kocama başka bir kız aşık üstelik oda evli lütfen bi akıl verin

15 gün önce işe alınmış,15 günde ne yaşayabilir ki o kadar cok ar damarı çatlayan kadın/erkek var ki herşeyi yapabilir

Allah allah ya ne kadınlar var, böyle şeyleri duydukça çok geriliyorum.. Ne denilir nasıl akıl verilir, zor ya.. Böyleleri iftira da atar ne bileyim kocası varmış sonuçta, Allah korusun ya.. Yani arkadaşın dediği gibi mağazaya gidip pusuya yat diyesim geliyo ama rezillik, yani eşinizin bi adı var sonuçta, kim ne der... Bikaç gün bekleyin bakalım belki uğramaz bi yerden sonra, olmadı artık az önceki pusu olayına geçersiniz napılır ki başka ona haddini bildirmemekten başka.. Allah yardımcınız olsun ...

İnsanlık nereye gidiyo yuhh
Hayretler içersindeyim bence bu kızın ar damarı çatlamış , hasta normal değil
Yüzsüzlüğe bak Allahım nasıl insanlar var böyle ya
Eşin gerekeni yapmış bence canım helal olsun.. o kadın kocanı baştan cıkarmak için herşeyi yapmış eşine helal olsun valla sevgisi sadaketinden dolayı.. Canını sıkma kafanı takma o Kadına hiç birşey yaramaz çünkü iyi bir yolunmayı hak etmiş de boşver onun seviyesine düşme
Onun başındaki de nasıl bir kocaymış nasıl bir inançmış ben anlamadım
Bir daha gelirsede almasınlar onu bir anlamaz 2 anlamaz 3. cüye artık.

Ortada taciz var, mağazada şahitler var; bir daha ki gelişinde eşiniz polis çağırıp, şikayetçi olsun. Durum ailesine sirayet etsin bakalım bu kadar pişkin olabilecek mi

yavrum senin tedirgin olman niye eşin ikna olur etkilenir diye mi korkuyorsun. merak etme herkesin bildiği bi durum bu ve kız terslenmesine rağmen gelmiş.. eşin nefret etmiş zaten. sen rahat ol senlik bi durum yok ortada. aklıma acaba eşin sen kıskanasın diye uydurmuş da olabilir mi diye bişey de takıldı. genelde bu kadar yapışmazlar çünkü

ya gerçekten şaşırıyorum,var mı böyle gurursuz,arsız insanlar ya?
varsa da Allah uzak tutsun yuvalarımızdan.

Tatlım sen niye keyfini kaçırıyorsun hiç muhattap olma ama eşin tehdit etsin gözü korksun.
baktın olmuyor sen devreye girersin. huzursuz olma

Allah'ım ne günlere kaldık yaa Ben okurken bile sinir oluyorum. neyse ki eşin cevabını vermiş tavrını koymuş. Bidaha gelirse zaten eşin haddini bildirir.

bence kesinlikle siz karışmayın kadın hepten kendini bi b.k sanacak yoksa.. iyice takıntı yapar rekabete girer..

bence eşiniz polise şikayet etsin sonuçta şahitler var..kamera kayıtları var..

bu arsızı kocası bile paklayamaz hakkından ancak yasa gelir.

eşimin bi hatası olsa neden gelip bana anlatsın bu olayı anlatmasa ruhum duymazdı

Eşiniz gerekeni yapmış. Sizin yapabileceğiniz hic birsey yok.

kızlar kusura bkmayın iş yerindeyim ondan yazamadım.eşimden şüphem yok zerre kadar iş yerindeki elemanlarda anlatıyor aynısını .kıza gelme dedik bizde diyolar.benim korktuğum şu kızın kocası itin teki dediler eşim kızı işten çıkarınca eşine yok bana tuvalet temizlettiler yok paspas yıkattılar çıktım demiş ne diyecek başka ....dün eşim erken geldi izin alıp akşam kızın kocası gelmiş dükkana eşimi sormuş paspas yıkatıyormuş tuvalet temizlettiriyormuş karıma diye.ordaki elemanlarda bizde yapıyoruz bi o değilki buranın kuralı bu demişler olsun ben genede gıcık oldum onu dövücem gene gelirim demiş kızın kocası böyle biriyken kızın karılığından ne bekliyorsun bu 1 ...böyle geri kafalı böyle yobaz zihniyette bir insanın karşısına geçipte karın bana sulandı diyebilirmisin bu 2 ...desende kabahat kimde ayırt edebilirmi buda 3

Bu işin icinde baska birsey var.

1- Eşin masum değil. Belki bir ilişki olmadı ama onun da gönlü vardı.
2- Diğer iş arkadaşları inansın diye ortalığı velveleye verdi kızı cıkarttı.
3- Kız da yollu bence o da gitti kocasına yalan yanlış anlattı.
4- Eşin adamın geleceğini biliyordu erken geldi eve.

senaryoyu beğendim güzel dizi olur bundan ...ben 1-2 değil 7 yıllık evliyim biz birbirimiz için nelere katlandık nelerle mücadele ettik uben 7 sene önce nasıl eminsem şimdide öyle eminim kocamdan allaha şükür ve eşimin göz kırpmasından anlarım yalanmı söylüyor doğrumu diye.eşimin gönlü olsa işten çıkartmaz bana anlatmaz keyfine bakardı.eşim gelmeyecekti ben çok kötüyüm gel dediğim için zar zor izin alıp geldi izin vermiyorlar normalde

Ne senaryosu ya, cocuk mu eğlendiriyoruz biz burda oturup size senaryo yazıcam.

Neyse, beni ilgilendirmez, hayırlı işler.

git bekle onu sacini basini yol...gorsun gununu..allah muhafaza iftirada atar bu esine hic yoktan dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…