Kocama mektup

kaçıp gitmek kolay mı?

• Ankete Katılan
    138
yaşadıklarınıza çok üzüldüm özellikle son satırları okurken ağladım tutamadım kendimi, dua edecem elimden başka birşey gelmez sanırım. ama bu siteye yazmaya devam etmeni tavsiye ederim, milyonlarca kadın var burda dinleriz seni. dertler paylaşıldıkça azalırmış. İnşaallah bu yaşadıklarının hepsini unutacağın çok mutlu bir hayat yaşarsın bundan sonra..

İşe öncelikle ''karamsar'' olmayı bırakarak başlamalısınız umay. Arkadaşlarım birçok çözüm önerisi sunmuş, ailene git ya da arkadaşına, kendine yeni bir hayat kur gibi vs...
Bunların hepsini bizler yapabiliriz. Bizler kadınız.. Kendimize güvenmek ilk şartımız olmalı. Hepimiz bu zorlu yollardan geçebiliriz, önemli olan kimseye boyun eğmeden, gururlu bir şekilde hayatımızı idame ettirmektir. Ki eminim de öyle bir kadınsınız, 24 yaşında öğretmen bir kadın....
Eşinizle o çirkin hayatı yaşamak yerine, çok daha iyi ortamlarda size değer veren insanları farketmeniz ve onlarla yaşamanız dileğiyle umay... Yüreğinizdeki inancı kaybetmeyiniz, hepimiz duacınız.....
Sevgiler.......

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bi ailede büyüdüğüne göre
Hayatın toz pembe olmadığını çok küçük yaşlarda çözmüş olmalısın
O ya da başkası hiç önemli değil
Kimseyi hayatının merkezi olarak görmemelisin

Babasına bile güvenemeyen insan kime güvenir ki ?
Önce canan sonra can demişsin.. Katılmıyorum önce can, önce sen..
Güvenecek kimsen olmayabilir, o halde sadece kendine güven..
Kendi başının çaresine bakabilecek güçte ol, Allah'tan başka kimseye de eyvallahın olmasın..

zaten asıl sorun alttan almakla, yalvarmakla başlıyor.

keşke demenin bi manası yok tabii..

ben olsaydım bundan sonra kendimi düşünme çabasına girerdim, en azından bişeyler için uğraşmazdım..

zaten affedileblir bir yanı yok orası ayrı mevzu Allah yardımcın olsun

canımmm bende 6 aylık evliyim inan içim yandı senin yazılarını okuynca allah yardımcın olsun... inş. herşey iistediğin gibi olur zamanla yoluna girer inş

Hoşgeldin aramıza umay88.Sana en etkili yolla yardımcı olmak istiyorum;duayla.Rabbim gönlünde olan herşeyi hakkında hayırlı eylesin.Eşini evine bağlı,sana bağlı bir erkek haline getirsin inşaAllah çok mutlu olun.

Son düzenleme:
hosgeldin aramiza canim benim,
duygulandim yazdiklarini okudugumda ya.
gitmek istiyosun ama bi yol yok, insallah beraberce bi cikis bulucaz sana.
Allah yar ve yardimcin olsun,bu adamdan kurtarsin seni,dha 6 aycik ya inanmiyorum.

benim dusuncelerim soyle.
bence cekip gitmek yerine en onemli sey,kactiktan sonra kendi ayaklarinin ustunde dura bilmek,e tabi guvenli bi evde lazim.
cunku kacmak ne fayda saglarki eger gelip seni eliyle koymus gibi bulabilirse?
varya buldu diyelim, helede eli mecbur oyle bi adama gitmek,dahada zor olur(egerki kalicak biyerin yada paran yoksa)
geri donersen seni daha daha kotu gunler bekler.

yani bence once plan yapalim,ve sende zaten boyle dusunuyosun,akillica.
yani diyorumki ben

KPSS YE CALIS, BI YANDANDA KUCUK ISLERLE PARA BIRIKTIR.
HATTA BEDEN OGRETMENLIGIYLE O PARAYI BIRIKTIRMEYE CALIS,BOYLECE TECRUBEDE EDINIRSIN.

çaresizlik çok zor allah yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda kurtulursunuz bu durumdan ve mutlu olursunuz.

Ya canim kardesim cok uzuldum okudukca kahroldum,,okudum kapattim pc yi yemek yaparken bile aklima geldi yazdiklarin inan,,,simdi actim tekrar birseyler yaziyim dedim ama ne yazacagimi bilemedim...aileni dusununce gitmekmi zor yoksa kalmakmi onada bir yorum yapamadim,,,of ya dagittin beni aksam aksam.....

üzüldüm ne diyecegımı bilmiyorum..ama şunu söyleyebılırım..ailen destek degıl dıye kendını mecbur hıssetme..ayrıl demıyorum ama bır sure kendını garantıye alana kadar onu ev arkadasın gibi gör..mesefenı koru..meslegın varmı bılmyorum varsa mutlaka calıs.yoksa kurslar var işkurda halk egıtımde.işkurunkiler ücretsız hem para alıyosun hem sertıfıka.sonrasında işin garantı..çalıs mutlaka ayaklarının üstünde dur ve bırak o adamı..asla cocuk yapma asla..mutlaka korun.cocuk evliligini kurtarmaz..ve güçlü ol..kimsen yoksa allahın var.inancın var.o seni korur..ben cok dindar biri degilim..ama inanclıyım allaha ınanıyorum duanı et.ve hayatının akıp gıtmesını izleme..bıraz dayan gücünü elde et ve ayrıl..inan daha hayatın basındasın..daha güzel günlerın oluck.aşktan öte alışkanlıgın var bılıyorum ama birsüre sonra oda kalmayacak..pişman olacaksın..yasın gecıcek iş bulmak hayata adım atmak zorlasacak..şimdi kendıne gelip hayatını kurmalısın ve o adamdan kurtulmalısın..kendını yanlız hissstme..dualarımız senınle

Yanliz degilsin umaycim,bak burda koskoca bir ailen var,kk hanimlari akillidir,mantiklidir,yardimseverdir,merhametlidir,,,,,,bende yeni uyeyim ama yaklasik 2 yildir surekli takip ederdim bu siteyi ve yorumlari cok takdir ederdim....uzulme yanliz degilsin....simdi once su karaktersiz canani birak bir koseye ve hakli yere bencillik yapmaya basla artik,seni dusunmeyen adami senmi dusuneceksin seveceksin tabiki hayir,diyeceksinki onceben oncebenim menfaatlerim benim hayatim...daha 6 aylik evliliginde cok agir seyler yasamissin ve bubir omur...bir omurde bu adamla gecmez yasin daha 24.....kendini bulunmaz hint kumasimi saniyor acaba,,madem hayatinda vardi bukiz yillardir seninle niye evlenmis bu vicdan yoksunu zaat?????? Neyse toparlan biraz bende kafami topliyayim seni kendi yerime koyup dusunecem bu adamdan ,kendi ayaklarimin uzerinde durabilmis olarak nasil kurtulabilirim diye,,simdilik sessiz kal otur orda anladigim kadariyla gidecek yerinde yok,,kesincozum lazim ev,is falan kimseye muhtac olmadan nasil cikarsin bu cehennemden,neyse ustune gitme sen,bu kez dover falan boyle adamdan hersey beklerim ben

Ayrica, kayinvalideniz hanimefendi kraliyet ailesindenmi geliyormus????birde sakin bumektubu o ruhsuz ve duygu yoksunu kocana verme,,ne anlicakki senin duygularindan ,sabaha kadar mektup yazsan boss,,ustelik seni aldatiyor bu adam niye halen seviyorum diyorsun ona,,mektubuda verme kendini iyice bir nimetten sayacak

yok yok vermıcem ben hep yazarım zaten yazıp yakarım rahatlatır benı. bu seferde buraya yazayım dedım saolun guzel dıleklerınız ıcın hepınız cok cok saolun

Canım yaa..İnan okurken çok üzüldüm.....İlk başta 8 temmuzda evlendik deyince daha çok yeni evli , acaba ne derdi var diye merak etmiştim açıkçası....
Yani şu hat meselesi çok çok üzücü gerçekten....İçine atma ama bu hep böyle devam etmezki eşinle devam edeceksen bir şekilde aranız düzelmeli mutlaka...

Bu arada yazmayi unuttum,sakin sakin ha korun hamile falan kalma hayatin tam bir cikmaza o zaman girer iste..gizli gizli dogum kontrol hapi falan ic,,yada almam saklamam zor olur falan diyorsan git spiral taktir,saglik ocaklari bile takiyor ucretsiz ok.

o korunuyor zaten hamılelık ıcın daaha cok erken. zaten guvenıp ınanmak lazım

aslında dun aksam bambaska bısey oldu. esım bırden rahatsızlandı aglamaya basladı kıtlenıp kaldı. sanırım psıkolojık olarak rahatsız sanırım deılde emınım. calıstıgı ortam rahat bır ortam deıl (uzman) ne yapacagımı bılmıyorum acıdıgımı hıssettım. cocuk gıbıydı...

offffffff yaaaaaaaa
canım okurken çok üzüldüm daha cicim aylarındayken bu kadarıda olmaz dedim
birde ailenden uzakmışsın yaşadıklarını içine atarsan dahada zor durumun bence kocanla otur konuş bu durumu çok sevmişsin anladığım kadarıyla onu eğer düzelecek bir durumu varsa devam et derim fakat düzeleceğinden yana ufacık bir umudun yoksa en başında bırak bence zaman geçer herşey unutulur
ailemle aram kötü diyosun babam bana küs falan yazmışsın canım benim
sen geri dönmek istersen bence onlar seni kabul ederler ne kadarda aranız kötü de olsa onlar senin ailen
senin üzülmene dayanamazlar
allah yardımcın olsun hakkında ne hayırlıysa o olsun

canım öncelikle allah yar ve yardımcın olsun vede yalnız olduğunu düşünme ilk önce allahın ve daha sonrada bizler varız inş.bol bol dua etcem sana sende et sıkıntılı zamanında öle bir büyük kapı açılırki inancını kaybetme tatlım.eşim korunuyor demişsin bence sende tedbirini al güvenilmez o tür korumalara tekrar allah yar ve yardımcın olsun hepimiz gurbetlerdeyiz unutma bunu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…