- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
sizce neden böyle yapıyo peki??Tahin ettiğim cevapta geldi. Olay bu sözleri söylemesi degil zaten hep oyle konuşur ama iki haftadır işyerinde özellikle böyle konusmasi
is yerindeki kizlari taniyorum. evimede geldiler. birlikte tatilede gittik. ikisi evli zaten. ama icimde bi huzursuzluk var nedense. bitanesine karsi.
birinin eşYanlis anlama canim, ben senin yerinde olsam hayatta da akraba olmayan kadinlarla tatile matile gitmem. hele de isyerinden insanlarla, erkek olsun kadin olsun farketmez. Ev ve is ayri olmali tamamen.
evethoşlanmadığın kızı mı bırakacak eve ?
Yanlis anlama canim, ben senin yerinde olsam hayatta da akraba olmayan kadinlarla tatile matile gitmem. hele de isyerinden insanlarla, erkek olsun kadin olsun farketmez. Ev ve is ayri olmali tamamen.
Evet bekar olanı evi bizim eve yakın. Tatile evli ve ve bekar olanla gittik. Evli olanın asi ve cocuklarida vardı daha cok çocuklar icin planlamistik. Bekar olan sonradan katıldıbekar olana mı? bekarlarla mı tatile gittiniz? merak ettim
Evet bekar olanı evi bizim eve yakın. Tatile evli ve ve bekar olanla gittik. Evli olanın asi ve cocuklarida vardı daha cok çocuklar icin planlamistik. Bekar olan sonradan katıldı
Evli olanla başka zamanlardada görüşüyoruz oğlumla oğlu ıyi anlasiyo. Çocuklar icin planlamistik. Bekar olan sonradan dahil oldubencede
E
vli olanla dört zamanlardada görüşüyoruz oğlumla oğlu ıyi anlasiyo. Çocuklar icin planlamistik. Bekar olan sonradan dahil oldu
Canim tatile birlikte gittik. Kızda vardıeşin onu arabasıyla evemi bırakıyor bekar arkadaşla tatilemi gidiliyor? bana ters bunlar
Evli olanla başka zamanlardada görüşüyoruz oğlumla oğlu ıyi anlasiyo. Çocuklar icin planlamistik. Bekar olan sonradan dahil oldu
bence işyerinde bunun konusu geçmiş
eşiniz sizinle telefonda konuşurken aşkım cicim kelimelerini kullanmadığını konuşmuşlar ve eşinize odun sıfatı yüklemişler. o da bunun böyle olmadığını ispata uğraşıyor.
ben kötülük düşünmedim
kadınlardan ikisi evliymiş. eşine senin hamile olduğunu daha çok ilgiye ihtiyacın olduğunu söylemişlerdir.
telefonda da aşkım demesinin hoşunuza gideceğini söylemişlerdir.
kişi kendinden bilir işi demişlerçok temiz kalplisin
benim kafa aynen bu
kişi kendinden bilir işi demişler
yani ben olsam iş arkadaşıma derdim ne odun adamsın hamile eşine aşkım desene diye
yok pardon yanlış anlaşıldımbuda ne demek şimdi? benimi itham ettin aklın sıra
Evli olan oyle benim yanimdada kardeşi gibi davranır eşime. İnternetten hediye falan aldırir. Jest yap karına diye. Bide pazar günü kaza geçirdim yatıyorum evde. Belkide onunda mi etkisi var bilemedimkişi kendinden bilir işi demişler
yani ben olsam iş arkadaşıma derdim ne odun adamsın hamile eşine aşkım desene diye
hamilelik hormonları insana neler yaptırıyorEvli olan oyle benim yanimdada kardeşi gibi davranır eşime. İnternetten hediye falan aldırir. Jest yap karına diye. Bide pazar günü kaza geçirdim yatıyorum evde. Belkide onunda mi etkisi var bilemedim
yok pardon yanlış anlaşıldım
ben sizin yazdıklarınızı okumadım
benim kafa aynen demenizi aynı şeyi düşünüyoruz olarak algıladım
hani aynı kafadanız gibi
ben kendi hislerimi yazdım sizinle alakası yok dediğimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?