Kocama küfür ettim

Evet kızlar..bir kavga çıktı ve ben si*tir git dedim.
Uzun yazmayacağım, şunu diyeceğim sadece…evlenip ilk aylarda baya tartışıyorduk, 2 kere küfürleştik biz..sonra söz verdik asla si*tir git ve buna benzeri çıkmayacak. Eşim dedi bir daha dersen boşanma sebebi olacak.

Bugunkü olayı anlatsam..kısaca, dünden öfkesi geçmedi, ben de bugun dolaştım butun gün işlerimi hallettim eve koşa koşa geldim yemek yapamadım ama yemek aldım dışardan taksi işe geldim eve iftar’dan önce, bugun çalişiyor diye evde yok, grldim evdeyimiş yemek yiyecek mısın? Hayır dedi sen zaten geciktin (saat 7) butun gün yoksun bağırma başladı ben şoktayım nereye geciktim yemek te getirdim bir başladı bir başladı ..dedi sen tırnağımı bile değmezsin başımın belası kadınsın vs vs ben de bir şeyler dedim, sonra dedi ki bu evde kalmak zorunda değilsin (kabul etmiyor oyle demedim diyor) ben de cevap olarak dedim hayır ben hiç bir yere gitmeyeceğim Sen si**ir git bu evden istersen. Offf çök kötü nasıl çıktı ağzımdan anlamadım çök sinirlendim.

O da yüzüme tükürdü ..vs vs. Yüzüğünü çıkardı boşanıyorum senden dedi. Zaten soylemiştim bir daha küfür edersen yaparım bana kimse küfür edemez hiç bir kadın.

Ben tani ki haksızım Sozümü tutamadım o da tabi çirkin şeyler söyledi de bir önemi yok .. diyor ki barışsak bile sana tahammülüm yok toleransım yok doldurdun sen beni kafamda yazdım sen yine küfür ettin bana. Tamam o zaman dedim, yap gerektiğini. Ne diyeceğim. Ama tabi üzgünüm. Boşanma sebebi mi bu gerçekten ya…
Saygının olmadığı yerde sevgi de zamanla tükenir.. Karşınızdaki insan çok net şimdi olmasa bile bir gün mutlaka boşanır.

Adam sadece küfür etmemiş ama etmekten beter seyler demis. Ne demek 5 kuruşluk değerin yok s. Git deseymis daha iyiymiş. Birde kendini haklı görüyor . Ben hayatımda küfür etmedim ama s.git cok sey gelmedi adamin dediği laflar üzerine.

Hayatimda küfür kullandığım durum sayısı belki bir belki ikidir. Asla duymaya bile tahammül edemem. O kadar sevmem yani. Ama bu adamın tavrına ben de aynı küfürü ederdim. Zorlamış Zorlamış delirmiş sonra küfrü yedikten sonra bini kifrittin bisinilim. Oldu canım boşanmak mi istiyorsun? Hadi sg derdim ben olsam

Günaydın herkese. Tüm yorumlarınızı okudum teşekkür etmek istiyorum kızlar. Uyanınca bugün farklı düşünüyorum. Evet küfür ettim çök kötü kendime yakıştıramadım utanıyorum ve keşke demeseydim ..diyorum. Ama olay oldu.
Eşim bana küfürden daha da ağır söyledi şimdi okudum ben sizi ve gördüm. Değersizleşti beni aşağıladı …!! Yüzüme tükürdü , çök kıran şeyler söyledi o kadar stresliydim hepsini hatırlamıyorum tabi de sinir krizi geçirdim dün. Sabah hepsini söyledim ona, senin söylediğin şeyler daha biter bu yüzden ne yapmak istiyorsan yap, ha ağzımdan çıktı istemeyerek söyledim dersen konuşuruz ben de küfür ettim ağzımdan çıktı özür dilelim. Yok ben hakkıyım diyorsan seninle zaten işim olmaz dedim.

Şimdi diyor ki bunlar hepsi (tırnağımı değmezsin 5kuruş etmezsin Allahın belasıyım vs )bunları o sonra dedi yani önce ben küfür ettim o da sonra dedi artık.

Ama bu yalan. Asla öyle değildi ben çök iyi hatırlıyorum beni ne sinirlendi kesinlikle kabul etmeyeceğim ve dedim ki hakkı çıkartmaya çalişiyorsun sadece ben ne dediğini biliyorum sen de biliyorsun neyse kalsın oyle dedim.

Ve ben bugun suçlu hissetmiyorum! Evet kufur ettim yanlış bir şey ama bana de neler beler söylendi. küfür ettirecek seviyeye getirmesinler beni..

Ne yapmak istiyorsa yapsın o ben her şeye tamam.
Ay bide haklı çıkmak için carpitiyor. Bu versiyonları biliyorum deneyimim var. Asla kendini savunma. Bir kere dedin ben neye sinirlendiğim biliyorum diye o da biliyor emin ol ne zaman ne dedigini. O yüzden açıklama yapma hiç. Bisi derse ne olduğunu ne dedigini sende bende biliyoruz de yeter. Bosarsa da bosasin yiyosa

Merhaba, ben de aynısını yaşadım geçen gun, yemek yaparken laflar saydı kavga ettik anneme sovdu geri iade ettim beni dövdü şimdi bosanma davası acicam 8 aylık evliyim.ayni dediğin gibi bana hediyeler alır gezer tozardik ama ağzına geleni de derdi kızınca siddet de bazen uygulardı. EŞIM BIR NARSİSTTİ tüm hareketler onu gösteriyordu psikoloğu da demişti. Şimdi sen bundan ayrılmazsan hep çekeceksin, biraz araştır narsist erkekleri bence

Haketmis boşver önce bir ramazanin anlamını bilsin kalp kırdıktan sonra oruç falan işe yaramaz bu erkekler bulunmaz Hint kumaşı değil ne sanıyor kendisini kölesi olduğunu mu dusunuyor asla evden gitme al tazminat nafaka ne varsa paşaya bak sen

Günaydın herkese. Tüm yorumlarınızı okudum teşekkür etmek istiyorum kızlar. Uyanınca bugün farklı düşünüyorum. Evet küfür ettim çök kötü kendime yakıştıramadım utanıyorum ve keşke demeseydim ..diyorum. Ama olay oldu.
Eşim bana küfürden daha da ağır söyledi şimdi okudum ben sizi ve gördüm. Değersizleşti beni aşağıladı …!! Yüzüme tükürdü , çök kıran şeyler söyledi o kadar stresliydim hepsini hatırlamıyorum tabi de sinir krizi geçirdim dün. Sabah hepsini söyledim ona, senin söylediğin şeyler daha biter bu yüzden ne yapmak istiyorsan yap, ha ağzımdan çıktı istemeyerek söyledim dersen konuşuruz ben de küfür ettim ağzımdan çıktı özür dilelim. Yok ben hakkıyım diyorsan seninle zaten işim olmaz dedim.

Şimdi diyor ki bunlar hepsi (tırnağımı değmezsin 5kuruş etmezsin Allahın belasıyım vs )bunları o sonra dedi yani önce ben küfür ettim o da sonra dedi artık.

Ama bu yalan. Asla öyle değildi ben çök iyi hatırlıyorum beni ne sinirlendi kesinlikle kabul etmeyeceğim ve dedim ki hakkı çıkartmaya çalişiyorsun sadece ben ne dediğini biliyorum sen de biliyorsun neyse kalsın oyle dedim.

Ve ben bugun suçlu hissetmiyorum! Evet kufur ettim yanlış bir şey ama bana de neler beler söylendi. küfür ettirecek seviyeye getirmesinler beni..

Ne yapmak istiyorsa yapsın o ben her şeye tamam.

Harikasın güçlü kadın 😘 Böyle ol işte manipülelere gelme avukatlar böyle laf cambazıdır %1 haklı olsalar büyütürler seni haksız duruma sokarlar işleri gereği 😂

Son olarak şu videoyu paylaşmak istedim biraz yüzün güler belki 😇

Çok tehlikeli bir adamla berabersiniz, yerinizde olsam devam etmem. Olayları çarpıtıyor, sizin aklınızla oynamaya çalışıyor. Kişiliğinizi yok edene kadar da böyle devam edecektir. Yol yakınken uzaklaşmanızı öneririm
Aynı şeyi düşündüm. Adam lafları çarpıtıyor resmen aklıyla oynuyor kadının. Bir de tükürmüş kadının yüzüne, derdi kadını iyice silik biri haline dönüştürmek.

Aynı şeyi düşündüm. Adam lafları çarpıtıyor resmen aklıyla oynuyor kadının. Bir de tükürmüş kadının yüzüne, derdi kadını iyice silik biri haline dönüştürmek.
Doktor musun teşhis koyuyorsun diyecek birileri ama ben narsistik hareketler görüyorum. Tehlikeli bu adam

Uzun yazmayacağım, şunu diyeceğim sadece…evlenip ilk aylarda baya tartışıyorduk, 2 kere küfürleştik biz..sonra söz verdik asla si*tir git ve buna benzeri çıkmayacak. Eşim dedi bir daha dersen boşanma sebebi olacak.

Bugunkü olayı anlatsam..kısaca, dünden öfkesi geçmedi, ben de bugun dolaştım butun gün işlerimi hallettim eve koşa koşa geldim yemek yapamadım ama yemek aldım dışardan taksi işe geldim eve iftar’dan önce, bugun çalişiyor diye evde yok, grldim evdeyimiş yemek yiyecek mısın? Hayır dedi sen zaten geciktin (saat 7) butun gün yoksun bağırma başladı ben şoktayım nereye geciktim yemek te getirdim bir başladı bir başladı ..dedi sen tırnağımı bile değmezsin başımın belası kadınsın vs vs ben de bir şeyler dedim, sonra dedi ki bu evde kalmak zorunda değilsin (kabul etmiyor oyle demedim diyor) ben de cevap olarak dedim hayır ben hiç bir yere gitmeyeceğim Sen si**ir git bu evden istersen. Offf çök kötü nasıl çıktı ağzımdan anlamadım çök sinirlendim.

O da yüzüme tükürdü ..vs vs. Yüzüğünü çıkardı boşanıyorum senden dedi. Zaten soylemiştim bir daha küfür edersen yaparım bana kimse küfür edemez hiç bir kadın.

Ben tani ki haksızım Sozümü tutamadım o da tabi çirkin şeyler söyledi de bir önemi yok .. diyor ki barışsak bile sana tahammülüm yok toleransım yok doldurdun sen beni kafamda yazdım sen yine küfür ettin bana. Tamam o zaman dedim, yap gerektiğini. Ne diyeceğim. Ama tabi üzgünüm. Boşanma sebebi mi bu gerçekten ya…
Yani evliliğinizin devamı birbirinize s..... git dememenize bağlı.Yoksa karşılıklı saygısızlık, yüze tükürme, bağırma,hakaret varsa sorun yok.

Çalışan bir kadın olarak, geç kalmamak için taksiye binmeniz ve dışarıdan yemek almanız bile eşinize verdiğiniz değeri gösterir. Ancak eşiniz çok nankör belli ki, kavga etmeye yer aramış. Sonrasında da haksızken , sizi haksız konuma düşürmeye çalışmış. Küfür hoş bir şey değil ama oraya varana kadar başka sıkıntılar var bence. Değerinizi bilecek bir adam değil.

Umarım kararinizdan dönmez kendinizin değerini bilirsiniz
Daha dün benzer bir olay yaşadım 2 çocuğum var ve çoraplarının bir eşleri sürekli kaybolur
anneme çok yakın oturuyoruz genelde evde giyer orda çıkartırlar bende bulduklarımi eve alır gelirim
Akşam iftara davetliydik
Çocuklara çorap bulamadim hemen söylenmeye başladı hiç söyle iscimen bir eşim yok sürekli çoraplar kayıp yiyor musun falan
O sırada üstünü degistiriyordu omuzu açıktı
Bir vurdum şaaappp diye elimi tuttu
Gözlerine öyle bir baktım ki cümlenin devamını bile getirmedi çünkü geçmişten biliyor dır dır a bir başlarım
Çünkü bu ilk deil memnun olmadigi
Umurumda da deil kendi için yaşamıyorum ben
Kendim için yaşıyorum

ya yürü git deseydin sana bitek s...git demeyecek her türlü psikolojik şiddet içeren sözü söyleyecek yok ben küfür ettirmem kendime yiyosa boşasın

Hiç mi gurur yok sende, yüzüne tükürmüş, daha ne yapmasını bekliyorsun?

Saygının olmadığı yerde sevgi olmaz. Bakın küfür, aldatma, kumar vb. şeyler söz verilmeyle olmaz. Mutlaka bir yerde patlak verir.

Eşim derken siz kadınmısınız yani, hayır bu uslüp çok lafına benzemiyor da.

Toxic evlilik, birbirinize saygınız kalmamış. Barışsanız bile adamında dediği gibi birbirinize tahammülünüz kalmamış...

16 yıllık birliktelik 10 yıllık evlilikte saygıyı koruyabiliyoruz hala.Bunlar nasıl atışmalar nasıl laflar.
Birbirinizi sevdiğinize eminmisiniz? Tahammülsüzsünüz ikinizde

Eşinizin size söyledikleri sizin ona ettiğiniz küfürden aşağı kalmaz. Al birini vur ötekine misali. Aranızda saygı yok bunu çözmezseniz zaten bir gün olacak şey boşanmanız.

Back
X