kocama nazar degmis:( cok kotu

Kocişine senden başkasinin nazar değirdiğini sanmiyorum. Dikkat et de, severken elinde kalmasin

Başka bir kız eşinin fotosunu çekmiş..

Yani burdan bakıp bakıp nazar edemezsem fotosuyla da biraz nazar ederim demiş..

Sonra eşine baş ağrısı vurmuş nazardan..

Götünü kaşısın ne diyim..
Ay millan ne güldüm gece gece alemsin sen ya

Herkes klavye başında hazır ol da bekleyip insanların sorunlarını alaya alma derdine düşmüş. İster inanın ister inanmayın, ister yıldızı düşük, ister nazar diyin ne olursa olsun kız sıkıntısına fikir almak için buraya yazmış. Siz eşi için dertlendiği ve fikir almak için yazdığı baş ağrısına değil de ''niye eşinizin fotosunu çekmiş ki o kız'' tarafına odaklanmışsınız..

Yok eşiniz çocuk mu? Yok fotosunu yollayın da bakalım..

İlle bebek olmasına gerek yok nazar değmesi için.. Bir objeyi bile beğensek bazen kendi nazarımız değebiliyor. Anında tuz buz oluyor kırılıyor. Nazar sadece yakışıklılığa, güzelliğe de değmiyor. Sizin dikkatini çekmediğiniz bir özelliği bir başkası beğenip kötü enerji yollamış olabilir o kişiye.

Konu sahibi arkadaş eşine bol bol Felak, Nas, Ayetel Kürsi, Kafirun, Amener Rasulü, Euzü Besmele oku.. Tabi tıbbi yollara da baş vurun ağrı kesici içsin.. Geçmeyecek derece de kötüyse doktora görünün.

Allah şifasını versin..

Hayırlı geceler..

Konu sahibi bence baş ağrısına takılma da bi kız resmimi çekti kısmından huylandım ben... yarın öbür gün kızlarla resimleri fln geçerse eline "aaa photoshop yapmışlar demek" içindir bu hikaye... yada seni kıskandırmak için "sokaklarda beni beğenip resmimi çekiyorlar." komik bir durummuş... :/

Geçenlerde birisi de yazmıştı.Birileri fotoğrafımı çekti çok dikkat çekiciyim diye.
Diyorsunuz ki neden dalga geçiyorsunuz ,kız gerçekten bir derdini sıkıntısını paylaşmış.
Dalga geçmiyoruz ki gülüyoruz sadece.İçinde bulunduğumuz bu dünyaya, yaşanan olaylara , gidişata...

Kardeş senin adam cami duvarına işemiş olmasın..
Bizim bi tanışa oldu ordan biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…