Kocama küfür ettim

Malesef bu niye kadın oluyor hanımefendi? Bu kadınlar yıllar içinde depresyona giriyor. Ben hiç iyi ki kocamı çekmişim diyen kadın duymadım. Gitseydim, cekmeseydim diyen çok kadın gördüm. Kadın benliğini silsin sırf erkek mutlu olsun diye. Empoze edilen sadece bu.
Alakası yok bir kadın kocasına o lafı asla dememeli ve erkekte kadınına o hamleleri küfür ve hakaretleri etmemeli ortada bir sebep var ise konu uzatmadan kapatilmasini söyledim ama sizler kadın dayanışması olarak baktınız olaya benim anlatmak istediğim evliliğin yapiciligi yıkılmaması kendi görüşümü açıkladım şahsen bir bayana küfür yakışmaz bir erkeğe de o hareketler yakışmaz ama anlatmak istediğim kışkırtma varsa o erkek sinirli ise herşeyi yapar istemsiz olarak

Neyse ki azınlıktalar.
İnşallah öyledir.
Hayır yaşadığım yerde, çevrede erkelere karşı böyle bir tutum var malesef dese rahatsızlığını dile getirse tamam, bazen insanın tek başına bir şeyleri değiştirmek elinden gelmeyebilir çünkü. Ama resmen savunuyor bu eril fikirleri erkekte erkek diye. Bunların yetiştirdikleri erkek çocukları, çocuklarımıza denk gelmez umarım.

Aynen canım, kocası full azarlıyormuş zaten sinirini burda atıyor kendince, sanıyor herkes kendi gibi azarlanıyor. Kocaya Fatih ürek kadınlara deli yürek tiplerden 😂
Çok tatlısınız ramazan aynı hürmetine günahlarımı aldınız sağolun:)

Alakası yok bir kadın kocasına o lafı asla dememeli ve erkekte kadınına o hamleleri küfür ve hakaretleri etmemeli ortada bir sebep var ise konu uzatmadan kapatilmasini söyledim ama sizler kadın dayanışması olarak baktınız olaya benim anlatmak istediğim evliliğin yapiciligi yıkılmaması kendi görüşümü açıkladım şahsen bir bayana küfür yakışmaz bir erkeğe de o hareketler yakışmaz ama anlatmak istediğim kışkırtma varsa o erkek sinirli ise herşeyi yapar istemsiz olarak
Eeee şimdi bir erkeğe de o hakaretler yakışmaz diyorsunuz. Önceki yorumunuzda eder ama gönlümü alır dediniz ? Çevir kazı yanmasın. 😶

Aynen canım, kocası full azarlıyormuş zaten sinirini burda atıyor kendince, sanıyor herkes kendi gibi azarlanıyor. Kocaya Fatih ürek kadınlara deli yürek tiplerden 😂
Valla evli değilim ama diyorlar ya her erkek böyledir diye. Hayatımdaki insan asla böyle biri değil çok şükür. Benimde en az onun kadar insan olduğumun ve duygularımın olduğunun farkında. Bende hiç bir zaman erkektir yapar kafasında olup ona fırsat vermedim. Yani üzgünüm ama herkes sizin kocalarınız gibi medeniyetten nasibini alamamış değil. Lafım bu zihniyeti savunanlara yanlış anlaşılmasın.

Sizi güzel manipüle ediyor bence.
Onca lafı saymış saymış karşılığında teşekkür mü edecektiniz.
Boşanma sebebi diye anlaşmaya koymanız gereksiz olmuş.
Belli ki ağzınız alışmış istemsiz öfkelenince çıkıyor ağzınızdan.
Siz de onu manipüle edin o zaman.
Sen de o lafı bana söyletmeseydin.
Söyleyene değil söyletene bak diyin.
Size aşkım canım mı dedi de sanki o lafı ettiniz.
Tahrik edip ağzınızdan o lafı duymak için sizi zorlamış sanki.

Bende normalde küfrü sevmem etmem ama trafikte araç sahiplerine çok söylenirim. Öfkemi ancak öyle yatıştırıyorum.

Size gelince çök yerine çok yazsanız😂Adam belli ki maddi olarak iyi, size hediyeler alması falan çok hoşunuza gidiyor, gözünüzü boyamis. Adamın sizi bir yükseltip bir bırakarak manipüle ettiğini görmüyorsunuz ya da görmek işinize gelmiyor. Bırakıp gidemezsiniz siz. Kendinizi kandirmayin. O yüzden siz bu adama yumuşak davranın. İnatlasmayin. Gidin özür dileyin. En doğrusu bu. Bir daha da bağırdığı da uyumlu olun. Çok cikismayin. Yoksa kavga kavga gider bu adam.

Paragözmüşüm gibi yazmayın lütfen.
Benim durumum de iyi, onsuz ben ölmem, zaten kaporamı verdim evimi güzel semtte tutacaktım. Taştığımızda hayatımı yaşıyordum, ailem asla destek olmadı, bana yetiyordu.

Asla pahalı hediyeler vs gözümü boyamadı EŞİM aldığı için ve değer verdiği için kıymetli
Oldu benim için.

Kalsam bile kesinlikle hediye için değil bu komik bile bana geliyor, evet şartlar zor şu anda ama bir
Şekilde yaşarım. Hep sonuna kadar mücadele ediyorum…çaba…sonra bırakıyorum belki o bırakacak, evet, beni de insan bırakabilir , bıraksın- dediğim gibi durdurmam ben artık

Malesef bu niye kadın oluyor hanımefendi? Bu kadınlar yıllar içinde depresyona giriyor. Ben hiç iyi ki kocamı çekmişim diyen kadın duymadım. Gitseydim, cekmeseydim diyen çok kadın gördüm. Kadın benliğini silsin sırf erkek mutlu olsun diye. Empoze edilen sadece bu.

Hanımefendi işte biz sizin kadınlık erkeklik kalıplarınızı reddediyoruz. Zira o kalıplar içerisinde birinden biri susmuyor hep kadın susuyor zaten. Gerektiğinde yıkıcı olmakta fayda vardır. Sağlam olmayan binalar yıkılsın ki sağlamları inşa edilsin.

Ezilmekten zevk alıyorsan sadece kendine sakla bu fetişini. Başka kadınlara fikir verme bence çünkü sana yetmiyor.

Durduk yere hiçbir erkek o lafları söylemezmiş birde hey Allahim. Erkek, erkek,erkek. Nasıl da beyninizi yikamişlar, üstün olduklarıyla ilgili. :ruh:

Kızlar boşverin kocası zaten sürekli azarlıyormuş onun acısını burda seri beğenmedim atmakla çıkarıyor.

He diyin He aynen tüm erkekler azar makinası :) ( gerçi kocada belki kişiye özel sinirleniyordur 😂 ) Bizi bile deli etti,

Tabi keşke kişiye özel muameleleri tüm erkek cinsine atmasaydı, benim emmimin ne suçu vardı 😅 Sinirli de değil, tv izliyordu

Valla evli değilim ama diyorlar ya her erkek böyledir diye. Hayatımdaki insan asla böyle biri değil çok şükür. Benimde en az onun kadar insan olduğumun ve duygularımın olduğunun farkında. Bende hiç bir zaman erkektir yapar kafasında olup ona fırsat vermedim. Yani üzgünüm ama herkes sizin kocalarınız gibi medeniyetten nasibini alamamış değil. Lafım bu zihniyeti savunanlara yanlış anlaşılmasın.
Değil tabi.
11 yıllık evliyim, eşimle tartışmalarımizda oldu,oluyor ama asla böyle saygısız laflar etmedik birbimize. Eşimde sakin yapılı biri değildir genel olarak ama bunun arkasına sığınıp bana ağzına geleni söyleyemez. Nasıl sosyal hayatın içinde kendini frenlemeyi biliyor bana da aynısını hatta fazlasını yapmak zorunda. Benim içinde geçerli bu tabi.
Her erkek aynı deyip kendilerini kandırıyorlar sadece.

Nereye çekerseniz orası valla sizinle ugrasilmaz bakış açınız nereye çeksem çekerim anlamında :) susmak en iyisi size
Valla sizin zihniyetiniz sussun bir zahmet zaten. Bunlar sizin yorumlarınız. Aman evlilik yıkılmasın kadın alttan alsın. Demek istediğiniz buydu. Tepki çekince yuvarlaklaştınız hemen.

sinirli erkekler ağzından çıkan her kelime içinden gelerek demez istemsiz soler sonra geçer

Benim kocam da öyle çok sinirli ama içinden gelerek asla demez. Sonra gönül almasını bilir. Mecburen kocam diyorsan yuva için böyle olmak zorunda canım aynen

kocasidir canım huy bu değişmez herkese karşı böyledir erkekler

siz özür dileyin o lafları duymazlıktan gelin içinde merhamet var ki özür dilemeyi biliyor kocanız hiç konuyu uzatmayın

Birbirine tahammülü olmayan kişilerin evli kalması zaten ikisine birden eziyet o yüzden en iyisi boşanın hayat böyle geçmez

Çok tatlısınız ramazan aynı hürmetine günahlarımı aldınız sağolun:)

Kendin yazdın eşim sinirli diye al hatırlatıyım

Benim kocam da öyle çok sinirli ama içinden gelerek asla demez. Sonra gönül almasını bilir. Mecburen kocam diyorsan yuva için böyle olmak zorunda canım aynen

Hayırlı azarlanmalar, ama herkesi azarlanmaya razı olmaya ikna edip günahına girmeyin, madem günah alıp almamaya takıksanız .

Daha çok şey derdim de ban yemek istemiyorum hele de azar yiyip kocamdır döverde severde zihniyetinde biri için. Bye

Erkek istemsiz olarak herşeyi yapar eee tamam kadın da istemsiz kufretmis. Kadın insan değil mi istemsiz birşey yapamaz mı?
Asıl soru şu siz evliliğiniz de hiç kendiniz olabildiniz mi? Kusurlarinizla, zaaflarinizla sizi seven öldü mü? Yoksa robot gibi size biçilen toparlayıcı kadın rolünü mu ustlendiniz? İstemez miydiniz kocanizin saçma kaprisleri karşısında özgürce konuşabilmek?

Valla sizin zihniyetiniz sussun bir zahmet zaten. Bunlar sizin yorumlarınız. Aman evlilik yıkılmasın kadın alttan alsın. Demek istediğiniz buydu. Tepki çekince yuvarlaklaştınız hemen.
Hee kocasıda böyleymiş şimdi belli oldu. Valla şaşırmadım malumun ilanı oldu.

Yuvarlasma demeyelim bence üslup olarak sizin gibi asla olamam olmam anlatmak istediğimi sizlere ince ince detaylandirdim benim herseyim demek istediğim de görüşüm de ortada uzatan yanlış anlayan sizsiniz

Durduk yere hiçbir erkek o lafları söylemez sinirlendigi konu var ise erkek her erkek öyledir bizler doguluyuz o an sinirlenir ve geçer özür dilemiş bir önceki tartışmalar da gönül almış üstte okuyabilirsiniz
Bende doğu kökenliyim. hiç bir erkek kalkıp bana küfür edemez. asla izin vermem. Hele yüzüme tükürecek aman Allahım paralarım.

Yuvarlasma demeyelim bence üslup olarak sizin gibi asla olamam olmam anlatmak istediğimi sizlere ince ince detaylandirdim benim herseyim demek istediğim de görüşüm de ortada uzatan yanlış anlayan sizsiniz
Yanlış anlamadık zihniyetiniz bize yanlış. Bitmesi dileğiyle. 🤲🏻

Back
X