Kocama mektup

kaçıp gitmek kolay mı?

• Ankete Katılan
    138
Bütün pisliği yapıp da erkeğim diye gururla gezer bunlar
Lafımı dinletiyorum, karım sözümden çıkmıyor aldatsam sineye çekiyor diye
Ailenizin yanına dönmeniz şart değil
İş hayatında kendinizi güvene alın ve kendinize yeni bir hayat kurun
Bu adamın yaptıklarını unutup, katlanmak zorunda değilsiniz
Aşk her zaman bulunur ama geçen zaman geri dönmüyor insana...

evliliğin için çabala diyeceğim ama çabalanmayı haketmiyor gibi.
baba evine dönme zaten.
farklı bir şehirde yeni bir hayata başlaman lazım ama öncelikle iş bulman lazım.
geçtiğimiz günlerde birkaç haber okumuştum çalıştıracak işçi bulamıyorlar diye o haberlerin linkini kopyalayayım belki ilgili biriyle temasa geçip bilgi alabilirsin.

Karaman'da altracak ii bulamyorlar - Hrriyet EKONOM

Çalıştıracak işçi bulamıyorlar! - Posta

Yıllık 40 bin liraya işçi bulamıyorlar | Gazete Turka - Türkiye'nin Haber Portalı

yada açıköğretimden ataması kolay bir bölümü okumanı tavsiye edebilirim.
tabi bu süre içinde dikkat et hamile kalma.

kızlar baştan beri yorumları okumadım ama şunu söylemek istiyorum.
eşlerinizi ve sevgilililerinizi oyun bağımlılığından korumaya çalışın. çünkü ben de bi zamanlar oyun bağımlısıydım ve o dönemki yaşadığım ilişki bu yüzden bitti.
oyun ortamına girildiği zaman gerçk hayat unutuluyo ne yazık ki. eşiniz oyun oynuyorsa siz de o oyuna katılın, eşinizi dışarda sahipsiz bırakmıyorsanız sanalda da bırakmayın. çok tehlikeli çoook.

Uzun yazdım ama bir de şunu ekleyeyim.
KPSS ye odaklanın çok çalışın başaranların sizden hiçbir üstünlüğü yok. Mesleğiniz var mis gibi.
Mesleğinizi elinize aldıktan sonra ne yapmanız gerektiğine karar verirsiniz. Bilinçli bir insansınız ve sadece kendinize güvenin.
İnsan kendi kayığını kendi çekmeden bir yere varamıyor.

umay su anda otizm engelli yada devlet cocuk siginma evlerinde koruyucu annelik acigi cok fazla buyuzden ismek 2 yillik sertifika programlari acti birine kuzenim gidiyor ordan biliyorum

kpss icin altyapi lazim ve cok fazla giren var bildigin gibi torpil konusuda malum onlarida dene ama suan bana en mantiklisi bu geliyor.

yada diger arkadaslarin dedigi gibi yatili bakicilik bunun icin ozel sirketlervar onlarin vasitasi ile iyi biyere girebilirsin. girdigin yerde harcama yapmayip 1 yil para biriktirsen bu bile iyi

bir yatirim baslangici olur ev tutup esya almak icin sonrada normal bir ise girersin istersen tabi.

ayrica kocan olucak adama bencede soguk ve mesafeli davran bakalim tepkisi ne olucak belki terkedilme korkusu onu degistirir belki.....

Allah yardımcın olsun canım

butun yazılanları okumadım ama söyle bır yorum yapmak ıstedım.
yasadıkların o yasda demıcem her yasta ağır. ama benım anlamadıgım bu adam senı sevmıyormu. sevmıyorsa neden evlendı. bır baskası daha neden var.

yada söyle söylıyeyım eger senı sevmıyorsa bu tarz bır adam senınle neden evlensın daha cok yenı evlısın. o kızla hıc görusmemıs tlf dısında .

bence bılmıyorum ama ben eskıden olsa esımı bu tarz bır konuda anında bırakır. basar gıderdım. ama suandüşündğüm zaman. neden gıdecekmısım. mucadele ederım.kımselere bırakmam . guclu oldugumu hıssedıyorum. yanı ben esımle neler yasadım ne mutlu anlarım oldu . evlendık vs. CEFASINI BEN CEKECEGIM SEFASINI BASKA BIR KADINA BIRAKMAM DIYORUM. güclü olmak sadece cekıp gıtmek degıldır bence durup mucadele etmekte var.
he eger olmuyorsa esım artık gercekten ıstemıyorsa kendısı gıderrrrrrrr.zorla tutmam ama mucadele ederım.

arkadaslar 24 yasındakı bır bayana baska sehırde bır iş bul hayatını deam ettır gıbı cumleler kurmayın . zaman ortam nasıl bılıyorsunuz. basına bır ıs gelmesınden korkmazmısnız.

HAYIR ARKADASIM EGER DURUP MUCADELE ETMEYECEKSEN ( MUCADELE ETMEDEN EVINE DÖNEN VE ESINI YILLARCA SEVIP KESKE MUCADELE ETSEYDIM DIYEN COK INSAN TAIYORUM...)) EGER BIRSEYLER YAPMAK ISTIYORSAN BIR INSANIN AILESI NE OLURSA OLSUN MUTLAKA EVLADINA SAHIP CIKAR.BABAN SENI DÖVUP KUFUR ETMIS DIYORSUN KESKE GUCSUZ KALSAYMISINDA AILENE YENILSEYMISSIN. ANNE BABALAR IYIYI KÖTUYU SECIYOR ...... AILENE KONUYU AC BUGUN DEGILSE YARIN SENI KABUL EDECEKELR. ESINLEDE MESAFENI KORU

ben açıkcası tam hepsini okumadım ama diğer kişi ile hala görüşüyormu? adam yada inkarmı ediyor görüştüğünü? bunun dışında hiç yüzyüze görüşmediklerine eminmiki yaa nasıl 5 yıl sürerki imkansız bence yüzyüze görüşmeden o kadın için eşi ne açıklama yapıyor? bunları bir net dinlesek.

umay, yazılanları çok fazla okumadım bilmiyorum soruldu mu ama bir kaç şey soracağım sana izninle..

bu kız neredeymiş bilgin var mı, şehir olarak uzakta mı?
görüşme imkanları olmadığı için mi görüşmemişler..bana öyle geldi..eğer yakında olsaydı görüşürlerdi sanki..

kocan olacak denyodan hiç bi halt olmaz güzelim.
reel alemde gül gibi karısı varken, sanal alemde 5 yıldır biriyle konuşması kadar aptalca bir şey OLAMAZ!

çok şükür mesleğin var, okumuşsun, adam akıllı düşünüyorsun.
şu an olayı bizzat yaşadığın için çöküntüde olabilirsin ama, zaman geçtikçe 'daha erken davranmadığın için' kendine kızacaksın ileride.

lütfen bu pisliğe göz yumma ve o denyonun egemenliğine bir son ver.

sen çok akıllı birisin.

ilk başları okudugumda 6 yıl falan aynı ben... bi an insan acaba o da mı diye düşünüyo sonuçta , bende senin gibi o yapmaz diyorum ama gercekten çok emin olmak gerek.. ee 6 yılda da emin olamıyosak daha napalım biz kadınlar bilmiyorum ki? allah gercekten yardımcın olsun . ilişkiye tam bi yorum yapamıyorum ama bende diğer arkadaşlar gibi çalışmanı önericem. sonuçta bi süre çalışman gücünü toplaman ve bu sürede ilişkinin yani evliliğinin gidişatına göre daha net bi karar verirsin. sanmıyorum ki eşin seni sevmiyo yani evlilik bu kadar kolay olmamalı ama 5 sene baskasıyla telefonda görüşmüş olması da yenilir yutulur değil bu 5 senede hiç yanyana gelmemişler mi sadece telefonda görüşmüş olmaları da bi garip. her açıdan ne iyi ne de kötü bi yorum yapamıyorum. bi arkads internetten oyunlar konusuna değinmiş gercekten çok haklı. bu oyunlar hem iş hemde ilişkılerı cok sarsıyo bi dönem benim erkek arkadasımda çok sardı ünv. zamanında. resmen dersleri çok ama çok kötü etkilendi ilişkimize de yansıdı baktım iş çığrından gerçekten çıktı aldım karşıma konustum. sevgilin olmamı geç bi dostun arkadasın olarak dinle beni dedim ve baya bagırmadan cagırmadan anlattım sonra ilişkimize verdiği zarardan da bahsettim. sonra bu dediklerimi bi süre düşn eger devm ediceksen ben seninle devam edemicem böle bi adamın hayatımda yeri yok dedim ve gerçekten o günden sonra toparlandı. açık olmak korkmadan konusmak çok önemli. tabii sen evlisin durum sende biraz daha farklı. inşallah biran önce çözüme kavuşur

Konu sahibi 1.5 ay evvel öğreniyor aldatmayı.
Diğer kadın konu sahibinin eşiyle alakalı herşeyi biliyor evli olması hariç...
Evli olduğunu kon sahibinden öğrenip ağlıyor.
Kadın hiç görüşmedik yüzyüze demiş.
Bu nasıl bi ilişkidir görüşmeden süre orasını ben de anlamadım.
İçimden bir ses telefonda seks yaptıklarını söylüyor :26:
Buarada adam olamayan adam zaten itiraf etmiş konuştuğunu.

yok canım yaa ilk yazıda 20. gün hat buldum diyor 3. ayda öğrendim diyor kızın beraberlikten ve evlilikten haberi yoktu diyor bence konu sahibinin hala bilmediği birşeyler var

sanırım 2 ay once yada 1 bucuk

yok canım yaa ilk yazıda 20. gün hat buldum diyor 3. ayda öğrendim diyor kızın beraberlikten ve evlilikten haberi yoktu diyor bence konu sahibinin hala bilmediği birşeyler var

Bak canım yukarda konu sahibinin "bu kadını nezaman öğrendin" sorusuna verdiği yanıt var.

Baştan beri adi kocası inkar etmiş.

20günlükken hattı buluyor ama kocası o hat benim değil arkadaşın diyor.

Konu sahibi de inanıyor...

Ama kocası nasıl itiraf ediyor orasını yarın yazar gelnce...

ay yıl okumuşum ok pardon ay evet doğru ama kızın ne beraberlikten ne evlilikten haberi var diyor ilk yazıda

hatayı en başta yapmışsın, kendin söylemişsin; ''Kimse inkar edemez ben uğraştım bu ilişki için. Onun gibi korkak olmadım. Ben uğraştım çabaladım. Kızdı yalvardım. Küstü yalvardım. Bağırdı yalvardım haksızdı özür diledim.'' haksızdı özür diledim de ne demek? hiç mi kendinize saygınız yok sizin? bu kadar taviz verilir mi? koca kıtlığı mı var, bu nasıl bir evlenme merakıdır henüz yaşın 24. evlenmek olsun da ne olursa olsun mantığıyla, baba evinden kurtulmak için evlenmişsin ama yağmurdan kaçarken de doluya tutulmuşsun. çok yazık.

O adama muhtaç değilsin sen ona muhtaç olduğunu hissettirmişsin ki o adam bu kadar rahat ! 5 yıldır nasıl hiç görüşmemişler bu da bana hiç inandırıcı gelmedi bu olayda ya senin bilmediğin birşey var eksik birşey yada yalan. Ailenin yanına dönmek zorunda değilsin ama kendi ayaklarının üstünde durabilirsin , yatılı bir bulabilirsin mesela ne mezunusun bilmiyorum tam kouyamadım yorumları ama sağlam bir iş bulana kadar güvenilir yatılı bir bulabilirsin. İstanbulda kadın sığınma evleri var yatılı bulmak istemiyorsan orada kalabilirsin belli bir birikim yaparsın. Ev arkadaşı bulabilirsin. Ya arkadaşımın akrabası apartta kalıyor herşey içinde dahil 400 tl veriyor bir odada kalıyor. Daha çok gençsin. Ben asla asla bir yuvanın yıkılması taraftarı değilim ama eşinin bu ahmakça davranışları sinirimi bozdu. İstanbula gelmeyi düşünürsen yardım ederim sana ne kadar güvenirsin bilmem ama bak 7 yıllık ilşkine güvendin de ne oldu. Ama seninde hataların var hep alttan alan hep ezilen üzülen sen olmuşsun. Belkide sorunlu giden aile hayatın yüzünden kendine sığınıcak liman aradın. Ona o yüzden bu kadar bağlandın. Çok üzüldüm gerçekten içim gitti yazdıklarına. Ama sen güçlü bir kadınsın ve ona muhtaç değilsin bunu unutma !!

Yeni evli olup da evliliğinde hayal kırıklığı yaşamanın ne demek olduğunu iyi bilirim..
Senin sebeplerin çok daha büyükmüş orası ayrı.. Ama hisler aşağı yukarı aynı...
Kız çocukları annenin kaderini yaşarmış sözüne çok inanırım ben de..
Tez zamanda bu üzüntülerini unutturacak mutluluklar yaşamanı dilerim..
Yalnız ben bir şeyi anlamadım 5 yıldır kız var ama hiç görüşmemişler.
Afedersiniz bu kız salak mı? Hadi en fazla 1 yıl görüşmeden konuş..
5 yıl ne demek.
Bu üzüntüyü içinde yaşayıp kendini hasta edeceğine,dışına çıkart ne olacaksa olsun.
Söyle eşine biliyorum her şeyi neden de? ben 6 yıllık o 5 yıllık onunla evlenseydin
madem neden ben? seviyorsan beni neden bunu yaptın sevmiyorsan niçin evlendin?
Konuş bakalım ne yapacak..
Aile desteğinin olmamasına çok üzüldüm.
Çık git o evden derdim ama diyemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…