tezgahtar kasıyer sekreter nerde kalıyor ?
Çevremde tanıdığım ve hiçbir mesleği, geleceği olmayan, gidecek yerleri de olmayan evli kadınlar var. Öyle dik duruşları, öyle özgüvenleri var ki istersem giderim kendi ayaklarım üzerinde durmasını da bilirim havasındalar. Kocalarını avuç içine almışlar kendileri değil de kocaları terkedilmekten korkar hale gelmişler.
Siz daha çok yeni evlisiniz ve aldatıldığınızı farketmişsiniz. Bırak git demek kolay ama buna hazır değilsiniz anladığım kadarıyla. Eşinizi de hala seviyorsunuz.
Bence kesinlikle kavga etmeyin, hiçbir şey için de yalvarmayın. Kendinize acımayın. Gidecek yeriniz olmadığını ve gidemiyeceğinizi biliyor ondan sizi cepte görüyor.
Bu rahatlığı ona vermeyin. Maddi manevi ona muhtaç olduğunuzu da biliyor.
Umursamaz davranın kesinlikle o konuları da gündeme getirmeyin. İçiniz yansa da belli etmeyin gerekirse yalnızken ağlayın ama o varken keyfinize bakıyor gibi davranın.
Her şeyi akışına bırakın dik duruşunuzu görsün. Ne kadar sevseniz de üstüne düşmeyin. Çaresiz olmadığınızı anlasın.
Mektup filan da yazmayın tarzınızı değiştirin şaşırsın merak etsin.
ben açıkcası tam hepsini okumadım ama diğer kişi ile hala görüşüyormu? adam yada inkarmı ediyor görüştüğünü? bunun dışında hiç yüzyüze görüşmediklerine eminmiki yaa nasıl 5 yıl sürerki imkansız bence yüzyüze görüşmeden o kadın için eşi ne açıklama yapıyor? bunları bir net dinlesek.
Konu sahibi 1.5 ay evvel öğreniyor aldatmayı.
Diğer kadın konu sahibinin eşiyle alakalı herşeyi biliyor evli olması hariç...
Evli olduğunu kon sahibinden öğrenip ağlıyor.
Kadın hiç görüşmedik yüzyüze demiş.
Bu nasıl bi ilişkidir görüşmeden süre orasını ben de anlamadım.
İçimden bir ses telefonda seks yaptıklarını söylüyor :26:
Buarada adam olamayan adam zaten itiraf etmiş konuştuğunu.
sanırım 2 ay once yada 1 bucuk
yok canım yaa ilk yazıda 20. gün hat buldum diyor 3. ayda öğrendim diyor kızın beraberlikten ve evlilikten haberi yoktu diyor bence konu sahibinin hala bilmediği birşeyler var
Bak canım yukarda konu sahibinin "bu kadını nezaman öğrendin" sorusuna verdiği yanıt var.
Baştan beri adi kocası inkar etmiş.
20günlükken hattı buluyor ama kocası o hat benim değil arkadaşın diyor.
Konu sahibi de inanıyor...
Ama kocası nasıl itiraf ediyor orasını yarın yazar gelnce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?