- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
kadın belli ki arsız, laftan anlayan bi tip olsa bu kadar ikaza rağmen böyle yüzsüzce davranmazdı.
bence siz de gidin iş yerine çekin ve konuşun bi güzel rezil edin.
yaptığı şeye devam ederse de polise şikayet edeceğinizi söyleyin.
kızlar kusura bkmayın iş yerindeyim ondan yazamadım.eşimden şüphem yok zerre kadar iş yerindeki elemanlarda anlatıyor aynısını .kıza gelme dedik bizde diyolar.benim korktuğum şu kızın kocası itin teki dediler eşim kızı işten çıkarınca eşine yok bana tuvalet temizlettiler yok paspas yıkattılar çıktım demiş ne diyecek başka ....dün eşim erken geldi izin alıp akşam kızın kocası gelmiş dükkana eşimi sormuş paspas yıkatıyormuş tuvalet temizlettiriyormuş karıma diye.ordaki elemanlarda bizde yapıyoruz bi o değilki buranın kuralı bu demişler olsun ben genede gıcık oldum onu dövücem gene gelirim demiş kızın kocası böyle biriyken kızın karılığından ne bekliyorsun bu 1 ...böyle geri kafalı böyle yobaz zihniyette bir insanın karşısına geçipte karın bana sulandı diyebilirmisin bu 2 ...desende kabahat kimde ayırt edebilirmi buda 3
aynı şeyler geldi aklıma. senaryo yada değil. bunllar olmuyormu hayatta. evet oluyor.Ne senaryosu ya, cocuk mu eğlendiriyoruz biz burda oturup size senaryo yazıcam.
Neyse, beni ilgilendirmez, hayırlı işler.
burada kaldım
. bu bende soru işaretleri yarattı.adamın gelmesi ve dövecem demesi ilginç. paspas tuvaleti bizde temizliyoruz dendiği halde, döveceğim demesinin içinde başka bir şey var.
ben huylandım bu sözden sonra.
sizi üzmek istemesemde bu bende farklı düşünceler doğurdu.
Valla olup biten ornekleri gorunce insan supheyle yaklasiyor yanlis anlamayin. Dogrudur kiz ar damari catlamis biridir yapar evet ama anlatilanlari da bir sorgulamak lazim.
o adam olsun ben genede döveceğim lafını yanındaki arkadaşına söylemiş kızlar bizde temizlik yapıyoruz dedikten sonra adamın arkadaşı adama bak herkes yapıyormuş bi ona yaptırmıyormuş adam işini yapmış suçu yokmuş yürü gidelim demiş adamda olsun ben gıcık oldum genede döveceğim demiş.o adamı tanıyanlar anlatıyor pislik bir insan gözünün üstünde kaşın var diye insanla dalaşır diyorlar bu nedenle benim aklımda öyle şeyler oluşmuyor ama siz bilmediğiniz için oluşabilir tabiki bende sıkmamak için bu kadar detaya inmemiştim
merhabalar daha çok yeni bir olay eşim bir alışveriş merkezinde çalışıyor 15 gün önce bi kızı işe almış geçtiğimiz cuma günü kız başka bir elemanla haber göndermiş eşime çok hoşlanıyorum diye eşim oralı olmamış baktı olmuyor bi gün sonra kendisi gelmiş eşimin karşısına ben snei çok seviyorum herşeyi göze aldım ne olacaksa olsun dayanamıyorum diye itiraf etmiş eşim de kızım sen evli değilmisin senin kocana yazık hemde daha 1 aylık evlisin derdin ne demiş ben hata yaptım evlenerek demiş.eşimde ben ben şimdi eşine gitsem desem ne olacak hiç düşünmüyormusun demiş .git söyle biz 4 yıl konuştuk evlendik .buzamana kadar neler neler dediler inanmadı sanada inanmaz deneyelim istersen demiş yüzsüz şey.eşimde 7 yıllık evliyim eşimide çok seviyorum seninki olmayacak duaya amin demek demiş bu şartlarda seni burda çalıştıramam deyip işten çıkartmış kız sen beni çıkartırsan çıkart ben sana gene gelirim görmeden duramam demiş dün gene gelmiş süslenmiş püslenmiş takmış takıştırmış bi şişe parfümü boca etmiş üzerine (bunu elemanlar anlatmış eşime eşim görmemiş)eşim alt kattaymış elemanın birine çağırın görmem lazım demiş eleman eşimin yanına gemiş söylemiş eşimde gidip dövecektim arkadaşlar tuttular zorla oturttular beni dedi gidin ona söyleyin 2 dk sonra yukarı çıkıcam eğer gitmemiş olursa elimden alamazlar onu demiş.sonra kız gitmiş giderkende gene gelicem demiş.şimdi ben napayım bi yandan yerin dibine sok çıkart diyor bi yanımda sen böyle ucuz kadınların seviyesine inme muhattap olma diyor nolur bi yardım cumadan beri ne huzurum kaldı ne keyfim
Bence bu konu face hiç doğruluğuna inanmadım açıkçası. Nedir bu yani kız 15 gün olmuş gireli çok uzun zaman olsa anlıcam beraber zaman geçirdiler hoşlandı filanda yani kız 1 aylık evli kim yapar bunu korkar yani. Hem işte çıkarılmış parfümler sürüp yine geliyormuş bir de bilhassa eşinizi çağırıyormuş insan düşünmez mi oradaki elemanlar ne düşünecek kocama deseler hepsi diye had eşinize inanmaz kocası diyelim orada bir sürü eleman var kadının kocası geldiğinde neden neden bizde paspas yapıyoruz ne var bunda demek yerine hayır beyefendi öyle bir şey yok sizin eşinizin davranışlarını, çalışma şeklini beğenmedik o yüzden çıkardık demiyorlar. Neden kadının yaptıklarını anlatmıyorlar da doğruymuş gibi biz de paspas yaptık diyorlar hadi eşinizle de karşılaştılar ne güzel işte eşiniz derdi ki burada herkes şahit karınız bana asıldı bende evliyim o da evli ben de çıkardım işten eğer bir olayım olsa işten çıkarmazdım tam tersine burada tutardım hala daha da peşimde gidin eşinize hesap sorun derdim yani. Bir de işyeri kamera kayıtlarını siz izleyemezsiniz o işyerine özel birşeydir oradan dışarı çıkarılamaz müdür ve sorumlu kişiler dışında kimse izleyemez kocanı eve mi getirecek kasedi saçma. Ben olsam daha da gelirse orada bağırır çağırır bir güzel herkese rezil ederdim git şimdi söyle kocana derdim.
iş yerinizde güvenlik kamerası yok mu yada ses kaydedıcı bı cıhaz kaydedın kadını yollayın kocasına ne arsız ınsanlar var ya Allah sabır versın esınızı de tebrık edıyorum baskası olsa balıklama atlardı ama o gelıp sıze anlatmıs sakın esınızı sıze anlattıgına pişman etmeyın dınleyın ona kızmayın kı farklı bısey oldoldugunda sızden kacmasın sıze ömrünüzün sonuna kadar mutluluk versın Rabbim nazarlardan saklasınn o kadın gıbı gorunen yaratıgı da ıslah eylesın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?