- 29 Mayıs 2021
- 14.928
- 97.244
- 548
- 37
Konu sahibinin suratına bu yüzden tükürmüşse demek, hepsi tripten ay ne tatlı.Kavgaliymissiniz trip yapmış resmen :) aslında ima da bulunmuş aramanı beklemiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibinin suratına bu yüzden tükürmüşse demek, hepsi tripten ay ne tatlı.Kavgaliymissiniz trip yapmış resmen :) aslında ima da bulunmuş aramanı beklemiş
Evlilik terapistine gitseniz olmaz mı?
Durduk yere hiçbir erkek o lafları söylemez sinirlendigi konu var ise erkek her erkek öyledir bizler doguluyuz o an sinirlenir ve geçer özür dilemiş bir önceki tartışmalar da gönül almış üstte okuyabilirsinizAynen karsiklikli. Erkek karısına Allahın belası derken kadin susunca karşılıklı anlayış falan olmuyor çünkü. Ağzına geleni sayıp kadından karşılık duymaya tahammül edemeyip sonradan istediği kadar özür dilesin ne önemi var? Karşılıklı anlayış bambaşka bir şey.
Oldu olacak ayaklarına kapanıp,tapınalım bir de erlerimizin.Kadının elinde onları diyip dememesi bir erkeğin sevmediği sinirlendiği huyunu suyunu biliyorsa herseyini tanımıştir ki kocasidir canım huy bu değişmez herkese karşı böyledir erkekler
Neyse sizinle uzatmayacam o sizin kendi görüşünüz:)Konu sahibinin suratına bu yüzden tükürmüşse demek, hepsi tripten ay ne tatlı.
Sorun sadece küfür olsa keşke. Edilen küfür daha masum diğer yazdıklarınızdan... (küfür etmem, duymak da istemem ama sorun küfür değil)Evet kızlar..bir kavga çıktı ve ben si*tir git dedim.
Uzun yazmayacağım, şunu diyeceğim sadece…evlenip ilk aylarda baya tartışıyorduk, 2 kere küfürleştik biz..sonra söz verdik asla si*tir git ve buna benzeri çıkmayacak. Eşim dedi bir daha dersen boşanma sebebi olacak.
Bugunkü olayı anlatsam..kısaca, dünden öfkesi geçmedi, ben de bugun dolaştım butun gün işlerimi hallettim eve koşa koşa geldim yemek yapamadım ama yemek aldım dışardan taksi işe geldim eve iftar’dan önce, bugun çalişiyor diye evde yok, grldim evdeyimiş yemek yiyecek mısın? Hayır dedi sen zaten geciktin (saat 7) butun gün yoksun bağırma başladı ben şoktayım nereye geciktim yemek te getirdim bir başladı bir başladı ..dedi sen tırnağımı bile değmezsin başımın belası kadınsın vs vs ben de bir şeyler dedim, sonra dedi ki bu evde kalmak zorunda değilsin (kabul etmiyor oyle demedim diyor) ben de cevap olarak dedim hayır ben hiç bir yere gitmeyeceğim Sen si**ir git bu evden istersen. Offf çök kötü nasıl çıktı ağzımdan anlamadım çök sinirlendim.
O da yüzüme tükürdü ..vs vs. Yüzüğünü çıkardı boşanıyorum senden dedi. Zaten soylemiştim bir daha küfür edersen yaparım bana kimse küfür edemez hiç bir kadın.
Ben tani ki haksızım Sozümü tutamadım o da tabi çirkin şeyler söyledi de bir önemi yok .. diyor ki barışsak bile sana tahammülüm yok toleransım yok doldurdun sen beni kafamda yazdım sen yine küfür ettin bana. Tamam o zaman dedim, yap gerektiğini. Ne diyeceğim. Ama tabi üzgünüm. Boşanma sebebi mi bu gerçekten ya…
Lütfen ataerkil zihniyetinizi genelleme yapmayın ya. Siz kabul ediyorsunuz diye bizlerinde erimdir döverde,söverde zihniyetini kabul etmemizi beklemeyin.Durduk yere hiçbir erkek o lafları söylemez sinirlendigi konu var ise erkek her erkek öyledir bizler doguluyuz o an sinirlenir ve geçer özür dilemiş bir önceki tartışmalar da gönül almış üstte okuyabilirsiniz
Herkesin görüşü adeti kendine herkes herkesinkine saygı duymalı tabiki bu benim görüşüm sizin olanlarda sizinLütfen ataerkil zihniyetinizi genelleme yapmayın ya. Siz kabul ediyorsunuz diye bizlerinde erimdir döverde,söverde zihniyetini kabul etmemizi beklemeyin.
Eşim kendisi patron…Bu erkekler patronlarına hiç böyle davranmıyorlar ya. Demek ki patronlarını çok seviyorlar da sizi sevmiyorlar hanımlar.![]()
Tamam o zaman görüşünüzü belirtirken alttan altta konu sahibini suçlayacak imalarda bulunmayın. O da kesin hak etmiştir imalarınız gayet anlaşılıyor burdan.Herkesin görüşü adeti kendine herkes herkesinkine saygı duymalı tabiki bu benim görüşüm sizin olanlarda sizin
Sorma ya birde istiyolar ki herkes onlar gibi olsun. Ay sinirlendim gece gece.Yıl olmuş 2023 hala kocandır severde döverde yazılacak neredeyse. Siz kendinize saygı duymazsanız el hiç duymaz hanımlar.
Lafı ortaya yazdım. Eşiniz her önüne gelene istediği gibi davranabiliyor mu ? Veznedeki memura , yoldaki polise ?Eşim kendisi patron…![]()
Yo hayır ben konu sahibini suçlayacak bir yorum da ima da bulunmadım siz yanlış okumussunuz yada anlamissiniz uzatacak bir şey yok ise yorumlasmayalim o sizin kendi görüşünüz.küfürü etmeseydim dedi zaten bende o konuda ki fikrimi görüşümü söyledim.Tamam o zaman görüşünüzü belirtirken alttan altta konu sahibini suçlayacak imalarda bulunmayın. O da kesin hak etmiştir imalarınız gayet anlaşılıyor burdan.
Bitmiyorlar.Sorma ya birde istiyolar ki herkes onlar gibi olsun. Ay sinirlendim gece gece.
Evet…Lafı ortaya yazdım. Eşiniz her önüne gelene istediği gibi davranabiliyor mu ? Veznedeki memura , yoldaki polise ?
Kadınların ezildiği , saygı görmediği hiçbir fikire saygı duymuyoruz biz. Bu ülkenin kadınları yeterince çekti bu ezik zihniyetten. Bu zihniyeti yaşayan kendi içinde yaşasın. Normalleştirmeye çalışmasın.Herkesin görüşü adeti kendine herkes herkesinkine saygı duymalı tabiki bu benim görüşüm sizin olanlarda sizin
Hanımefendi siz demediniz mi mesajlarınız da hiç bir erkek kolay kolay sinirlenmez,karısıda bu noktaya getirmeseymiş adamı diyen? Dediklerinizin çıktığı kapı bu yani. E bu şimdi alttan alta konu sahibini suçlamak olmuyor mu?Yo hayır ben konu sahibini suçlayacak bir yorum da ima da bulunmadım siz yanlış okumussunuz yada anlamissiniz uzatacak bir şey yok ise yorumlasmayalim o sizin kendi görüşünüz.küfürü etmeseydim dedi zaten bende o konuda ki fikrimi görüşümü söyledim.
Hukuk kuralları avukatlara işlemiyor da benim mi haberim yok ? İş bilenine denk gelmemiş kocanız. Öyle kafasına estiği üslupla konuşacak da avukat olması onu kurtaracak. Gülerim vallaha.Evet…
Eşim avukat, başarılı bir avukat hem de, polise şikayet edeceğim seni diyordum o da aha selam söyle benden.