Kocama mesaj gelince akşamım zehir oldu !

tamam öyle yapacagım bırakmayacagım bu işin peşini ..anlamıyorum bu kadınları yha evli çocugu var ne işin var erkkle yha..benimkine bir şey bile demiyorum anlam veremiyorum eve,bana o kadar düşkün kü anlatamam neden bunu yapıyor :(

macera ariyordur belki.... sen daha fazla acik yakalamak istiyorsan, bence saf ayagina yat... ona canim cicim ol, dediklerine inanmis, aklinda hicbir soru isareti kalmamis gibi davran, sonra cep telefonunu filan karistirirsin...

macera ariyordur belki.... sen daha fazla acik yakalamak istiyorsan, bence saf ayagina yat... ona canim cicim ol, dediklerine inanmis, aklinda hicbir soru isareti kalmamis gibi davran, sonra cep telefonunu filan karistirirsin...

evt cok haklısın ama zor bir yol bekliyor seni dikaktli de olman lazım tavıralrınd davranısalrında durumu anlamaması icin

çok üzgünüm yha dediğinizi yaptım ve dökümanda konusma msjlaşma cıktı aynı numara ile sürekli suan kendimi aptal gibi hissediyorum ben yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

4 günde 3 kere konuşup 8 kere mesajlaşmak bir su ihtiyacı için fazla bence ama ben ilk yazdığını okuduğumda şöyle hissettim, sanki bu kadın kocana asılıyor, birşeyler yaşamaya aklını çelmeye çalışıyor ama kocan sana farkettirmek istemiyor, kadın abartınca da sana bahane uydurmuş, öyle olmadığını düşünmeni sağlamaya çalışmış gibi ama bilemedim yani ilk okuduğumda böyle hissettim

4 günde 3 kere konuşup 8 kere mesajlaşmak bir su ihtiyacı için fazla bence ama ben ilk yazdığını okuduğumda şöyle hissettim, sanki bu kadın kocana asılıyor, birşeyler yaşamaya aklını çelmeye çalışıyor ama kocan sana farkettirmek istemiyor, kadın abartınca da sana bahane uydurmuş, öyle olmadığını düşünmeni sağlamaya çalışmış gibi ama bilemedim yani ilk okuduğumda böyle hissettim

peki madem öyle bir drum var niye esine söylemiyor dürüst olmuyor analtsın neyden cekiniyor demekki saklaması gerek bişeyler var karısının duymasını istemedigi :S

Canım..sakin ol..bence ağlayıp bağırıp çağırma...eşin ne yapıyor şuanda?
teline baktığını söylememişsindir umarım...çok zor da olsa sessizliğini koru derim ben...ilerdeki günler için..varsın seni inandırdığını zannetsin...böylece durumu takip etme imkanın olur.

peki madem öyle bir drum var niye esine söylemiyor dürüst olmuyor analtsın neyden cekiniyor demekki saklaması gerek bişeyler var karısının duymasını istemedigi :S

hayır şöyle bir durum da olabilir, erkek diye hemen yargılamamak lazım, sonuçta burda evliyim ama başkasına aşığım, onu görmek istiyorum hep onu hayal ediyorum diye konu açan kadınlarımız da var. Belki de böyle bir durumla karşı karşıya gelmesini istememiştir, belki de kocasının öyle bir niyeti yoktur ama kadın üstüne gidiyordur. Kadınlarda da var bu tür şeyler hepimiz biliyoruz. Tabi ki tam tersi de olabilir ama hemen yargılamamak lazım. Sonuçta evliler, bence de bir süre inanmış ayağına yatmalısın canım

Bosuna dememisler kadin kadinin dusmanidir nekadar ucuz insanlar var evli adamla ne isin olurdimi hayret ya.wallaha Iki kez aramasi bile fazla amaci neyse

çok üzgünüm yha dediğinizi yaptım ve dökümanda konusma msjlaşma cıktı aynı numara ile sürekli suan kendimi aptal gibi hissediyorum ben yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canim kendini hicte aptal gibi falan hissetme esin seni degil kendini kandiriyo bence,kendini alcaltiyo sayet gercekten aldatiyosa.Erkekler zaten aldatiyosa er ya da gec cikiyo ortaya.Sen suan cok kotu hissediyosun,belkide zamanla kendinde bile hata ariyacaksin ama sakin kendine haksizlik yapma,sakin ol ,uzulme.Hic bisey senden degerli degil unutma tamammi canim opuyorum.

ben evli degilim en dogru hareket nedir kestiremiyorum ama suan elinde resmen delil var yani bence esini karsina al sakin sakin konus. o olaydan sonra huzur bulamadim dokuman cikarttirdim de, aramalar mesajlar burda bunlari bana aciklarmisin de, guzel guzel anlat. bi sorunumuz mu var benim bi hatam mi oldu neden boyle yaptin ayrilmak mi istiyorsun falan diye sor acik acik bence. yani ben oyle yapardim sanirim, insanlar konusa konusa anlasir. 6 yillik evlilik az buz degil once kurtarmaya bak, olmuyorsa zaten kendiliginden bitecektir... bol sans.

Daha 15 yaşındayken evlenmişsin.
O da küçüktü belki seninle evlendiğinde. Hiç bir şey görmeden birbirinizi görmüşsünüz.
Sanırım eşinin aklı farklı şeylerde kalmış...

canım benim gerçekten çok üzüldüm ... ama bence şüphelenmekte hklısın .. ben ce bu olayı çabuk örtpas etme ... eşinin çok inandırıcı konuşmamış ..

[sıze="2"]offff offfff diyorummm başkada bişey diyemiyorum.
Bu erkeklerin aç gözlülüğünden bıktım ya.
Evlenmeden önce bi taraflarını yırtarlar evlenmek için.
Evlenirsin sonra çapkınlık peşinde koşarlar.
Benimde eşimle aram limoni,bi siteden film indiriyordu biliyorum bende.geçen kurcalim biraz dedim 2 tanede +18 lik filmler indirmiş.
Konuşmuyorum onunla ne gerek duyuyorlarki böyle şeylere.
Eşini sevmezsin ilgi göstermezsin ozaman bile ayrılmadan yapmaması gerek tabi ama hani bi derece sebebi olur bu tarz şeyler yapmasının.ama tüm ilgi alakayı göster al sana karşılığıı.
Aç gözlüler diyorumda başka birşeyde diyemiyorum....
[/sıze]

Eşin gereksiz ve tehlikeli bir yakınlaşma içine girmiş.İnşallah korktuğun gibi birşey değildir.
İyi niyetli düşünürsek, arkadaş geyiği tarzı bir konuşmaları olabilir.Veya dertleşiyoruz,sınıntılarımızı paylaşıyoruz diyebilir.Bu ikisi de zararsız gibi görünür ama zamanla farklı bir şekle bürünebilir.O yüzden vaktinde önünü kesmek lazım.

bak canım Google ye vodafone.com.tr yaz orda my vodafone cıkacak karsına sag ustte bı kutucuk var gırıs yap sıfre falan dıye....Neyse once hemen uye ol dur onu da anlatım.Esının tel nosunu oraya yaz esınn telıne sıfre gelecek...Tel bolumune no yu sıfre bolumune o sıfreyı yazıcaksın...Sana aıt sayfa cıkıcak...Sok tarafta yukardan asagı bırsuru buton cıkıcak hat ıslemlerım son ıslemlerım mesaj ıslemlerım vs...Ordan az bucuk cakarsın artık

Back
X