• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocama bi haller oldu

Biraz önce aradı. İstedin biat var mi diye. Kızlardan birinide evine birakacakmis. Yine askimlar bitanemler havada uçuştu

:KK64:
Valla dürüst olacağım ben de kıllanırdım bu durumda. Takibe alırdım.

Yine de aklına kötü bir şey getirme. Hamilesin ya özellikle ilgi gösteriyor olabilir.

cnm ben benim kafamda kırk tane tilki gezer manasında yazmıştım. yani kötü kötü senaryolar uydururum kendi kendime demek istemiştim. dipnot 13 senelik evliyim çok mutluyum erkek iş arkadaşlarıma eşleri konusunda anlayışlı olmaları konusunda iyi yorumlar yaparım

ama ben kendimden eminim diye kimseye güvenmem anlatabildimmi cnm
İyi akşamlar:KK52:
tabiki her kadın bunları kuruntu eder en önemlisi sorun varsa hisseder zaten
ama arkadaş hamile ya hormonları tavan
o açıdan değerlendirdim ben
sevgiler :KK19:

Belki yaklaşmaya çalışan kızlar vardır ? Bu şekilde uzaklaştırmaya çalışıyodur .. Olabilr mi ?

Kaza geçirdiğiniz için size biraz daha sicak davranmaya calisiyor olabilir. Hamilesiniz üstelik daha ilgili davranayim diyodur belki.
Ama ben o Kizi neden eve biraktigina takardim kafayi bir kez yada sürekli farketmez sonuçta mecburiyeti yok neden birakiyor eve o Kizi? Başka ulasim aracimi yok? Dağ basindami yasiyor bu kiz?

İçlerinde kala kala kadınların beklentilerini daha iyi anlayıp sana ona göre yaklaşıyor olabilir mi?
Ben art niyet ya da kötü bir durum görmedim açıkçası.
Ne iyi niyetli bir yaklaşım çok sevdim

Bencede içinden geliyordur. Başka niyetle bile yapsa faydası olur zararı olmaz takma bence

Oradaki kızlardan biri eşinize biraz yanaşmaya çalışmıştır belki de,eşiniz de o yüzden sesli bir şekilde evli olduğunu belirtiyordur.Güzel bir şey yani :)
Benim aklıma ilk bu geldi.

Belki icinden geliyor ..

Belki birilerine nispet yapiyor ..

Yani hersey olabilir ..

ben kötü düşünmedim. hani siz hamilesiniz ya, hani o da kadınlarla çalışıyor ya, sizin içiniz rahat etsin diye ekstra ilgili konuşuyordur. sizin mutlu olmanız için.

onların yanında demesede "iş arkadaşlarının yanında bana aşkım demiyor" diyecektin herhalde. bi arkadaşında dediği gibi birinin gözüne sokmak için diyor olabilir.

kaza geçirdiğinizi şimdi okudum. geçmiş olsun, hamilesiniz de.
yazık ama kocanıza niye şüpheleniyorsunuz. bence sizi mutlu etmeye çalışıyor.

Senin yerinde olsam kendimi yiyecegime acik acik konusurdum esimle. Ve hoslanmadigim bayani arabasina yanliz almamasini isterdim.
Araba hep bende olur. Rapot ise gidemediğini icin esimde. Normalde eşim kızın arabasiyle gelir çoğu zaman. Ama bu konuyu gündeme getirmek istemedim.
kaza geçirdiğinizi şimdi okudum. geçmiş olsun, hamilesiniz de.
yazık ama kocanıza niye şüpheleniyorsunuz. bence sizi mutlu etmeye çalışıyor.
tesekur ederim. Biraz önce konuştum. Oyle konusmasam kızların yanında beni tersiyosun diyorsun. Napacagimi sasirdim. Dedi.

yazık ama yaa. kocanızın masum günah, ne kendinizi ne kocanızı, ne de bebişinizi üzmeyin.

Back
X