- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
- Konu Sahibi ayyuzlumm87
-
Doktora gidin .Selam kızlar... Esim diye demiyorum Cok tatlidir. Bugün iş için dışarı çıkmışlar arkadaşıyla gittiği yerdeki bir kız galiba bunların fotoğrafını cekmis suphelenmisler yani... Eve geldi Cok fena baş agrisindan gozlerini acamiyor... Bende güldüm geçtim ne yapayim başı agriyosa nazara dua okumaktan baska ne iyi gelirki adamın beti benzi atık valla... Kiyamadim
office'i özledin sennnnn, kıyamam, kavuşturayım mı siziMune uyardı ama cidden yorumlara gülmekten altıma işemek üzereyim
Konu sahibi sen ve nazar boncuğu kocan çok yaşayın emi :)
O bi kaç saate tahliye olur biz kk da kavuşur abla.bize nazar etme yeter :)office'i özledin sennnnn, kıyamam, kavuşturayım mı sizi
Ya yeminle koptum yorumlara..Allah ta sizi guldursunBu konu gerçekse klavye ile keserim kendimi
teharet musluğundan yüzünü yıkayın
suphelenmisler yani... Eve geldi Cok fena baş agrisindan gozlerini acamiyor...
Boynuna kocaman bir nazar boncuğu takın madem.
Eki Görüntüle 1642722
Tatlı kocişinize bunu takın
Bu durumda Kivaç Tatlitug'nun hergün yorgan dösek yatmasi lazim esiniz daha mi karizmatik acaba
dur şurayaSelam kızlar... Esim diye demiyorum Cok tatlidir. Bugün iş için dışarı çıkmışlar arkadaşıyla gittiği yerdeki bir kız galiba bunların fotoğrafını cekmis suphelenmisler yani... Eve geldi Cok fena baş agrisindan gozlerini acamiyor... Bende güldüm geçtim ne yapayim başı agriyosa nazara dua okumaktan baska ne iyi gelirki adamın beti benzi atık valla... Kiyamadim
Annemin kendince yontemi vardi kucukken
Kocisin yuzunu kapi esiginde yika eteginin tersiyle sil gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?