- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.234
- 498
Benimki geçen bana "kurabiyem" dedi telefonda, kulaklarım şaşkınlıktan içeri büküldü 
Çünkü bana genelde "hacım, kardeşim, genç Osman (ondan 3 yaş küçüğüm diye), ufaklık, dayı" diye seslenir
İnsan böylesi odunsudan incelik duyunca hemen işkilleniyor tabii
Gerçi benim koca 50 adamla birlikte çalışıyor, onlardan biri buna asılacak değil ya, tövbeler olsun
Gerçi bir de sekreter ile çaycı abla var ama hmmm dur ben de eve gelsin, sorayım hesabını 
Şaka bir yana, en huzurlu ve mutlu günleri yaşadığınız hamilelik sürecinde hiç kafanızı takmayın. İçinden gelmiş söylemiş, ne güzel. Çiçek alınca onu verene kadar totosuna saklayan ezişip büzüşen erkekler varken, eşiniz herkesin içinde size aşk sözcükleri söylemiş, oh ne güzel deyin ve güzel günlerin keyfini çıkarın.

Çünkü bana genelde "hacım, kardeşim, genç Osman (ondan 3 yaş küçüğüm diye), ufaklık, dayı" diye seslenir

İnsan böylesi odunsudan incelik duyunca hemen işkilleniyor tabii

Şaka bir yana, en huzurlu ve mutlu günleri yaşadığınız hamilelik sürecinde hiç kafanızı takmayın. İçinden gelmiş söylemiş, ne güzel. Çiçek alınca onu verene kadar totosuna saklayan ezişip büzüşen erkekler varken, eşiniz herkesin içinde size aşk sözcükleri söylemiş, oh ne güzel deyin ve güzel günlerin keyfini çıkarın.