canım benim aldatıldığının ispatı yok sadece hislerin öyle diyo...ayrıca eşin senin için işini bıramış ,görüşmeyi kesmiş..bence bi şansı hakediyo..ama sevgi ve saygım bitti aynı evde yaşamak bile istemiyorum dersen(o derece soğuduysan )yapman gerekeni biliyosun...
bukadar paronaya olma sana yazık bak değişmiş unutmak en güzel ilaç zamanla gider ama sen gitmesine izin verirsenarkadaslar kısaca ozetledım sıze aslında 2009 yazında evlendım ben su an 1 aylık oglum var
esım ısı bırakınca cok degıstı yenı ıse gırdı sureklı bana hesap verıyor telefonum burada al karıstır dıyor masasına resmımı koymus ısyerınde herkese benden bahsedıyor arayan arkadasları benı tanıyor gıbı konusuyor telı actıgımda
kadın gorse artık kafasını cevırıyor benım yanımda
ama gel gelelım benım hala kınım gecmedı ve bende hastalık boyutuna ulastı o kadını face de takıp edıyorum ortak arkadaslarından su an sevgılısı var cocugu bulup ne o... Bır ınsan oldugunu anlatmak gecıyor ıcımden
esımı zaten bır kasık su da bogasım var tv de acık bır kadın varsa degıstırmesı 2 sn surse sorun cıkarıyorum napsa guvenmıyorum ama cokta sevıyorum cunku cok fedakarlık yaptım
bu da yetmezmıs gıbı acun un yeteneksınızı ızlerken yardım gecesınde banka gorevlısı olarak o kadını tv ye cıkarmazlar mı esımle ızlıoduk gıttım yatakodasına agladım burnundan getırdım esımın bıde bı halta benzese sdc teshır ors...bluk baska bırsey degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?