- 17 Kasım 2016
- 215
- 233
- 103
- Konu Sahibi Baskaturluseyler
-
Bir rutin olmamalı bu canınız istediğinde şeklinde olmalı bana göre az ama burda iki haftada bir olan arkadaşlarda var genelleme yapmayarak konuşmak lazımPeki sizce hafta da 2 gün (Çarşamba ve Cumartesi ) diyelim genelde öyle
Normal bir ilişki sex rutini midir?
Genelde öyle hiç şaşmaz yıllardır? (Bu ay hariç)
Bana az geliyor yani sanki
Canı öyle istiyor onun hoş aslinda ben genelde gitsem o dönem red etmez hoşuna gider de.Bir rutin olmamalı bu canınız istediğinde şeklinde olmalı bana göre az ama burda iki haftada bir olan arkadaşlarda var genelleme yapmayarak konuşmak lazım
Nasil sorun yok ya? Ben orgazm olmadim boyle yatacak misin diye sormuyor musunuz? Bence iletisimde eksiklikler var. Siz açıkça konusmak yerine anlamasini bekliyorsaniz o anlamamayi tercih ediyordur cunku daha kolay olan yol o. Olabildigince acik olun. Sen zevk aliyorsun ben ne oluyorum, Senin karin degil miyim, isin bitince sırtını dönüp beni zerre kadar umursamiyorsun, benim de arzularim ihtiyaçlarim var, bunu karsilamiyorsun ve sorunu gidermek icin tek bir caban bile yok deyin. Ben ornek bir seyler yazdim ama açik olun demek istiyorum ozetle.Doktoru kesinlikle düşünmüyor onun için bir sorun yok ki , olmasa da olur . Ben biraz yakinmasam kafaya da takmıyor.yatiyim uyuyayım işe gideyim.
Ona surekli yanındayım deyince de daha bir rahatlama gelior destek oluyorum bu kez hiç birşey olmamış gibi devam ediyor
Cevizli sucuk falan alPeki bildiğiniz afrodizyak etkili yiyecekler var mı ? Bi gazlasam şu adamı
Cinsellik olmadan evlilik yürümez ama siz a dan z ye haksızsınız.Merhaba arkadaşlar. 9 yıllık evliyim. eşimle iyi anlaşırız genelde pek büyük sorunlarımız yoktur.İyi bir insan.
Çok fazla laubali ve ilgili değildir ama alıştım sanki buna.
Ama bende 30 küsur yaşlara geldiğim için herhalde daha fazla ilgi bekliyorum.kur bekliyordum.acikcasi fantazi bekliyorum.
Yıllardır hafta 2 kere çok nadir 3 kez ilişki yaşarız.Genelde tatmin edici olur uzun sürer.
Ama son 1 aydır ereksiyon problemi yaşadığı için azalttık.Yani bir iki kez olmadı bıraktık.
Şimdi daha az yanaşıyor.
Bitti kalkmıyor , tık yok diyor yatağa girince benle sanki pazarlık yapıyor . Ben de son günler de artık iyi geceler ben yattım deyip yatağa girmesine sinir oluyorum.Yok diye diye yok ettin diyorum. Yine haftada iki kez Zorla oluyor ama ben daha isteriğim. Normal mi diye bu bilmiyorum ama bana az geliyor. Ve sürekli laf sokuyorum . Bazen sanırım ağır da konuşuyorum .Beni neden bu kadar boş bırakıyorsun anlamıyorum diyorum.bir sorun varsa Dr git .stresten diyor
Bu çok canımı sıkıyor.Artik ayrılalım bu sorun benim için ciddi dedim.yine bişey demedi .Haklısın yaşamak istediğin şeyler var falan diyor
Eşinizin kolestrol, damar tıkanıklığı, şeker gibi ciddi problemleri olabilir, ani gelişen erekte olamama halinin bunlarla ilişkisi var, akşamları abur cubur tüketiyorsa bunu engelleyin ve acilen kan değerlerine baktırıp diyet yapmasını sağlamalısınız. Eşim 43 yaşında aynı sıkıntıyla kan değerlerine baktırdığımızda kolestrolü yüksek çıktı, diyet yapıp abur cuburu kesince normal haline geri döndü. Eşinize ağır sözler söyleyeceğinize bunları anlatın, üroloğa gitmekten hoşlanmıyordur belki ana aile hekimine kan değerlerimi merak ediyorum diyerek pekala gidebilir.Merhaba arkadaşlar. 9 yıllık evliyim. eşimle iyi anlaşırız genelde pek büyük sorunlarımız yoktur.İyi bir insan.
Çok fazla laubali ve ilgili değildir ama alıştım sanki buna.
Ama bende 30 küsur yaşlara geldiğim için herhalde daha fazla ilgi bekliyorum.kur bekliyordum.acikcasi fantazi bekliyorum.
Yıllardır hafta 2 kere çok nadir 3 kez ilişki yaşarız.Genelde tatmin edici olur uzun sürer.
Ama son 1 aydır ereksiyon problemi yaşadığı için azalttık.Yani bir iki kez olmadı bıraktık.
Şimdi daha az yanaşıyor.
Bitti kalkmıyor , tık yok diyor yatağa girince benle sanki pazarlık yapıyor . Ben de son günler de artık iyi geceler ben yattım deyip yatağa girmesine sinir oluyorum.Yok diye diye yok ettin diyorum. Yine haftada iki kez Zorla oluyor ama ben daha isteriğim. Normal mi diye bu bilmiyorum ama bana az geliyor. Ve sürekli laf sokuyorum . Bazen sanırım ağır da konuşuyorum .Beni neden bu kadar boş bırakıyorsun anlamıyorum diyorum.bir sorun varsa Dr git .stresten diyor
Bu çok canımı sıkıyor.Artik ayrılalım bu sorun benim için ciddi dedim.yine bişey demedi .Haklısın yaşamak istediğin şeyler var falan diyor
Önce kan tahlillerini yaptırın, incir çekirdeği yağı hem bağışıklık güçlendirir hem de afrodizyak etkisi vardır. Günde bir çay kaşığı içirebilirseniz bir ay içinde faydasını ggörürsünüzPeki bildiğiniz afrodizyak etkili yiyecekler var mı ? Bi gazlasam şu adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?