• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocama bi haller oldu

Benimki geçen bana "kurabiyem" dedi telefonda, kulaklarım şaşkınlıktan içeri büküldü :KK45:
Çünkü bana genelde "hacım, kardeşim, genç Osman (ondan 3 yaş küçüğüm diye), ufaklık, dayı" diye seslenir :KK45:
İnsan böylesi odunsudan incelik duyunca hemen işkilleniyor tabii :KK53: Gerçi benim koca 50 adamla birlikte çalışıyor, onlardan biri buna asılacak değil ya, tövbeler olsun :KK45: Gerçi bir de sekreter ile çaycı abla var ama hmmm dur ben de eve gelsin, sorayım hesabını :KK45:

Şaka bir yana, en huzurlu ve mutlu günleri yaşadığınız hamilelik sürecinde hiç kafanızı takmayın. İçinden gelmiş söylemiş, ne güzel. Çiçek alınca onu verene kadar totosuna saklayan ezişip büzüşen erkekler varken, eşiniz herkesin içinde size aşk sözcükleri söylemiş, oh ne güzel deyin ve güzel günlerin keyfini çıkarın.

Evet bekar olanı evi bizim eve yakın. Tatile evli ve ve bekar olanla gittik. Evli olanın asi ve cocuklarida vardı daha cok çocuklar icin planlamistik. Bekar olan sonradan katıldı

eşin onu arabasıyla evemi bırakıyor bekar arkadaşla tatilemi gidiliyor? bana ters bunlar

bence işyerinde bunun konusu geçmiş
eşiniz sizinle telefonda konuşurken aşkım cicim kelimelerini kullanmadığını konuşmuşlar ve eşinize odun sıfatı yüklemişler. o da bunun böyle olmadığını ispata uğraşıyor.
ben kötülük düşünmedim
kadınlardan ikisi evliymiş. eşine senin hamile olduğunu daha çok ilgiye ihtiyacın olduğunu söylemişlerdir.
telefonda da aşkım demesinin hoşunuza gideceğini söylemişlerdir.
ben odun değilim demenin türkçesi bu yeni huylar :)

bence işyerinde bunun konusu geçmiş
eşiniz sizinle telefonda konuşurken aşkım cicim kelimelerini kullanmadığını konuşmuşlar ve eşinize odun sıfatı yüklemişler. o da bunun böyle olmadığını ispata uğraşıyor.
ben kötülük düşünmedim
kadınlardan ikisi evliymiş. eşine senin hamile olduğunu daha çok ilgiye ihtiyacın olduğunu söylemişlerdir.
telefonda da aşkım demesinin hoşunuza gideceğini söylemişlerdir.

çok temiz kalplisin
benim kafa aynen bu:confused:

buda ne demek şimdi? benimi itham ettin aklın sıra
yok pardon yanlış anlaşıldım
ben sizin yazdıklarınızı okumadım
benim kafa aynen demenizi aynı şeyi düşünüyoruz olarak algıladım
hani aynı kafadanız gibi
ben kendi hislerimi yazdım sizinle alakası yok dediğimin

kişi kendinden bilir işi demişler
yani ben olsam iş arkadaşıma derdim ne odun adamsın hamile eşine aşkım desene diye
Evli olan oyle benim yanimdada kardeşi gibi davranır eşime. İnternetten hediye falan aldırir. Jest yap karına diye. Bide pazar günü kaza geçirdim yatıyorum evde. Belkide onunda mi etkisi var bilemedim

Evli olan oyle benim yanimdada kardeşi gibi davranır eşime. İnternetten hediye falan aldırir. Jest yap karına diye. Bide pazar günü kaza geçirdim yatıyorum evde. Belkide onunda mi etkisi var bilemedim
hamilelik hormonları insana neler yaptırıyor
hamilelikte klasik rüyalar da vardır eşin seni aldatır
kuruntu yapma, keyfini çıkar bence bu günlerin

yok pardon yanlış anlaşıldım
ben sizin yazdıklarınızı okumadım
benim kafa aynen demenizi aynı şeyi düşünüyoruz olarak algıladım
hani aynı kafadanız gibi
ben kendi hislerimi yazdım sizinle alakası yok dediğimin

cnm ben benim kafamda kırk tane tilki gezer manasında yazmıştım. yani kötü kötü senaryolar uydururum kendi kendime demek istemiştim. dipnot 13 senelik evliyim çok mutluyum erkek iş arkadaşlarıma eşleri konusunda anlayışlı olmaları konusunda iyi yorumlar yaparım

ama ben kendimden eminim diye kimseye güvenmem anlatabildimmi cnm
İyi akşamlar:KK52:

Back
X