kocama başka bir kız aşık üstelik oda evli lütfen bi akıl verin

bu olaydan tek korkum var arkadaşlar eşimin başına bi bela açılması elin ne olduğu belirsiz bi kızı yüzünden kızın ayağını nasıl kesebiliriz ordan onu düşünüyorum .normalde böyle sakin değilimdir başka zaman olsa canına okurdum ama olay büyüsün istemiyorum değmeyecek şeyler için eşime bişi olursa mahvolurum

kadın belli ki arsız, laftan anlayan bi tip olsa bu kadar ikaza rağmen böyle yüzsüzce davranmazdı.
bence siz de gidin iş yerine çekin ve konuşun bi güzel rezil edin.
yaptığı şeye devam ederse de polise şikayet edeceğinizi söyleyin.

bi süre bekleyeceğim 1 kere geldi 2.ciyide gelsin 3.gelirde hala anlamazsa allahın hakkı 3 tür derim 4.de ben yapa ağımı bilirim ona allah herkesi böylelerinden korusun

burada kaldım
. bu bende soru işaretleri yarattı.adamın gelmesi ve dövecem demesi ilginç. paspas tuvaleti bizde temizliyoruz dendiği halde, döveceğim demesinin içinde başka bir şey var.
ben huylandım bu sözden sonra.
sizi üzmek istemesemde bu bende farklı düşünceler doğurdu.

valla ba$iniza fena bela almi$iniz kizin kocasindan yana
seni korkutmak istemem ama bi iki yumrukla bu i$ten siyrilirsa iyi bi$ey bence bunda $ukredin
adam la karisi tam tancere kapak olmu$

o adam olsun ben genede döveceğim lafını yanındaki arkadaşına söylemiş kızlar bizde temizlik yapıyoruz dedikten sonra adamın arkadaşı adama bak herkes yapıyormuş bi ona yaptırmıyormuş adam işini yapmış suçu yokmuş yürü gidelim demiş adamda olsun ben gıcık oldum genede döveceğim demiş.o adamı tanıyanlar anlatıyor pislik bir insan gözünün üstünde kaşın var diye insanla dalaşır diyorlar bu nedenle benim aklımda öyle şeyler oluşmuyor ama siz bilmediğiniz için oluşabilir tabiki bende sıkmamak için bu kadar detaya inmemiştim

Valla olup biten ornekleri gorunce insan supheyle yaklasiyor yanlis anlamayin. Dogrudur kiz ar damari catlamis biridir yapar evet ama anlatilanlari da bir sorgulamak lazim.

demiştim ya o akşam eşim erken geldi diye adam gelip gittikten sonra elemanlar aradılar abi eşi geldi böyle dedi falan diye başkasından kendi kulaklarımla duydum telefonun hoparlöründen eleman diyorki "paspas yıkatıyormuşsunuz diyince çok güleceğim geldi abi kendimi zor tuttum valla .gene gelicem dövücem falan diyince nerdeyse sen karına sahip muhammet abi yıllardır burda birimize yan gözle bakmadı senin karın ona göz koydu ondan çıkarttı işten paspas hikayesi anlatmış seni uyutmuş diyecektim çok sinirlendim " diyor benim telefonu duyduğumu hoparlörün açık olduğunu bilmiyorki eşimle konuşuyor o sırada eşimle alakalı bişi varsa söyleyebilirdi bilmeden

böyle psikopat hatunlar çok var. Allah kadının da erkeğin de psikopatından korusun.. İftira bile atarlar

Bence bu konu face hiç doğruluğuna inanmadım açıkçası. Nedir bu yani kız 15 gün olmuş gireli çok uzun zaman olsa anlıcam beraber zaman geçirdiler hoşlandı filanda yani kız 1 aylık evli kim yapar bunu korkar yani. Hem işte çıkarılmış parfümler sürüp yine geliyormuş bir de bilhassa eşinizi çağırıyormuş insan düşünmez mi oradaki elemanlar ne düşünecek kocama deseler hepsi diye had eşinize inanmaz kocası diyelim orada bir sürü eleman var kadının kocası geldiğinde neden neden bizde paspas yapıyoruz ne var bunda demek yerine hayır beyefendi öyle bir şey yok sizin eşinizin davranışlarını, çalışma şeklini beğenmedik o yüzden çıkardık demiyorlar. Neden kadının yaptıklarını anlatmıyorlar da doğruymuş gibi biz de paspas yaptık diyorlar hadi eşinizle de karşılaştılar ne güzel işte eşiniz derdi ki burada herkes şahit karınız bana asıldı bende evliyim o da evli ben de çıkardım işten eğer bir olayım olsa işten çıkarmazdım tam tersine burada tutardım hala daha da peşimde gidin eşinize hesap sorun derdim yani. Bir de işyeri kamera kayıtlarını siz izleyemezsiniz o işyerine özel birşeydir oradan dışarı çıkarılamaz müdür ve sorumlu kişiler dışında kimse izleyemez kocanı eve mi getirecek kasedi saçma. Ben olsam daha da gelirse orada bağırır çağırır bir güzel herkese rezil ederdim git şimdi söyle kocana derdim.

nasıl seviyesiz,onursuz kadınlar varmış.yine geleceğim bırakmayacağım peşini nedemek. bunu bir kadınmı söylemiş yuhh yani.afedersin ama kudurmuşmu bu kadın. eşinizi takdir ettim onun istediği ilgi vermeyerek azarlayarak haddini bildiriyor.

Böyle arsızlarla uğraşmak nasıldır iyi bilirim, gerçi benim kocam sizinki gibi sağlam duramadı balıklama daldı bir sürü acılar yaşadım ama bizim olayımızda kız boşanmak üzereydi, 1 aylık evli kızın gözü nasıl bu kadar kara olur anlayamadım hadi kocayı takmıyor bu kızın anası babasıdamı yok beni yanlış anlamayın ama söz konusu eşinizde olsa açık kapı bırakın derim.

inanın size yemin ediyorum bende hala inanamıyorum bana bile face gibi geliyor çünkü bir kadının alenen bu kadar aptalca böyle davranması inanılır gibi değil.oradaki elemanlar ne düşünecek diye düşünecek birisi olsa zaten yüz ister bidaha o işyerine gelmeye değilmi demekki bununkki yüz değil astar yani.evlenince kocasını sevmemiş istediği çıkmamış o yüzden hata yapmış bu işe girincede eşime aşık olmuş ....kocası geldiğinde herkes doğru gibi davranmış çünkü defalarca yazdım gene yazıyorum afyonda yaşıyoruz her nekadar afyonlu olsamda erkeklerimizin geneli geri kafalı yobazlardır böyle bişi olduğunda karşısına istediğin kadr şahit getir inandıramazsın.kız kendiside söylemiş eşime inanmaz benim kocam diye o yüzden saçma sapan bişi yüzünden olay büyümesin diye hee evet ondan diyip başlarından savmak istemişler.bizim buralarda öyle kolay değildir yani birinin karşısına geçip karın şöyle demesi ya adam eşime bişi yaparsa.o yüzden bizde yapıyoruz dersek gelmez nasılsa bidaha diye düşünmüşler başımızdan savdık öyle deyipte diyorlar elemanlar.kamera kayıtlarını izlerim çünkü eşim orda buna yetkili birisi ....yanlış nlamayın ben bunları eşimi savunmak için yazmıyorum olayı bilin tam anlamıyla diye yazıyorum

iş yerinizde güvenlik kamerası yok mu yada ses kaydedıcı bı cıhaz kaydedın kadını yollayın kocasına ne arsız ınsanlar var ya Allah sabır versın esınızı de tebrık edıyorum baskası olsa balıklama atlardı ama o gelıp sıze anlatmıs sakın esınızı sıze anlattıgına pişman etmeyın dınleyın ona kızmayın kı farklı bısey oldoldugunda sızden kacmasın sıze ömrünüzün sonuna kadar mutluluk versın Rabbim nazarlardan saklasınn o kadın gıbı gorunen yaratıgı da ıslah eylesın.

yok sadece dinledim eşimle tartışmamız olmadı eşime tek kızdığım o kız geldiğinde çıksaydı keşke yukarı herkesin içinde patlatsaydı bi tokat atsaydı yaka paça kapının önüne bidaha gelebiliyormu bidaha yapabiliyormu görürdü.eşimde yapacaktım valla ayağa kalktım giyordum arkadaşlarım tuttu elimden kolumdan zorla oturttular diyor.bazen güzel laftan anlamayan kötü laf ondanda anlamaya kötek iyi gelir .ne demişler laftan anlamayanın hakkı tektir ,tektirden anlamayanın hakkı kötektir.eşime bu konuda kızmıştım ama bidaha gelirse bu sefer tutamazlar illallah dedim artık diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…