- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
Sizi korkutmak istemem ama, ben bir bayanın bu kadar psikopat olacağına inanmıyorum.
Ha var mıdır?
Tabi ki bu düzeyde insanlar vardır ama, azınlık olarak.
Bence eşinizle birşey yaşadı ve bu ısrar bu yüzden.
Yoksa hiç yüz bulmayan bir kadın asla bu kadar alçalmaz.
bu olan biteni esinizmi anlatti size bide ikinci bi agizdan dinleseniz
merhabalar daha çok yeni bir olay eşim bir alışveriş merkezinde çalışıyor 15 gün önce bi kızı işe almış geçtiğimiz cuma günü kız başka bir elemanla haber göndermiş eşime çok hoşlanıyorum diye eşim oralı olmamış baktı olmuyor bi gün sonra kendisi gelmiş eşimin karşısına ben snei çok seviyorum herşeyi göze aldım ne olacaksa olsun dayanamıyorum diye itiraf etmiş eşim de kızım sen evli değilmisin senin kocana yazık hemde daha 1 aylık evlisin derdin ne demiş ben hata yaptım evlenerek demiş.eşimde ben ben şimdi eşine gitsem desem ne olacak hiç düşünmüyormusun demiş .git söyle biz 4 yıl konuştuk evlendik .buzamana kadar neler neler dediler inanmadı sanada inanmaz deneyelim istersen demiş yüzsüz şey.eşimde 7 yıllık evliyim eşimide çok seviyorum seninki olmayacak duaya amin demek demiş bu şartlarda seni burda çalıştıramam deyip işten çıkartmış kız sen beni çıkartırsan çıkart ben sana gene gelirim görmeden duramam demiş dün gene gelmiş süslenmiş püslenmiş takmış takıştırmış bi şişe parfümü boca etmiş üzerine (bunu elemanlar anlatmış eşime eşim görmemiş)eşim alt kattaymış elemanın birine çağırın görmem lazım demiş eleman eşimin yanına gemiş söylemiş eşimde gidip dövecektim arkadaşlar tuttular zorla oturttular beni dedi gidin ona söyleyin 2 dk sonra yukarı çıkıcam eğer gitmemiş olursa elimden alamazlar onu demiş.sonra kız gitmiş giderkende gene gelicem demiş.şimdi ben napayım bi yandan yerin dibine sok çıkart diyor bi yanımda sen böyle ucuz kadınların seviyesine inme muhattap olma diyor nolur bi yardım cumadan beri ne huzurum kaldı ne keyfim
Sizi korkutmak istemem ama, ben bir bayanın bu kadar psikopat olacağına inanmıyorum.
Ha var mıdır?
Tabi ki bu düzeyde insanlar vardır ama, azınlık olarak.
Bence eşinizle birşey yaşadı ve bu ısrar bu yüzden.
Yoksa hiç yüz bulmayan bir kadın asla bu kadar alçalmaz.
merhabalar daha çok yeni bir olay eşim bir alışveriş merkezinde çalışıyor 15 gün önce bi kızı işe almış geçtiğimiz cuma günü kız başka bir elemanla haber göndermiş eşime çok hoşlanıyorum diye eşim oralı olmamış baktı olmuyor bi gün sonra kendisi gelmiş eşimin karşısına ben snei çok seviyorum herşeyi göze aldım ne olacaksa olsun dayanamıyorum diye itiraf etmiş eşim de kızım sen evli değilmisin senin kocana yazık hemde daha 1 aylık evlisin derdin ne demiş ben hata yaptım evlenerek demiş.eşimde ben ben şimdi eşine gitsem desem ne olacak hiç düşünmüyormusun demiş .git söyle biz 4 yıl konuştuk evlendik .buzamana kadar neler neler dediler inanmadı sanada inanmaz deneyelim istersen demiş yüzsüz şey.eşimde 7 yıllık evliyim eşimide çok seviyorum seninki olmayacak duaya amin demek demiş bu şartlarda seni burda çalıştıramam deyip işten çıkartmış kız sen beni çıkartırsan çıkart ben sana gene gelirim görmeden duramam demiş dün gene gelmiş süslenmiş püslenmiş takmış takıştırmış bi şişe parfümü boca etmiş üzerine (bunu elemanlar anlatmış eşime eşim görmemiş)eşim alt kattaymış elemanın birine çağırın görmem lazım demiş eleman eşimin yanına gemiş söylemiş eşimde gidip dövecektim arkadaşlar tuttular zorla oturttular beni dedi gidin ona söyleyin 2 dk sonra yukarı çıkıcam eğer gitmemiş olursa elimden alamazlar onu demiş.sonra kız gitmiş giderkende gene gelicem demiş.şimdi ben napayım bi yandan yerin dibine sok çıkart diyor bi yanımda sen böyle ucuz kadınların seviyesine inme muhattap olma diyor nolur bi yardım cumadan beri ne huzurum kaldı ne keyfim
kızlar kusura bkmayın iş yerindeyim ondan yazamadım.eşimden şüphem yok zerre kadar iş yerindeki elemanlarda anlatıyor aynısını .kıza gelme dedik bizde diyolar.benim korktuğum şu kızın kocası itin teki dediler eşim kızı işten çıkarınca eşine yok bana tuvalet temizlettiler yok paspas yıkattılar çıktım demiş ne diyecek başka ....dün eşim erken geldi izin alıp akşam kızın kocası gelmiş dükkana eşimi sormuş paspas yıkatıyormuş tuvalet temizlettiriyormuş karıma diye.ordaki elemanlarda bizde yapıyoruz bi o değilki buranın kuralı bu demişler olsun ben genede gıcık oldum onu dövücem gene gelirim demiş kızın kocası böyle biriyken kızın karılığından ne bekliyorsun bu 1 ...böyle geri kafalı böyle yobaz zihniyette bir insanın karşısına geçipte karın bana sulandı diyebilirmisin bu 2 ...desende kabahat kimde ayırt edebilirmi buda 3
Bu işin icinde baska birsey var.
1- Eşin masum değil. Belki bir ilişki olmadı ama onun da gönlü vardı.
2- Diğer iş arkadaşları inansın diye ortalığı velveleye verdi kızı cıkarttı.
3- Kız da yollu bence o da gitti kocasına yalan yanlış anlattı.
4- Eşin adamın geleceğini biliyordu erken geldi eve.
senaryoyu beğendim güzel dizi olur bundan ...ben 1-2 değil 7 yıllık evliyim biz birbirimiz için nelere katlandık nelerle mücadele ettik uben 7 sene önce nasıl eminsem şimdide öyle eminim kocamdan allaha şükür ve eşimin göz kırpmasından anlarım yalanmı söylüyor doğrumu diye.eşimin gönlü olsa işten çıkartmaz bana anlatmaz keyfine bakardı.eşim gelmeyecekti ben çok kötüyüm gel dediğim için zar zor izin alıp geldi izin vermiyorlar normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?