Kocama küfür ettim

agresif olduğunu kabul ediyor..dediğim gibi psikologla bile görüşmeye başladı..daha 2 görüşme oldu ama yeni başladı tabi bir mucize beklemem.

Evet bir hafta iyi sonra 3-4 gün kavga yine 4-5 gün iyiyiz sonra kavga. Ufak şeyden başlıyor o aşırı tepki verdiği için artık ben de susamıyorum o da frenlemiyor kendini…

Ağır laflar soyluyor..ben de melek değilim asla onu diyemem ama bu ilişki beni yıpratıyor artık….mutlu değilim evde sanki psikolojik şiddeti var. Adamın ne korkusu yok nede bir şey gururundan ve egosundan hariç “ben istediğimi yaparım gitmek isteyen gider zaten “vs vs

Hep acaba şimdi nasıl bir tepki olacak nasıl patlar o şimdi yaaa yeter artık diyorum kavga ederken bile rahat olmak istiyorum evet kavga ettik ama hemen ayrılıyoruz-boşanıyoruz olmamalı bu his. Ama bizde hep böyle yoruldum artık

Barışsak bile haftaya yine bu olur …ve hep ben suçluyum ben de diyorum sen ne zaman büyüyeceksin ve sorumlu olursun acaba yapıtkların için. Bence kadınlara karşı bir öfkesi var çünkü bir anda o kadar ağır şeyler duyuyorum asla hak etmediğim bir şey kesin o an tüm kadınlara bunu söylüyor yani beni görmüyor o anda..

He, bir de diyor ki senden ne katkı var bende? Full zararsın. Zararımmış ben.

Bunca şey deyip “s g” dedim ben ama , ana laf bu..onun söyledikleri iyi normal.

Belki beni kaybedip ancak bir şey anlar veya anlamaz onu artık öğrenemem. Çök üzülüyorum kalbim param parça sevdiği adamdan ayrılmak bu sebepten dolayı. İyi aile olabilirdik….

Kısmet değilmiş

Hikaye uzun biraz ama. Sabah işe hazırlanıyorduk, bana diyor ki ağustosta tekne tatile gidiyor arkadaşlarla. (Daha once bunu konuştuk ama ben hep sinirleniyorum nasıl evli bir adam tekne tatile gidecek!! Olmaz oyle şey!) bu sefer işte diyor gidiyorum, tarihleri de soyledi..bir haftadır beyefendi gidiyor ben de şoka girdim nasıl yani bir hafta mı??? O da evet ne var? Daha önce bunu soyledim sana ilk defa gibi duyuyorsun yapma. Neyse tartıştık ben işe gittim.. o gün hiç konuşmadık.

Ertesi gün, oğlen gibi mesaj yazıyor, işine yakın olacağım istersen işten sonra alabilirim seni ben de tamam dedim. Akşam aldı arabaya oturuyorum o diyor ki ne bu yuz ifadesi sanki haklısın..? Yani haklıyım aslında dedim. Ve başladı….
Bağırdı, ben de bağırdım, ben niye adım atıyorum!!! Ben niye geldim!!! Bundan sonra b*k gibi görürsün benden adımları vs vs eski konular açtı ben de bağırdım eve bıraktı kötü ayrıldık yani

Sonra işte yazdığım olay oldu

Cumartesi sabahtan işlerim vardı gittim ben. Butun gün konuşmadım. Akşam 7’de yemekle beraber taksiyle geldim eve eşim evdeydi yemek yiyecek mısın Ve başladı yine…

Bağırdı sonra dedi işte tırnağımı değmezsin, 5luruş etmezsin allah belasısın Ben de tabi cevap verdim …bağırdım…dedi ki evde tutan kimse yok gibi bir şey soyledi ben de artık iyice sinirlendim dedim ben hiç bir yere gitmeyeceğim bu evde sen s* g*

Yüzüme tükürdü…
Defol ol, artık benim hayatımda yoksun vs vs
Ben de benzeri şeyler soyledim artık
Öyle işte. O günden beri hiç konuşmuyoruz eve geç geliyor ben uyuyorum ayrı yatıyor ben evi bulmaya çalişiyorum bir yerden haber bekliyorum

Ayrılmak istiyorum

Canım benim bak yukarıda eski eşimle söylediği yaptığı benzerlikleri vurguladım.
1. Her kavgada yastığını alıp gitmek ve uzun süre geri gelmemek, Bunu sık sık yapması.
2. Bana mesajla ve veya telefonda " sen benim için safi zararsın, seninle evlendim sürekli zarardayım" demesi ( boşanınca da iyi ki ayrıldık iyi ki kızını aldın gittin ben kardayım - maddi olarak - dedi !
3. Defol hayatımdan boşanalım ( ben tamam boşanalım diyene kadar evliliğimizin ilk gününden beri sürekli boşanmakla tehdit etti, ben tamam deyince de sen de amma meraklıymışsın dedi! - ya-ra-nıl-maz !

Bu ilişki seni manevi olarak daha çok yorar, ben maddi olarak o kadar zarara uğradım ki, kelimeler yetmez. iki yıldır psikolojik tedavi görüyorum anca kendime geliyorum. Maddi manevi bittim ama onunla beraber olduğumdan çok daha özgür, mutlu ve huzurluyum. Bir de kendimi çok güçlü hissediyorum !

Bence madem istiyor ayrılmayı, asla hayır deme. Tamam de anlaşmalı boşan gitsin, ben bir de ayrılmak istememesi ile ugrasmıstım. İnan kendisinin ayrılması büyük nimet.
( bu arada insanın hala sevdiği - sevmemesi gerektiğine rağmen- ayrılmak zorunda kalması acı verici, altı yaşındaki kızımı babasıyle büyütmeyi ben de isterdim, ama olmuyorsa kabulleneceğiz, değil m,i? )

Seviyor, daha geçen hafta severek hediye aldı güzel plan yaptık şehir dışına gidecektik yeni mobilya alıyoruz misafire gidiyoruz gülüyoruz öyle bakmayın hep öyle yaşamadık biz çök güzel günler oldu yemek yedik birlikte ev temizliği yaptık akşam sahilde dolaştık tatlı yedik akşam çay sohbet …

Her şeyimiz var, dı. Artım yok ve olmayacak çünkü ..4-5 gün öyleyiz sonra kavga bitmeyecek doz daha da artıyor

Kalsam bile yine aynı davranacak

Bunların hepsi love bombing.
Sevmiyorlar, kendilerinden başkasını sevemezler. Kabul etmesi o kadar zor ki . Aylarımı aldı kabul etmek.
Seven erkek seni o hale getirmezdi, kıyamazdı kıymamalıydı.
İnsan işte hep iyi yönlerine odaklanıyor, o iyi zamanlarımızı ben de çok özlüyorum. Ama gerçek yüzleri bu değildi, sadece maske takıyorlar maalesef.

Yine de umarım bir yol bulursunuz. Ben tedaviden birşey çıkacağını da sanmıyorum. Bi ara bennimki de tamam demişti ayrılmamak için şart koşmuştum, asla yapmadı öyle bir şey. her adımı yalandı...

Evet kızlar..bir kavga çıktı ve ben si*tir git dedim.
Uzun yazmayacağım, şunu diyeceğim sadece…evlenip ilk aylarda baya tartışıyorduk, 2 kere küfürleştik biz..sonra söz verdik asla si*tir git ve buna benzeri çıkmayacak. Eşim dedi bir daha dersen boşanma sebebi olacak.

Bugunkü olayı anlatsam..kısaca, dünden öfkesi geçmedi, ben de bugun dolaştım butun gün işlerimi hallettim eve koşa koşa geldim yemek yapamadım ama yemek aldım dışardan taksi işe geldim eve iftar’dan önce, bugun çalişiyor diye evde yok, grldim evdeyimiş yemek yiyecek mısın? Hayır dedi sen zaten geciktin (saat 7) butun gün yoksun bağırma başladı ben şoktayım nereye geciktim yemek te getirdim bir başladı bir başladı ..dedi sen tırnağımı bile değmezsin başımın belası kadınsın vs vs ben de bir şeyler dedim, sonra dedi ki bu evde kalmak zorunda değilsin (kabul etmiyor oyle demedim diyor) ben de cevap olarak dedim hayır ben hiç bir yere gitmeyeceğim Sen si**ir git bu evden istersen. Offf çök kötü nasıl çıktı ağzımdan anlamadım çök sinirlendim.

O da yüzüme tükürdü ..vs vs. Yüzüğünü çıkardı boşanıyorum senden dedi. Zaten soylemiştim bir daha küfür edersen yaparım bana kimse küfür edemez hiç bir kadın.

Ben tani ki haksızım Sozümü tutamadım o da tabi çirkin şeyler söyledi de bir önemi yok .. diyor ki barışsak bile sana tahammülüm yok toleransım yok doldurdun sen beni kafamda yazdım sen yine küfür ettin bana. Tamam o zaman dedim, yap gerektiğini. Ne diyeceğim. Ama tabi üzgünüm. Boşanma sebebi mi bu gerçekten ya…
Birbirinize saygı yok boşanın

Uzun yazmayacağım, şunu diyeceğim sadece…evlenip ilk aylarda baya tartışıyorduk, 2 kere küfürleştik biz..sonra söz verdik asla si*tir git ve buna benzeri çıkmayacak. Eşim dedi bir daha dersen boşanma sebebi olacak.

Bugunkü olayı anlatsam..kısaca, dünden öfkesi geçmedi, ben de bugun dolaştım butun gün işlerimi hallettim eve koşa koşa geldim yemek yapamadım ama yemek aldım dışardan taksi işe geldim eve iftar’dan önce, bugun çalişiyor diye evde yok, grldim evdeyimiş yemek yiyecek mısın? Hayır dedi sen zaten geciktin (saat 7) butun gün yoksun bağırma başladı ben şoktayım nereye geciktim yemek te getirdim bir başladı bir başladı ..dedi sen tırnağımı bile değmezsin başımın belası kadınsın vs vs ben de bir şeyler dedim, sonra dedi ki bu evde kalmak zorunda değilsin (kabul etmiyor oyle demedim diyor) ben de cevap olarak dedim hayır ben hiç bir yere gitmeyeceğim Sen si**ir git bu evden istersen. Offf çök kötü nasıl çıktı ağzımdan anlamadım çök sinirlendim.

O da yüzüme tükürdü ..vs vs. Yüzüğünü çıkardı boşanıyorum senden dedi. Zaten soylemiştim bir daha küfür edersen yaparım bana kimse küfür edemez hiç bir kadın.

Ben tani ki haksızım Sozümü tutamadım o da tabi çirkin şeyler söyledi de bir önemi yok .. diyor ki barışsak bile sana tahammülüm yok toleransım yok doldurdun sen beni kafamda yazdım sen yine küfür ettin bana. Tamam o zaman dedim, yap gerektiğini. Ne diyeceğim. Ama tabi üzgünüm. Boşanma sebebi mi bu gerçekten ya…
Padişahın oğlu mu ne var yani küfürden. Görüyorum ki evliligi yürütmek hep kadinlarin yükü, hiç hataya yer yok. Onlar söver döver kendini baktırır ama kadinlarin hicbisey yapmaya hakki yok, sanki evlilik kadinlar icin bir lütufmuş gibi. Ne var yani abartmiş bence erkek dedigin biraz alttan almalı hart hurt yangina körükle gitmemeli

Boşanma sebebi kocanizin kendisi

Back
X