek demiş bu şartlarda seni burda çalıştıramam deyip işten çıkartmış kız sen beni çıkartırsan çıkart ben sana gene gelirim görmeden duramam demiş dün gene gelmiş süslenmiş püslenmiş takmış takıştırmış bi şişe parfümü boca etmiş üzerine (bunu elemanlar anlatmış eşime eşim görmemiş)eşim alt kattaymış elemanın birine çağırın görmem lazım demiş eleman eşimin yanına gemiş söylemiş eşimde gidip dövecektim arkadaşlar tuttular zorla oturttular beni dedi gidin ona söyleyin 2 dk sonra yukarı çıkıcam eğer gitmemiş olursa elimden alamazlar onu demiş.sonra kız gitmiş giderkende gene gelicem demiş.şimdi ben napayım bi yandan yerin dibine sok çıkart diyor bi yanımda sen böyle ucuz kadınların seviyesine inme muhattap olma diyor nolur bi yardım cumadan beri ne huzurum kaldı ne keyfim

ne biçim kadınlar ne biçim insanlar var yaa
kınamak istemiyorum
bence kızı bul buluştur ve hesabını sor derim
uzaklaşmasını aksi halde kocasına, ailesine herkese bu durumu bildireceğini söyle
bence gözünü korkutmalısın

yuh ya. böyle terbiyesizlerde var ha. bir daha gelirse. size haber versin eşiniz ..
şunu bir güzel yolun.

Son düzenleme:

evet bencede hemcinsim ama tiksindim yemin ederim olay büyüsünde istemiyorum kocası duyar laf anlatamayız eşimi suçlu bili başımıza bela olu namus davası diye korkuyorum kızın eşi itin tekiymiş haliyle karısından değil kocamdan bilir

Kadındaki cesarete bak ya.. Nasıl bir mantıktır.. Kendi evli, evli bir adama asılıyor ve karşılık bulamadığı halde pişkin pişkin ben yine gelirim diyor. Allah ıslah etsin.. Kocasına da yazık ailesine de..

sen git eşinin iş yerinde pusuda bekle o kadın gelincede geç karşısına adam akıllı konuş biz çok mutluyuz uzak dur falan de baktın anlamıyor o zman da evine eşinin ailesine gidip anlatmakla tehdit et o zman tırsar merak etme.kalbini ferah tut sen bölelerine fırsat verme sakın bu yüzdende eşinle tartışma

muhatap almamak en güzeli.eşin de gerekeni yapmış .(mantıklı yanım).
böyle kadınları alacaksın karşına yer misin yemez misin, evir çevir şekilden şekile sok. ( üzgünüm, duygusal yanım.)

Eskiden gizli kapaklı yaparlardı şimdi ulu orta "ne olacaksa olsun" demeye başlamışlar, daha neler duycaz kim bilir.

Allah o insan müsvettesine vicdan ve akıl nasip etsin, ıslah etsin.

gerçekten ar damarı çatlak patlak yusyuvarlak olmuş.

siz gitseniz bence o kendini rekabette sanır ve daha da azıtır .bu yaptıklarından bana öyle birisiymiş gibi geldi.

bu nedir yaaa? Allah ıslah etsin diyeceğim ama ar damarı çatlamış bu kadının ne desek boş..
canım arkadaşım vallahi iyi sabrediyorsun normalde kavgadan gürültüden hiç haz etmeyen uysal olarak tabir gören biri olarak ben burda zıvanadan çıktım senin yerine..

şimdi ban yiyeceğim elin müsveddesi yüzünden!! kelimelerimi seçerken zorlanıyorum hasbinallah Ya Resullallah..
valla eşin yapacağını yapmış çok şükür ki tahriklere kapılmamış sağlam bir eşin var! şimdi bekle ama bir kere daha benzer bir muameleyle karşılaşırsanız gidin karakola yoğun taciz konulu şikayet dilekçesi doldurun! sonra da herhangi bir olay da eşin iş yerine çağırsın polisi bir gece nezarette kalınca gözü korkar aklı başına gelir(!) Hoş olmayan akıl da nereye gelecekse???

Son düzenleme:
Hiç muhatap olma, gereken cevabı almış. Şimdi sen de araya girersen kendini nimetten sayar mutlu olur, siz onu önemsemeyin ki o da kendi çapında eğlendiğinin farkına varsın.

Sizi korkutmak istemem ama, ben bir bayanın bu kadar psikopat olacağına inanmıyorum.
Ha var mıdır?
Tabi ki bu düzeyde insanlar vardır ama, azınlık olarak.

Bence eşinizle birşey yaşadı ve bu ısrar bu yüzden.
Yoksa hiç yüz bulmayan bir kadın asla bu kadar alçalmaz.

moralim çok bozuk çok ne yapacağımı bilemiyorum gelip dese hayır cevabını alsa çekse gitse sorun yok sülük gibi gene gelirim demiş canımı sıkan o işte

öfkeyle kalkan zararla oturur.anladığım eşin orada yetkili biri.orası avm ise bir güvenliği vs. bir şeysi vardır.müdehaleyi ora yapsın, olmadı savcılıkla tehdit etsin, tehditten de anlamıyorsa direk polise şikayet edin.15 günlük bir kadın, ne malum arkasında ne pislik olaylar var.

Yerinde olsam magazanin camera kayıtlarından tum olan biteni kaydedip hatunun esine ellerimle teslim ederim....
Al biz ugrasamadik sen ilgilen karinla diye...

bu kızın yolu yol değil ,allah dogru yoldan şaşırtmasın bence sen kocanın yanına takıl bir müddet denk gelirsen kızı bir okşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…