Kocama olan güvenim sarsıldı onu sevsemde ıcımdekı kine,nefrete,hırsa engel olamıyorm

Aurora22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
85
0
36
İstanbul
Evliliğimin ıkıncı ayında basladı sorunlar
Yanı balayından donup ıse basladıgımzda ...
Bız aynı bankada calısıyorduk hatta masalarımız bıle nerdeyse yan yana dıyebılırdım
Kıskanclıktan aramızda ınanılmaz kavgalar olustu
Hem o benı cok kıskanırdı hem ben onu
Ben kendımden tavız verıp kıskanıcagı en ufak seylerden bıle uzak dururken o etrafındakı ortama sapık arkadaslarına benzedı zamanlar
Yetkılı olunca da kendı gıbı yetkılı olan yan yana calısan xxxx sozu olarak kırıstırmaya basladılar
Kadın yollu zaten bekar ordu unyelı xxxxxxx herkese bıtarafını gostererek bıyere gelmıs ustelık benımde yetkılım bu arada
Benı eve bırak arabanla dıye bızımkıne asılmalar bızımkıde dunden razı zaten yeterkı xxxxgörsun kopek gıbı salyaları akar
Benden habersz bı haltlar yemısler ama ne asamaya kadar gıttıklerını bılmıyorum cunku ben sonradan ayrıldım ısten
sonra baska kızlarlada adı cıktı
Hatta bı tanesını aradım aranızda ne var dedım
Kocana sor dedı suratıma kapadı
Anlıycagınız kocamda dahıl hepsının cıvısı cıkmıs
Sonra delı gıbı ozurler ben bırsey yapmadım senı aldatmadım ne desen yaparımlar
ısınden ayrılmasını ıstedım ıstıfa ettı sımdı hıcbırıyle konusmuyor bıle
ama ben hala sınırımden kendımı yıyorum kadını rezıl etmedıgım ıcın ayrı,kocamı affettıgım ıcın ayrı,aralarında gecenlerı tam olarak bılmedıgım ıcın ayrı...

Ne yapmalıyım...

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim aldatıldığının ispatı yok sadece hislerin öyle diyo...ayrıca eşin senin için işini bıramış ,görüşmeyi kesmiş..bence bi şansı hakediyo..ama sevgi ve saygım bitti aynı evde yaşamak bile istemiyorum dersen(o derece soğuduysan )yapman gerekeni biliyosun...

çok üzüldümevliliginizin ilk zamanlarında hem de kadına binbir şey söylemişsiniz ama eşinizin hiç mi suçu yok ? istifa etmiş ama istifa etmesi ona güvenmeniz için yeterli bi sebep değil bence bunu yapacak insana iş, mekan değiştirmek nafile!!! baştan 1-0 baştan falso...şuan nasıl devam ediyor aranız nasıl eşinizle

Bunca olandan sonra ona eskisi gibi bakabileceksen, unuturum zamanla diyorsan, Tekrar güvenebileceksen herşeyden şüphe duymadan kocam yapmaz diyebileceksen buyur affet. Şahsen ben bu saydıklarımı yapamazdım. İşten çıkmış ne güzel ama başka bir işe giricek etrafında yine bayanlar olucakkaldı ki eşin tek bir değil bir çok ilişki ya da herneyse adı yaşamış.. Umarım en doğru kararı verirsin ama sana şunu söyliyim bir kere yuvarlanan taş yosun tutmaz bir daha

Canım görüşmeyi kesmişte iyi de güzel de neden görüşmüş biz orasındayız ayyy öldürmek istiyorum bu erkek milletini

ordan ayrılsa başka bir işe,iş olmazsa başka sosyal çevrenizde etrafında illa ki birileri olacak siz bu zedelenen güveninizle durmadan takipte mi olacaksınız pas nerden gelecek bu kez diye...

ALLAHIM böyle şeylerle beni sınamasın.bir kadına şöyle dönüp bu kim diye bile baksa gözünü oyarım.beni aldatsa silahıyla çeker vururum heralde.affetmeyi bırak yaşatmam onu.sokaklarda sürünsemde öldürmesem bile çıkar giderim.ALLAH yardımcın olsun sabret bol dua et.çocuğun yoksa sevmiyorsan soğuduysan iyi düşün iyi karar ver.yada aranız düzelsin istiyorsan kadının yapması gereken ne varsa onları yap.süslen giyin özel yemekler tatlı sohbetler bu gibi şeylere kafa yor.bir yerlere çıkıp gezin kafanızı dağıtın.eğer eşin sana aldığı maaşı söylemiyorsa.gittiği yeri söylemiyorsa, sık sık dışarı çıkıyorsa sensiz,hergün arayıp bi ihtiyacın olup olmadığını sormuyorsa ev işlerinde yardımcı olmuyorsa,en çokta her sözünde azarlıyorsa herşey çoktaan bitmiş demektir.

daha çok yenisiniz şimdiden böyle yaparsa ilerde neler yapmaz diyorum üzülerek.2ay olmuş gül gibi karın varken elalemin pisliğiyle ne işi varmış..sakın hemen çocuk yapmayın derim haddim olmayarak ,bi kaç sene tanımaya çalış bence eşini cnm.hakkında hayırlısı olsun.

ayrıca eşiniz sizi nasıl ikna etti onu da merak ettim...halini tavrını begenmediginiz bir kadın var ortada arıyorsunuz gayet pişkin bi şekilde kocana sor diyebiliyor...bunu bu şekilde söyleme rahatlıgını nerden alıyor acaba??? yani hiç umrunda değil boşanmanıza bile sebep olabilirdi...eşinizin size verdigi değeri :44::44::44: görememiş,farketmemiş olsa gerek ki alelade ima yoluyla kafanızda cevabı da belli olan soru işaretini bırakabilmiş...

çok yıpratıcı gerçekten...daha 2 aylık ewlilikte bu hareketleri yapan adam ;tanışma aşamasında da böylemiydi acaba diye düşündürmedimi sizi hiç??güwen sarsılmış;beyfendi karakteristik özelliklerini belli etmiş;herşeye tamam da sürekli acaba bu sefer kimle kırıştırcak düşüncesi sizi yiyip bitirmez mi??

ayyyyy dünyanın çivisi çıkmış,adam hem aldatır hem kıskanır nasıl iş
ablam sen neden bu adama gözdağı vermiyosun acaba?git annenlere bi müddet anlasın anyayı konyayı.
niye evindesin hala,huylu huyundan vazgeçmez be gülüm.üzülme ama güvenmede sakın

Arkadaslar kısaca ozetledım sıze aslında 2009 yazında evlendım ben su an 1 aylık oglum var
Esım ısı bırakınca cok degıstı yenı ıse gırdı sureklı bana hesap verıyor telefonum burada al karıstır dıyor masasına resmımı koymus ısyerınde herkese benden bahsedıyor arayan arkadasları benı tanıyor gıbı konusuyor telı actıgımda
Kadın gorse artık kafasını cevırıyor benım yanımda
Ama gel gelelım benım hala kınım gecmedı ve bende hastalık boyutuna ulastı o kadını face de takıp edıyorum ortak arkadaslarından su an sevgılısı var cocugu bulup ne o... bır ınsan oldugunu anlatmak gecıyor ıcımden
Esımı zaten bır kasık su da bogasım var tv de acık bır kadın varsa degıstırmesı 2 sn surse sorun cıkarıyorum napsa guvenmıyorum ama cokta sevıyorum cunku cok fedakarlık yaptım
Bu da yetmezmıs gıbı acun un yeteneksınızı ızlerken yardım gecesınde banka gorevlısı olarak o kadını tv ye cıkarmazlar mı esımle ızlıoduk gıttım yatakodasına agladım burnundan getırdım esımın bıde bı halta benzese sdc teshır xxxxxxx baska bırsey degıl

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy ne avam oluyo bazı kadınlar .tut saçından yoluş lazım ama yakışmaz işte bizlere.
bırak kızım gözünün gördüğü yere gitsin sen adama bak nadim olmuş nede olsa.
sinan çetin demişti bi zamanlar en iyi erkek pişman olmuş olanıdır diye.
kapa geçmişi sende bebeğinde olmuş napçan artık deşeleme.
olmasa iyimiş ama pişman olmuş oda değişimiş baksana.

Benı ınanılmaz uzdu anlatsam roman olur
bıde sorsan benı hıc aldatmamıs sdc sozde sakalar fln samımıyet ayarı kacmıs oyle dıyor
benı cok sevıyormus fln fılan
seven erkek bunları yasatırmı
aynı ortamda calıstıgımz ıcın kadını tanıyorum ısyerındekılere rezıl ettı benı ıstıfa ettım
Kltak bana dedıkı bıde dugunden once
cocuk yaparsan senı aldatır esın
bende saf hıc uyanmadım
benı o kadar basıt bır kadının karsısında kucuk dusurdugu ıcın hıc affetmıycem
benım salak kocamda sanıokı kadını guzel buldugum ıcın kıskandıgımdan bu kadar takıntılıyım
keske degecek ahlaklı guzel bır kadınla fıngırdeseydı de degmıs deseydım

Bazı yosmalar için yuvanı yıkma yollular yolda kalsın içerde olan sensin mutluğuna kaldığın yerden devam et unut ben öyle yaptım nerdeyse canımdan bile vazgeçiyordum ama başkaları için değmez güzelim dünyada bunlardan çok baş edemezsin sahip çık yuvana unut gitsin

bukadar paronaya olma sana yazık bak değişmiş unutmak en güzel ilaç zamanla gider ama sen gitmesine izin verirsen

ordu ünyeli acunun yardım programına çıktı banka görevlisi olarak;bari isim de verin arkadaşım tam tanısın herkes... çok yanlış bir hareket sizin yaptığınız da.eşiniz de hiç suç yok gibi eşinizi deşifre etmek yerine kadını deşifre etmeyi seçiyosunuz. siz bu olayı sindirdiniz sadece kadını rakip olarak sindirememişsiniz ve bu bir dert yanma değil intikam yöntemi sizin için.kadın y... o.... k.... yok biyerlerini açmış bi yerlere gelmiş falan o zaman eşinize de hakaret edin,çok ayıp siz de kadınsınız.eşinizin sizi soktuğu durum iğrenç bunun üstüne yapmanız gereken ya bavulunuzu toplayıp gitmek ya da sessiz sedasız onurunuzun yokoluşunu izlemekti.siz ikincisini seçmişsiniz.bu arada kadın bekarmış,yani kiminle isterse onunla istediğini yapar resmi olarak,evli olan kocanız yani.kocanız daha suçlu.kocanızı deşifre edin afişe edin.allah yardımcınız olsun ama gerçekten bir kadına bu tarz hareketleri yakıştırmıyorum.

canım sen kadından hırsını alamamışsın o yüzden kızgınsın kocandan öyle böyle hırsını almıssın elini tersne takmıssın oda yediği haltın farkında olarak düzelmiş senin hırsın kadına ama elbet bır gun gelecek sen o kadınla amma karsılascan amama bsy olacak lafını söyleyıp oturtacaksın
kocanada o salak kadınla muhattap ettıgı ııcn kızıyorsun
içinin soğuması için çocuğuna anlatma çocuğa yazık ama onun yüzüne tükürüp her yerde resil edip senin ekmeğinle nasıl oynadıysa sende onun ekmeğiyle oyna derim bu dünya böyle tamam Allahından bulsunda bazen kendi cezanıda kendin vereceksin yoksa bi yerleri tavanda gezmeye devam edıyorlar
ben hep arkadaşlarım dostlarım olsun kazık attılar sustum ama en kötü günümde yanımda olmadılar etmediler ne sırlarımı döktüler bır sırrlarını dahi beni rezil ettikleri halde kimseye söylemediim kendime yakıştırmadım ama noldu dilleri uzadı uzadı başları dikildi
şimdi anladım ki yılanın başını küçükken ezecen bundan sonra bana pislik yapana bende yaparım hep üzülen rezil olan ben olamam bunu bıldıklerı için istedikleri gibi kötülük yaptılar ama bundan sonra yok pislikse pislik adiliksse adilik yapacam çünkü bunların dili böyle ancak bunların dilincen konusursan baş edebilirsin

ayy ne demek değecek biriylen aldatsın,duymamış olalım bunu.
aldatılmayı kabul ediyosunda kadın seçiyo gibi oldun sanki.yapma ablam böyle değerini bil kendinin.
kadın kadının düşmanıymış bak,senin kocan cahillik etmiş ama yüz verme böyle kadını kötüleyip.iyi o zaman gidip ahlaklısını temizini bulayım der sonra.
Allah korusun.

Gururuma yedıremıyorum kı
Hadı kadın yollu ya kocam
Her yollunun pesınden gıderse boyle ısımız var ustelık ben o ısyerınde oldugum halde
onceden farkedıp uzak dur dedıgım halde ustune dustuyse sımdı nasıl guvenıcem ben ona
sımdı yapmasa ne olur hem bıkere benı mahvetmıs gururumu kırmıs guvenımı kırmıs sevgımı azaltmıs
babamın evıne gıttım geldım tekrar yanlıs anladıgımı soyleyıp ıntıhar ederım senı cok sevıyorum dıyıp getırttı benı
babam bosanma davası acmıstı avukat tutmustu ben affedınce benımle konusmuyor 2 yıldır
affettım ama bu kadarını bılmıyordum aıleme arkamı donup esıme gelınce ogrendım gecmıste yaptıklarını
sımdı nasıl oduycek bu yasadıklarımı
pısmanım demekle ıs bıtıyor mu
herseyı en ınce ayrıntısıyla anlatsa pısman olsa guvenebılırdım
hala bırsey olmadı dıyor bazı seyler yakalamama ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…