Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklimda bile geçmedi canim yanlış anladınhem hamile karısı varken başka kadınlara iki hafta boyunca sizin üzerinizden nispet yapabilecek kadar vicdansız ve bippppppppp bi adam mı kocanız onu bi düşünün okkanın altına sokuveriyorsunuz direk??
İlimizde 32 yasindayiz canimBiz Kadınları anlamak hakkatten güç. Dese bir türlü demese aman Allah'ım hepimiz aynıyız![]()
Aklimda bile geçmedi canim yanlış anladın
Kalpden gitcem valla. Vücudundaki bütün kan beynime toplandiseni çok iyi anlıyorum cnm. neden böyle davrandığını merak etmen çok doğru. yanındakilere duyurmak istediği kesin. şimdi şöyle olabilir kızlar bekarsa içlerinden biri bundan hoşlanıyor buda mutlu olduğunu belli etmeye çalışıyor
yada iş yerinde bir kız ile aralarında bir yakınlaşma var ama diğerlerine çaktırmamak için eşimle ailemle mutluyum izlenimi vermeye çalışıyor (ne senaryo yazdım iki dakkada)
aklıma gelen bunlar
Bence ona yanaşmaya çalışan bir kadını kendisinden uzak tutmaya çalışıyor.Kalpden gitcem valla. Vücudundaki bütün kan beynime toplandi
Kalpden gitcem valla. Vücudundaki bütün kan beynime toplandi
Valla bazi erkekler yedikleri haltlar anlasilmasin diye bicok taktik uygularlar biriside bu konusma ve hitap degisikligi .... Tabi sizinki neden bianda degisti bilemem.benim esimde baskasinin yaninda benim o sekilde konusmaz ama ewde vicik vicik oluruz.bendede soru isareti yanardi bu durumdakizlar pek dert gibi degil ama kafami karistiran bi konu. kocam bana aşkim canim vb. gibi hitap eder, ama baskasinin yaninda bu tur konusmazdi. iki haftadir is yerindeyken arayip,( bece ozellikle) canim karim, askim, bitanem diye konusuyo. baskalarinin duyacagi sekilse. ne olduda baskalarinin yaninda boyle konusmayan adam ustune basa basa boyle konusmaya basladi bilemedim. is yerinde 4 tane kizla calisiyor. onlarin yaninda arayip bu sekilde konusmaya basladi iki haftadir. kizlari taniyorum . ama icime sinmeyen biseyler var ama adini koyamadim.
Acaba içlerinden birş eşinize yazılmaya başladı da nezaketen evli ve karıma aşığım demeye mi çalışıyorkizlar pek dert gibi degil ama kafami karistiran bi konu. kocam bana aşkim canim vb. gibi hitap eder, ama baskasinin yaninda bu tur konusmazdi. iki haftadir is yerindeyken arayip,( bece ozellikle) canim karim, askim, bitanem diye konusuyo. baskalarinin duyacagi sekilse. ne olduda baskalarinin yaninda boyle konusmayan adam ustune basa basa boyle konusmaya basladi bilemedim. is yerinde 4 tane kizla calisiyor. onlarin yaninda arayip bu sekilde konusmaya basladi iki haftadir. kizlari taniyorum . ama icime sinmeyen biseyler var ama adini koyamadim.
kocamda oyle evde dibinden askim askim diye ayrılmaz ama basakalarinin yanında konuşmazdı oyleValla bazi erkekler yedikleri haltlar anlasilmasin diye bicok taktik uygularlar biriside bu konusma ve hitap degisikligi .... Tabi sizinki neden bianda degisti bilemem.benim esimde baskasinin yaninda benim o sekilde konusmaz ama ewde vicik vicik oluruz.bendede soru isareti yanardi bu durumda
is yerindeki kizlari taniyorum. evimede geldiler. birlikte tatilede gittik. ikisi evli zaten. ama icimde bi huzursuzluk var nedense. bitanesine karsi.
Hislerrrr. Senin aklına ne geliyorsa o dur .kizlar pek dert gibi degil ama kafami karistiran bi konu. kocam bana aşkim canim vb. gibi hitap eder, ama baskasinin yaninda bu tur konusmazdi. iki haftadir is yerindeyken arayip,( bece ozellikle) canim karim, askim, bitanem diye konusuyo. baskalarinin duyacagi sekilse. ne olduda baskalarinin yaninda boyle konusmayan adam ustune basa basa boyle konusmaya basladi bilemedim. is yerinde 4 tane kizla calisiyor. onlarin yaninda arayip bu sekilde konusmaya basladi iki haftadir. kizlari taniyorum . ama icime sinmeyen biseyler var ama adini koyamadim.