Görümcenin tavri yanlis bunu bir kenara birakalim. Zaten bu konuda morali bozuk olan bir insanin gercektende üzerine gitmesi hicte dogru degil.
Lakin yinede onlarin kardes oldugnu unutma!
Bazen ben ablam ve kiz kardesimde dalasiriz ve ne olursa esimin bize müdahale etmesini istemem. Biz kardesiz, bugün kavga ederiz yarin hic birsey olmamis gibi güler konsuruz. Fakat esimin söyleyecegi en ufak söz en kücük müdahale yanlis anlasilir.
Ben sahsen esimin kardesleri ile olan olumlu olumsuz diyaloglarina karismam!
Insallah esin en kisa zamanda is bulur.
Allah yardimciniz olsun.
katılıyorum.. her ne kadar eşi de olsanız kardeşler didiştiğinde sessiz kalmanızda yarar var.. onlar kardeş BirBirini yer 5 dakka sonra Barışır ve siz kötü olursunuz.. görümceniz kardeşiyle muhattap olurken sizin araya girmeniz sizin aleyhinize olur, Bir laf söylerler kırarlar sizi.. Sizin eşiniz olaBilir ama onun da kardeşi.. haksız da olsa görümceniz (ki son derece haksız ) Bırakın eşiniz kendisi savunsun kendini Bu giBi durumlarda.. siz de eşinizin üzülmesini istemediğinizden Böyle Bir tepki vermişsiniz ama ortam gerginken daha da gerilir Böylece.. Böyle durumlarda sessiz olun, Beden dilinizle ve sessizliğinizle tepkinizi koyun.. görümcenizle samimi iseniz, Başka Bir ortamda BaşBaşa konuşun, aBlacım keşke üstüne gitmesen zaten üzülüyo yeterince diye..
ve defalarca güzellikle eşim yokken söledim dedim çok üstüne gtmeyin diye bulur dedim ama yine iğneleyici laflarla söylüyo.düşünün dün kendi babam aradı dediki iş buldumu dedi eşim için bende yok baba henüz değil dedim.sakın üsütne gitmein he dedi çok hassas çocuk dedi.bunaltmayın dedi.düşünün bunu babam diyo.ama sağolsun ablası çok anlayışlı maşallah
inşallah en kısa zamanda iş Bulur eşin ve en en en kısa zamanda kendi yuvanıza çıkarısınız kuzum Benim.. dua et Bol Bol.. hayırlı Bi iş kapısı dile.. netten sürekli araştır iş ilanlarına Bak.. SaBret.. geçer Bu günler.. çook zor ev üstüne ev kurmak.. eviniz yuvanız kapınız ayrı olsaydı kimse hiç Bişeye karışamazdı işte.. inşallah Bugünleri hatırlar çok şükür geçti dersin...
Görümcenin tavrının yanlış olduğunu herkes gibi ben de kabul ediyorum. Ama bence sizde kardeşlerin arasına girmeyin. Ne de olsa onlar kardeş fazla küs kalmazlar onların birbirlerine söylediği şeyler dışarıdan birinin söylediği kadar batmaz birbirlerine. Ama siz bu duruma müdahale ederseniz kötü olan siz olursunuz haklıyken bile. Mesela be kendi abime istediğimi söylerim o da bana der ama gelin hanım(şu anda yok ya öle birisi ama nese sempatiksalakcinni ) ben ona birşey söylediğimde gelip de bana sen benim kocama nasıl böle bişe dersin gibisinden bir tutum takınsa işler değişir, şarteller atar. Sonuçta evlenmiş aileye gelmiş olabilir gelin ama yine de kardeş kadar yakın değildir diğer bireylerle. O yüzden fazla araya girmemekte fayda var yerimseniben
çok haklısın ve çok güsel yazmışsın ama benim takıldığım nokta benim yanımda eşimi aşalayıcı konuşması ben kaldıramıyorum çok üzülüyorum.
çok haklısın ve çok güsel yazmışsın ama benim takıldığım nokta benim yanımda eşimi aşalayıcı konuşması ben kaldıramıyorum çok üzülüyorum.
eşiniz tembel yan gelip yatan bir adam değil heralde, kardeşi dahi olsa bazı yerlerde susması gerektiğini bilmeli, adam keyfinden oturmuyor heralde.. bence sen doğru olanı yapmışsın, senin yanında söylemesi iyice keyif kaçırıcı bir durum zaten... çok iyi demişsin, senin yanında abisi hakkında bu şekilde alaycı konuşamayacağını bilsin...
eşimle görümcem arasında zaten 1 yaş fark var görümcem eşimden büyük.susmam gereken yerde susuorum zaten.k.pederim hpimizi çağırdı yanına tartışmayla ilgili konuştu.neymiş bu vede herkes birbirine herşey söyleyebilir yani her türlü konuda konuşma hakkı varmış.görümcem eşime,eşim annesine,görümcem babasına ben onlara yani herkes.bide örnek verdi k.pederim mesela dedi sende bana söyleyebilirin.örneğin benle ilgili bişi olduğunda bi kere gülmem gerekirken ben beş kere gülüyomuşum.böle kala kaldım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?