Kocama baskı yapıyorum galiba :(

Peki sizce hafta da 2 gün (Çarşamba ve Cumartesi ) diyelim genelde öyle
Normal bir ilişki sex rutini midir?
Genelde öyle hiç şaşmaz yıllardır? (Bu ay hariç)
Bana az geliyor yani sanki
Bir rutin olmamalı bu canınız istediğinde şeklinde olmalı bana göre az ama burda iki haftada bir olan arkadaşlarda var genelleme yapmayarak konuşmak lazım
 
Bir rutin olmamalı bu canınız istediğinde şeklinde olmalı bana göre az ama burda iki haftada bir olan arkadaşlarda var genelleme yapmayarak konuşmak lazım
Canı öyle istiyor onun hoş aslinda ben genelde gitsem o dönem red etmez hoşuna gider de.
İki gün üst üste pek imkansiz onun için
 
Dönem dönem olur böyle isteksizlikler bence bu konuda aşırı baskı yapmak çok yanlış. İki kişi de istemeden zorla olacak bir şey değil ki. Tamamen kesince tekrar ister ama uzun sürebilir tekrar istemesi o zaman ufak bir destek verilebilir ama sizin kocanız zaten hiç kesmiş bir adam değil haftada 2 kere geliyormuş. Biraz kendi de isteyecek kadar zaman verin. Biraz hızlı aşırı tepki vermişsiniz zaten adamın morali bozuktur bir de siz baskı yapınca adam ben zaten istemiyorum ki savunması yapmıştır, olmuyor diyememiş ben istemiyorum demiş. Tepki vermeyin verirseniz başarısız denemelerinden sonra iyice hevesi kırılır. Destek olun onun yerine doktora gitmesini tatlı dille söyleyin ama problemini kabul etmiyorsa gururunu yenmesi için biraz bekleyin yakında da problemi kabul etmezse ya boşanırsınız ya da cinselliği dert etmeden saf sevgilerle devam edersiniz.

Bir de her insanın isteği aynı sıklıkta değil maalesef çoğu çift bunu anlamıyor. Size haftada 2 yetmezken ona yetiyor olabilir. Eskiden böyle değilse son zamanlarda daha az cinselliğe ilgi duyuyorsa geçici bir süreç bu deyin zaman verin.

Ama hep böyle biriyse bunu bilerek evlendiyseniz ilişkide çok cinsellik isteyen taraf karşıdaki insanın da istemesini beklemeli ve gerekirse arada kendini tatmin etmeli diye düşünüyorum.
 
Nasil sorun yok ya? Ben orgazm olmadim boyle yatacak misin diye sormuyor musunuz? Bence iletisimde eksiklikler var. Siz açıkça konusmak yerine anlamasini bekliyorsaniz o anlamamayi tercih ediyordur cunku daha kolay olan yol o. Olabildigince acik olun. Sen zevk aliyorsun ben ne oluyorum, Senin karin degil miyim, isin bitince sırtını dönüp beni zerre kadar umursamiyorsun, benim de arzularim ihtiyaçlarim var, bunu karsilamiyorsun ve sorunu gidermek icin tek bir caban bile yok deyin. Ben ornek bir seyler yazdim ama açik olun demek istiyorum ozetle.
Olmasa da olur diyebilecek durumda degil. Hicbirimiz bir adamin hizmetçisi seks kolesi olalim diye evlenmedik. Mesru sekilde seks hayatimiz olsun diye evlendik. O bile olmayacaksa bu hizmetcilik kolelik sadece.
 
Son düzenleme:
Cinsellik olmadan evlilik yürümez ama siz a dan z ye haksızsınız.
Birincisi daha önce haftada 2 veya 3 kere uzun süreli cinsel ilişkiniz varmış.
ikincisi adam bir aydır rahatsız, bir problem yaşıyor ve elinde değil. Makine de değil. Evet, bu erkekler için kabullenmesi zor bir durum. İnsanca, merhametle şefkatle yaklaşarak tedavi olması için ikna edebilirken ihtiyaçlarım var boşanacam demek çok ama çok ağır olmuş. Bence boşan. Adam da iyileşir kendisine daha anlayışla yaklaşacak birini bulur.
Ha şöyle olsaydı tamam derdim. Seneler aylar geçmiş adam tedaviye yanaşmıyor. Good night deyip götünü dönüp yatıyor, ona eyvallah. Kim olsa durmaz. Ama daha çok yeni. Pipi sorunu erkeklerde İKTİDAR GÜÇ kaybı erkeklik kaybı olarak algılanıp ağır bir ruh haline yol açabiliyor.
tabii bi tarafına takmayanlar, karısının isteklerini hiçe sayanlar da var.
Unutmayın karşınızdaki her şeyden önce bir insan. Siz de sorun yaşayabilirdiniz. O size böyle dese üzülmez miydiniz?
Ben evliliğimin son 4 yılında zar zor cinsel ilişki yaşadım. Başka pek çok sorun da eşlik ediyordu ve ağır bir depresyona girdim. Ardından boşandım. Kurtuldum. 4 yıl kimse çekmek zorunda değil. Ama 1 ay da çok az ne bileyim.
 
Eşinizin kolestrol, damar tıkanıklığı, şeker gibi ciddi problemleri olabilir, ani gelişen erekte olamama halinin bunlarla ilişkisi var, akşamları abur cubur tüketiyorsa bunu engelleyin ve acilen kan değerlerine baktırıp diyet yapmasını sağlamalısınız. Eşim 43 yaşında aynı sıkıntıyla kan değerlerine baktırdığımızda kolestrolü yüksek çıktı, diyet yapıp abur cuburu kesince normal haline geri döndü. Eşinize ağır sözler söyleyeceğinize bunları anlatın, üroloğa gitmekten hoşlanmıyordur belki ana aile hekimine kan değerlerimi merak ediyorum diyerek pekala gidebilir.
 
Peki bildiğiniz afrodizyak etkili yiyecekler var mı ? Bi gazlasam şu adamı
Önce kan tahlillerini yaptırın, incir çekirdeği yağı hem bağışıklık güçlendirir hem de afrodizyak etkisi vardır. Günde bir çay kaşığı içirebilirseniz bir ay içinde faydasını ggörürsünüz
 
Konu başlığındaki “galiba” kısmı fazla olmuş.
Baya baskı yapıyorsunuz. 1 aylık bir sorun için ayrılmaktan bahsetmek korkunç.
Eşiniz tabii ki doktora gitmeli ama yaklaşımınız çok kötü.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…