kocam'a mektup 2

umay88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
163
6
26
Batman
Aldım pc gene yazmaya basladım. anladımkı yazmak ınsanı rahatlatıyor. bır cok arkadasımız bana destek olmak ıcın yorumlar yazıldı. dua edenlere cözüm aramak ıcın cabalayan herkeze saolun. benım durumumu az bucuk hatırlayanlar olur 1 ocak sabahı ıcımdekılerı anlatmak ıcın mektupla baslamıstım o mektubu yaktım ve buraya yazdım derdımı sıkıntımı paylastım. benıde aranıza alıp yanlız olmadıgımı hıssettırdız cok cok saolun.
simdi gelelım dun geceye dun gece cok farklı bır olay oldu. esım bır anda kıtlenıp aglamaya basladı. hungur hungur agladı. bı anda sebep yokken. sımsıkı sarıldı. hıc konusmadı bende konusmadım sormadım sorcagım zaman sus neolur sarıl dedı. hayatımda o kadar acız gormemıstım. bır ınsanın pısmanlıgı nasıl anlasılır. nasıl tekrar guvenılır. kafamda bır suru soru var.
sımdı sıze tekrar danısmak ıstıyorum. suan yasadgımı sız yasasaydınız. tekrar nasıl guvenır nasıl pısman oldugunu anlardınız. yalan degıldı o goz yası...
kafamdakı dusunceler degısmedı kendımı guvenceye almak ıcın ales e calısıcam ayaklarım ustune durana kadar durumu tekrar gozden gecırıcem
fakat
pısmanlık nasıl anlasılır...

Bunun kuralı yoktur ki.
Eşinizi 6 senedir tanıyorsunuz?
Bunu anlayabilirsiniz bence.

umay konunu biliyorum senin adına da çok üzüldüm çok zor bir durum ama ben affedermiydim yine aynı duyguuları beslermiydim bilemedim,büyük konuşmak istemem ama sanmıyorum

eşin pişmanım mı dedi?
5 yıldır pişman olmayan adam şimdi mi olmuş?
sen öğrenmesen bu durumu yinede pişman olurmuydu sence?
yoksa ikinizi de idareye devam mı ederdi?

seni üzmek için yazmadım ama çoookk iyi düşün

haklısın bu acıdan da var psıkolojık olarak suanda ıyı olmadgını bılıyorum. karasız kaldım pısmanlıgı hıssetmek anlamak nasıl bısey onu bılemedım

Pişmanlıktan ağladığına emin misiniz?
Ben de önceki konuyu okumuştum.
Siz aldatıldığınızı bildiğinizi eşinize söylediniz mi?
O kısmı anımsayamadım.

haklısın bu acıdan da var psıkolojık olarak suanda ıyı olmadgını bılıyorum. karasız kaldım pısmanlıgı hıssetmek anlamak nasıl bısey onu bılemedım

bir anlık bir hataydı çok pişmanım gibi bişey değil bu 5 yıl
anlarsın senin kocan diyeceğim ama 5 yıl seni aldatan bir adam pişman rolünü de gayet güzel yapar
üzgünüm:26:

Son düzenleme:
derin bir acı,allah yardımcın olsun... burada her ne kadar sana yol göstermeye çalışsakta doğru yolu bulacak ve son kararı verecek olan sensin..eşini ,geçmişinizi ve yaşadıklarınızı acı- tatlı sen biliyorsun..hissettiklerin ,yaşadıkların çok acı.. ve bu acı malesef hep kalacak(eşinin ilk ve son hatası da olsa) bugün için senin en büyük acın ,ama gelecek zamanda bu acıya öyle alışacaksın ki,senin burnun,kaşın ,gözün gibi olacak,öyle özümseyeceğin bir acı olacak..diyeceğim şu ki, insan herşeye alışır ,asla.. asla... dediği durumlarda kalıp,yaşamaya devam ederr...şuan kalbin affet diyor muhtemelen,zihnin öfke kusuyor bir yandan..sen sadece karar ver, ya kalbini seçeceksin ,yada öfkeni,senin ve sizin için doğru olan ,hayırlısı olan ne ise o olsun canım..

benim akliam baska birsey geldi.
pisman mi diye sordugunuza göre, demek ki o 5 yildir görüstügü bayanla irtibati kesti.
belkide bunun icin üzgündür ve size sarilarak teselli buldu.
ondan ayrildigi icin üzgün olabilirmi, yani belkide onun icin agliyordur?
bilmiyorum aklima bu geldi, ama insallah gercekten pismandir

Eşiniz nasıl savundu kendisini, hattı aldı mı vs bunlar havada kaldığı için ağlama sebebini tahmin edemedim :100:

hattatı kırdım. numarasını sıldım msn adresını degıstırdım. pc de gecmısı sureklı kontrol edıyorum (paranoyak gıbıyım bılıyorum) ırtıbatı yok emınım kızla sureklı gorusemıyodu zaten. msnden gorustu sureklı bılıyorum. kızla kocamın arkadası gıbı konusurken kız gorusmek ıstemıs fakat kocam gerı cekılmıs kız uzakta okuyo gelmeyı kabul etmıs o kabul etmemıs. kız kendı anlattı gulerek hatta bu durum ıcın dargınmıs ona vs gıbı laflar ettı oyunda sureklı esya almıs ondan hedıye oyun adı popmundo bılen bılır. hanı buna yanasmıs esyalarını almıs oyun parasını almıs vs vs

Bunlar senin değil,eşinin düşünmesi gereken sorular.
O düşünsün nasıl pişmanlığımı belli ederim,nasıl güvenini kazanırım diye...

Gidecek yerin yoksa veya eşine bir şans vermek istiyorsan,gönlünü kazanmasına sadece izin ver,yardım etme.

(Yalnız 24 yaşındaymışsın ve çocuğun yok.
Ailenin arkanda olması dezavantaj gibi görünebilir ama öte yandan çöpsüz üzüm sayılırsın,hesap soranın yok.
Yerinde olsam basar giderim kısacası.)

Eşiniz nasıl savundu kendisini, hattı aldı mı vs bunlar havada kaldığı için ağlama sebebini tahmin edemedim :100:

nasıl savuncak pısmanım seytana uydum olsemde yapmam cınsellık olmadı oyunda sevgılımdı oyundakı arkadaslar eklı o tlfnda kız erkek ısımlerı vardı hat kırıldı zaten

Valla canım onların irtibatı bir sim karta bakmaz bir sekilde haberleşmişlerdir onlar yani çocuk değil ya okuma yazması var 5 yıl bu faceden konuşur gider internetten konuşur gene konuşur ama kız bunu terk etmiştir bence. Belkide bu yüzden ağlıyordur 5 yıldır devam ettiğine göre bu basit bir arkadaşlık değil seni üzmek için demiyorum ama bence sen genede güvenme. Ayrıl diyemem ama güvenme.

Açık açık bu konuda mı pişman olduğunu söyledi yoksa siz mi buna yoruyorsunuz? Belki işinde yaşadığı baskı ile ilgilidir belki o kız için yaptıklarına onun adına üzülüp sonra teselli için size sarılmış da olabilir .İnsan çok karmaşık bir varlık.Bu anlık durumlara büyük manalar yüklemek için erken.Sözlere çok bel bağlamamak lazım .Çoğu insanın ruh hali oynaktır.Bir ruh halindeyken öyle davranır sonra yine mevsim değişir.En önemli gösterge çok uzunca bir süre söyledikleriyle yaptıklarının tutarlılık göstermesi .Eğer aranızda ufacık bir sevgi bile varsa üstünde çalışmaya değer .Her saat ,hergün ,her hafta, aylarca yavaş yavaş önce saygıyı sonra sevgiyi düşe kalka da olsa geliştirmelisiniz.Emek vere vere;fazlalıkları budayarak , filizlenmesi için yeni tohumlar ekerek.Yoksa bu işlerin akşamdan sabaha bir anda değişebileceğine inanmam.Alışkanlığa dönmesi lazım .Karşılıklı paslaşmak lazım.İlişkiniz düzelsin ya da düzelmesin siz kendi geçiminiz için rehavete kapılmayın, yol almaya devam edin.Çünkü bunun verdiği güven size güç ,moral verecek.Az maaş verseler de yine de bir yerlerde çalışın.Yeni çevre,yeni insanlar size yeni imkanlar da sağlayabilir.İş ortamları yorsa da İnsanlara yardım etmek ,onlar da değişim sağlamanın tatmini de aynen para kazanmak gibi moral gücünüzü arttırır.

Bahsettiğiniz oyunu çok çok uzun yllar önce oynadım. Hemde 1 2 ay değil, 5 6 sene sürdü.

Oyun esasıyla bir rol yapma oyunu. Ama maalesef insan kendini kandırıyor. Rol olmuyor. Onla o kadar birleşiyorsunuz ki, nasıl anlatsam hastalık gibi. Bırakamıyorsunuz. Oyundaki isminiz örneğin ayşeyse, artık siz sizlikten çıkıyor ayşe oluyorsunuz.Yani en azından bana böyle olmuştu. Güncellemeleri kaçırmamak için 24 saat başında olmanız gerekiyor. Ben Allahıma şükürler olsun ki 3 sene önce bırakabildim. Ama bırakmak çok çok çok zor. Ordaki dünyaya alıştığınızda bu dünyadan kopabiliyorsunuz.

Hem sadece manevi açıdan değil maddi anlamda da ücretli olan bir oyun. Hediyeler eşyalar vip üyelikler vs vs. Umarım eşiniz bırakabilir.

merhaba umaycım, foruma hoşgeldin öncelikle

kk.da bu türde, bir gecede çözülen kaotik sorunları çok gördük,
Allaha şükür seninki de onlardan olmuş

yeni yıl sana ve eşine mutluluk getirsin canım
sevgiler

O nasıl oyunmuş öyle yahu role kapılıyorsun falan ilk defa duydum:26:
Canım bir kaç aylık mevzu olsa pişman olabilir falan diye iyimser yaklaşabilirdim
ama 5 yıldan bahsediyoruz. Bu adam 5 yıl seni aldatmış ve vicdanı sızlamamış.
Biliyorum ona inanmak istiyorsun.
Ama kolay inanma derim.
Kendi isteğinle bile bile kandırılmış olmak sende büyük yara açar.
Eşine saygının,sevginin bitmesi dünyanın sonu değildir.
Ama bence bir insanın kendine olan saygısının bitmesi hazin bir sondur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…