Kocama olan güvenim sarsıldı onu sevsemde ıcımdekı kine,nefrete,hırsa engel olamıyorm

günize katılıyorum burda ne güzel demiş hırsızın hiçmi suçu yok ayol.gideydin o zaman gülüm terkedeydin hiç değilse için soğurdu.
şimdi böyle iki arada bi derede zor valla.

fazla tozpempe bakıyorsunuz..konu sahibi hiç de yanlıs bırsey yapmadı..ne yani kocasını mı deşifre etsin..banka ortamını cok iyi biliyorum..kadın hakkında dedıklerı de dogru olmasa o ortamda boyle seyler olmazdı..!!!!

allah korusun basınıza gelmesın..o zaman sizin konu sahıbı arkadas kadar kıbar olabılecegınızı de sanmıyorum..empati kuramıyorsak , had bildirir gibi kotu yorum da yapmayalım lutfenn..

Böyle bir konuda öneride bulunmak zor. Bunu yapamam.
Sadece kendi yaşadığımı anlatmak istiyorum. 29 yaşındaydım. İhtisas yapıyordum. Oğlum 8 aylıktı. Aldatıldım. Gerekçesi ben hep yorgunmuşum. O çok enerjik. Ben bir kaç saatlik uykuyla yaşıyordum. Oğlumu ayağımda sallarken çeviri yapıyordum. Nasıl enerjik olabilirdim.Bebeğim çok küçüktü. Araya askerlik falan girdi. Af diledi. Affettim. Ama hep şüphe...

13 yıl geçti. Yine aldattı. Gerekçe ben çok güçlüymüşüm. Kontrol bendeymiş. Bir erkeğe böyle davranılmazmış, kendini işe yaramaz hissediyormuş. Bla, bla.. Ben de güçlü kadının yapması gerekeni yaptım. Bitti..

Doğru muydu acaba? İlkinde affetmemeli miydim? Oğlum babasıyla 14 yıl birlikte oldu. Ama sonunda en az benim kadar acı çekti, ben iyileşiyorum onun yaraları hala açık.

Aklıma takılan acaba bu sefer de affetsem 50 li yaşlarda karşıma hangi gerekçeyle çıkacaktı acaba..

allah korusun başıma gelmesin tabii,zor durum.ama yine de herşey iki taraflı diyorum ben.kocasını da deşifre etsin o zaman. kocası karşısındaki kadından daha suçlu.kötü yorum yapmak değil içimden geçenleri söylemektir bunun benim lügatimdeki adı.
yine de teşekkürler.

ahh sütlü kahvecim onların bahaneleri hep vardır bişey bulamasalar bahanesi albeni derlerhahaha
sen en doğrusunu yapmışsın gülüm elegan bi kadın duruşu işte.ilkindede boşver iyiki fırsat vermişin keşke demezsin işte.
evladında öyle bi evde o durumu görmeden büyüyor işte boşver yaralar sarılır ama babasından nefret etmesinden iyidir ayrı olması.
Yok annem düzelmiyolar.inşallah arkadaşın kocası düzelirde yanıltır bizi.

yanlıs anlamayın beni ama cıdden ben de aldatıldıgım ıcın bılıyorum ınsan bu kadar dıkkatlı olamaz o an...bunu belırtmek ıstedım

Sızce bekar bı kadının evlı erkekle olması cok normal yanı Sasırdımm
Ustelık benı tanıyan dugunume gelen kadının
Benım ahlakı degerlerım farklı demekkı kocama gelınce ona zaten kızgınlıgımı dıle getırdım ve hala burnundan getırıyorum yaptıgının bedelı basıt degıl cunku
Kadını desıfre etmeme gerek yok zaten kendısı ıcorganlarına kadar yeterınce kendını desıfre eden bır ......

bekar bir kadının evli bir erkekle olması tabiki normal değil,adı üstünde ama "bekar" yani toplum içinde bir bağ vazifesi bağlı olduğu bir kişi yok...resmen böyle biliyorsunuz.ama eşiniz sizinle "evli" yani resmen kocanız,hem duygusal hem hukuki bağınız var yani.ahlaki değerlerimiz gerçekten farklı demekki,kocanızı evde cezalandırıyorsunuz,kadının burda aynı bankada çalışan biri varsa ya da acunun programında onu gören bir tanıdığı varsa;toplum tarafından sözle ya da fiziksel recmedilmesini istiyorsunuz. kocanız için hafif ama kadın için ağır bir cezayı uygun görmüşsünüz. benim lafım sizin deşifre etmenize. yoksa sinirlenmek kadar insani bir tepki olamaz bu duruma.tabiki kızacaksınız ama herşeyin bir usulü vardır.

kadınının ordu ünyeli olmasını özellikle belirtmenize gerek yoktu
kadın kötü de eşiniz iyi mi
siz de bu duruma göz yumuduğunuz için
yaşadıklarınızdan bi o kadar sorumlusunuz.
bu adamın kirlerini ayrılık paklar
onu da yapamıyosanız ne kadar şikayet etseniz de boşa.

Emın olun kocama ben hergun en agır sekılde cektırıyorum hem dısarda hem ıcerde tabıkı ona kızgınlıgım cok daha buyuk benı o tıp kadınlarla muhattap ettıgı ıcın
Bence kadın cok sanslı kocamın karısı ben oldugum ıcın
Yoksa aynı ortamdakı calısma arkadasının kocasına goz koyan arabasına bınmek ıcın cebellesen bunun ustune bıde dugunumuze gelen bekar fakat ahlaktan dınden ınanctan aıle terbıyesınden yoksun bu kadına baskası olsa neler yapardı ben tek bır kelıme bıle soylemedım
Pısman mıyım pısmanım keske aılesıne nasıl bır evlat yetıstırmssınız tebrıkler deseymısım
Bızı dıger mılletlerden ayıran ozellıgımız dınımız ahlakımız bence
eger bunları tasımıyorsak aman ben bekarım her haltı yıyebılırım dıyorsak ne anladım bu ısten
sız bekarsınız sanırım evlı bır erkegı helede arkadasınızın kocasını ayartmaya calısırmısınız bekarım dıyerek cevabınız evetse yorum yapmıyorum

kocanıza kızgınlığınız daha büyükse mümkünse adını soyadını verin ya da fotoğrafını yükleyin de görelim kendisini.deşifre edin yani.kadını böyle afişe edeceğinize.hanımefendi arkadaşlar arasında sohbet yapmıyorsunuz farkediyorsunuzdur,herkese açık bir platform burası o kadının akrabası olan tanıdığı olan biri çıkar ya da sevgilisi falan okursa
hergün kaç tane kadın cinayeti oluyor bu ülkede biliyorsunuzdur, böyle şeylere ortam hazırlamayın.ailesine nasıl bir evlat yetiştirmişsiniz tebrikler deseymişim diyorsunuz keşke; o anne babanın suçu ne allahaşkına, kadın tahminen 30larında bir kadındır,babasının ne hükmü geçerki ona?hem de kızı yanlış yaptı diye anne babasının günahı ne? ben bunu anlamıyorum ne derdiniz varsa gider kadınla konuşurdunuz,kadına verip veriştirirdiniz,hırsınızı kadından alırdınız ama bireysel,rezil rüsva ederk değil.
ben bekarken de asla evli bir erkekle alakalı beynimin köşesinden bile bir şey geçmedi şükürler olsun,ama herkes aynı olmuyor işte.sadece ricam konunuzda kadınla alakalı yerleri silin.tahmin ettiğinizden daha duyarlıyım evet. birisi sizin bilgilerinizi nette verseydi onu da aynı şekilde uyarırdım evet.

Oncelıkle sunu soyleyeyım ben kocam melek demıyorum
Al bırını vur otekıne ıkısıde bırbırınden beter benım gozumde
Bırı acmıs bırı bakmıs...Sucları esıt yanı
Yasananın ne oldugunu tam olarak bılsem zaaten su an evlı olmam
Esımın bana soyledıgı
-bana asıldı sureklı ustume geldı,araban var gecerken benıde eve bıraksan dıyıp durdugu
insanların ıcınde araba aldın kı...n kalktı benı bır eve bırakmadın dıye baskı yaptıgı ıcın mecbur eve bıraktım benım o tarz kadınlarla ısım olmaz dedı
ustune kadının kocama yazdıgı bana ınanmasanda senı cok sevıyorum yazısı

Kadın karsıma gecse kocanında ılgısı vardı soyle soyle oldu dese zaten bıter,caresız degılım Allaha sukur

Kadın kadar esinizde suclu hem her kuyruk sallayanın arkasından gidecek mi bu erkekler?
Akılları yok mu?
Eminim bende aynı seyleri hissederdim kızgınlık, kırgınlık hep bir süphe olurdu icimde iyide bu sekilde nereye kadar gidebilir bu evlilik?
En basit seyde cıngar cıkarırdım, kan kusmak icin fırsat kollardım..
Bu sekilde bir evlilikte hic mi hic saglıklı olmaz bence bu yüzden ben ayrılırdım.

Ben aynı seylerı yapacak kadar basıt bır kadın olursam benım bılgılerımı de koysunlar sıkayet etmem
Ayrıca kendısınınde umursayacagını sanmam malum reklam onemlı onlar ıcın talep artısı olur erkekler sever o....
Ayrıca ordulu bankacı tek o... o degıldır zaten rahat olun
Ustelık aılenın cocugun kişiliği uzerındekı etkılerını sızınle tartısmıycam zaten 30 yasındanda kucuk (aıle terbıyesı dedıgımız bır kavram var)
Yazdıklarınızdan anladıgım sız tanıyorsunuz kendısını dıycem ama dedıgım gıbı evlı erkeklere kapaklanmaya calısan tek ordulu o degıldır kımden bahsettıgımı anlamamıssınızdır

tartışma ortamından hoşlanmıyorum ben ayrıca kullandığınz kelimeler sizin gibi bir kadına yakışmıyor gerçekten,umarım ya siz konunuzu düzenlersiniz ya da moderatör konunuzu siler.hala yaptığınızın yanlış olduğunu düşünüyorum.üzüntünüze sinirinize saygım var,ama yaptığınız etik değil. etik karşınızdaki insanın hareketlerine göre şekillenen birşey değildir. benim düşüncem her zaman suçlu olanın cezasını çekmesi fakat bu yanlış bir yol.
iyi geceler.kırdıysam üzgünüm.

eşinizle o kadını eşit görmemelisiniz.
bence bu yanlış, her zaman erkek arkadaşıma söylediğim bir şey var;
beni diğer kızlar ilgilendirmez, sadece sen ilgilendirirsin, yanına çıplak dahi gelse o kadında suç bulmam baktığın için sende suç bulurum, çünkü benim hayatımdaki kişi sensin başkaları değil derim.
kadın ucuz biri olabilir amenna, ama bence eşinizden hıncınızı alamadığınız için onu kötüleyerek içinizi rahatlatma yoluna gitmişsiniz, ama böyle huzura eremezsiniz.
atlatmanız kolay değil, bence bir evlilik terapistine gitmelisiniz, ve içinizdekileri eşinize karşı dürüstçe söylemelisiniz.
garip ama eşiniz de bişeyler yaşandıysa bence size anlatmalı çünkü en azından o zaman affedip affetmeyeceğinize siz karar verirsiniz, ama böyle yaparak hem ayrılmak için yeterli cesareti bulamıyorsunuz, hem de tamamiyle affedemiyorsunuz. ya olayları iyice araştırın etraftan, ya da eşinizin sizinle dürüstçe konuşmasını sağlayın. bu şüpheyle yaşanmaz, ben yaşayamamıştım. ama duyduklarınızı da kalbinizin değil mantığınızın kulağıyla dinleyin.

Rica ederim kırılmadım sdc basınıza gelmedıgınden anlayamıyorsunuz bazı seylerı belkı de kadını tanısanız haklı oldugumu bılırdınız,uzerınde konusmaya degıcek bır ınsan degıl ztn
Dedıgım gıbı onu teshır edıp ısını kolaylastırmak gıbı nıyetım olsa zaten bınlerce kısı onunde rencıde ederdım kendısını
Umarım yasamazsın ama yasamayan anlayamaz sdc dusunur ve kendınce yorumlar.Ama basına geldıgınde yorumuyla tutumu celısır

Kadının ucuz olması degıl ona kızgınlıgımın sebebı benı tanıyor olması,benım ıs arkadasım olması,dugunume gelıp vıdeoma benı cok sevdıgını soylemesı arkadanda bunları yapması.
Benım tanımadıgım bırı olsaydı yada gelıp bana adam gıbı hoslandım kocandan nısanlından vs deseydı yıne bu kadar sınırlenmezdım
Kocama kızgın olmadıgımı korudugumu soyleyen cok yanılır.Dedıgıne katılıyorum benı asıl ılgılendıren o dedım ya kadını tanımasam ıkı yuzlu pıslıgın tekı oldugunu bılmesem adını sormam esıme kımdı dıye
Esım herseyı anlatsa herseyı bılsem zaten ona gore karar verebılırdım arada kalmam o yuzden haklısın.Bu yuzden evlılık terapıstı cozum olmaz tek cozum gercekten neyın ne kadar yasandıgını yada yasanıp yasanmadıgını bılmem

ben aynı fikirde değilim erkeğin suçu ve sorumluluğu daha fazla
dediğiniz gibi kız bekar tek sorumluluğu ailesi kaldı ki ailesi bile olmayabilir
ama eş öyle değil sorumlu olduğu ailesi eşi belki çocukları var
yani kaybedecek daha çok şeyi var
bunları göze alarak yapıyosa erkek daha suçludur benim için
bu söylediklerimden söz konusu kadının masum olduğunu çıkarmayın ama
erkek kadar suçlu değil kadın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…