Kocama olan güvenim sarsıldı onu sevsemde ıcımdekı kine,nefrete,hırsa engel olamıyorm

Off off yine aldatma konusu
Valla kızlar burda aldatma konuları okudukça kafamda kurar oldum
Allahım bu acıyı yaşatmasın hiçbirimize ama deli gibi ya benimde kocam aldatıyorsa diye düşünüp duruyorum en ufak ilgisizliğinde...Canım Allah kolaylık versin umarım herşey yoluna girer
Bi bayanın "kocana sor" demesi bile insanın içini kemirir ve bunu diyebiliyorsa demekki aralarında bişey geçmiştir.Evli erkekler eşleri dururken dışardakilerle oynaşıyorsa zaten şer..siz de ,evli erkekelerle beraber olan azgın kadınlar da şer..sizin önde gideni...Allah öylelerini nasıl biliyorsa öyle yapsın..Şu Ramazan günü içine koydukları ateşin mislini gönüllerine koysun inşallah
Canım eğer ayrılmayı düşünmüyorsan eşinde işini bırakmış bi şans ver ama bu demek değildir ki tekrarlamaz..Sen yine gözünü açık tut..Alışmış kudurmuştan beterdir unutma bi dahaki hatasında bakma gözünün yaşına

güven olmayınca evlilik nasıl yürür ki zor bir durum
eğer yaşananları unutamayacaksan hep içinde öfke ile yaşayacaksan bu evlilikten hayır gelmez canım

yaşadıklarınız üzücü tabii. allah yardımcınız olsun.
ama kadının memleketini söylemeniz genelleme yapıyor olmanıza yol açmış. açıkcası eşinizin memleketini neden yazmadığınızı merak ettim. sadece kadının memeleketini neden mimlediniz de gözü dışarda olan kocanızı aklamaya çalıştınız. biz kadınlar bile hep kadınları suçluyoruz e böyle olunca erkeklerde daha çok havalanıyo. lütfen memleket bölümünü kaldırın. çok yazık.

bence ünyelilerin namusunu filan kastetmemiştir
ünyelilerin çok güzel olduğunu kastetmiştir, gerçekten de öyleler
şanslı gen

şanslı gen
haklı olabilirsiniz. tabiki bunuda düşünmüş olabilir ama ben yazının kadınla olan devamı dolayısıyla bunu çıkaramadım.

çok ayıp yaptığınız, ben hiç kimsenin bu anlayışta olduğunu görmedim buradaki mesajlarda.
şuan da kocanıza olan sinirinizi bize döndürdünüz.
bunu yapmayın çünkü böyle yaptığınız sürece siniriniz tükenmeyecek.
sadece kişiler değişicek.

konuyu şehir ülke vatan millet sakaryaya çevirmesekte konu içinde kalsak dahamı iyi olur acaba

şanslı gen

siz konuyu nasıl okuyorsunuz,hiç sizin dediğiniz türde bir cümle yok

arkadaşlar lütfen bu tarz yorumlar yapıp daha çok kırmayın arkadaşı. Bence biraz haklılık payı da var. O kadar kolay değil yuva yıkmak. Eşini de affedememiş ama kadında sütten çıkmış ak kaşık değil. Bile bile üstelik karısını tanıdığı halde bir erkekle birlikte oluyor. Bununda bir cezası olmalı sonuçta bırakın deşifre olsun , yaptığının bedelini ödemeli sonuçta. Utanacaksa yapmasaydı.

erkek sana ne kadar sarkarsa sarksız o evli bi adam çoluğu çocugu karısı var onları düşün der kendine getiririm ben öyle erkeği
kadını deşifre etsin etmesin zaten bankada onun evli adamlarla kırıştırdığını bilen biliyordur arkadaşta zaten o dedikodulardan duymuş yani herkes kadının ne olduğunu biliyor deşifre edilse ne olur böyleleri kendini 2 metre öteden belli eder
belli etmesede deşifre edilsin o kişiyle iş arkadaşı olup da sürekli toplantılara vs giden bir eşi olan arkadaş varsa görsün bilsin
kocasını güvene alsın uyarsın dikkatlı davransın bu kadının tek erkek iş arkadaşı arkadaşın kocası değil dolu erkek iş arkadası vardır evli olan

dolayısıyla deşifre olsun ki iş arkadası olan erkeklerin eşleri adımlarını ona göre atsın
arkadaşın yaptığı yanlışı o kadını içlerine alma samimi olma yanlışını yapmasınlar

benimde başıma geldi erkek arkadaşım en yakın kız arkadaşı vardı aynı dersaneydik göz göre göre flört etmişler ve onun için erkek arkadaşım benden ayrıldı ve kanka takılıyorlardı kızda bi gör bi süzme salak güvenirsin yanı ki güvendim ama işin aslını sonradan öğrendim ilk bu hoşlanmış bizimkini tavlamış arkadaşlarına nolur ben çok seviyorum ayarlayın falan demiş tabi ortak arkadaşlarıda beni düşünmeyip onunla samımi oldukları için kankalar ya el birliğiyle bizimkini yoldan çıkarmışlar beni kötülemişler seni işte çok seviyor mutlu olsursunuz sizin ilişkiniz bitmiş zaten vs bu nedir bu kal.tklıktır sevgilisi olan adamdan başka adam mı yok kardeşim dışarda bir sürü bekar erkek var bi düşün bu oğlanın sevgilisi karısı ne olur bunlar bencil düşünceler
sonra kızı evire çevire dersanede dövdüm hırsımı aldım ben erkek arkadşaımı benden aldığı için değil benim arkadaşlık güven duygularımı kullanıp beni kandırdığı için erkek arkadşaımın kankası diye güveniyorum sorunlarmı anlatıyorum en önemlisi ona emanet ediyorum

neyse erkek arkadaşımıda dersanede rezil ettim araştırdım buldum ki kızın nişanlısı varmış akraba arası yapılmış bunlar dışarıya kız vermiyorlarmıs ortaya çıkardım tabi benim erkek arkadaşım direk kandırılmış oldu anladı kızın hem bunu emde arkadaşlarını kandırdığını ona yalan söylediğini sonrada kendi derdiyle uğraştı ben gördükce oh çektim hem arkadaşları kıza ınandıkları için bizim aramızı bozdukları için vicdan azabı çektiler hemde bizimki kullanıldığı için kafasını duvarlara vurdu işin içinde payı olan herkes Allahından buldu

bana zamanında bir çocuk yazdı sevgilisi varmış meğerse bana söylemedi bana o kadar iyi davrandı falan bende hoşlandım falan sonra bi tanıdığımızı gördüm bu bebeyle aynı dersanede demezmi onun çıktığı var duydum gittim hesap sordum sonra ayrıydık bız sen varken sonra barısmak zorunda kaldım kız intaar etcem falan demiş bu da barışmak zorunda kalmıs ama ayrılcam seni seviyorum ayağı yaptı ki kızın mesajlarını okudum cidden intaar edicem vs msjları yazmış bende ayen şöyle dedim ben bunun vebalini alamam ayrılmanı istemem ve beklemem kendi yoluna bak o kızın hali ne olur dedim kendi mutluluğumdan çok kızıda düşündüm ve o çocukla bir daha görüşmedim ki etkilenmiştim sevgilisi olduğunu bilmeden
zaten diyeceksiniz başta seni kandırmış yalan dolan yol verecektin tabi ama o arada ben aşırı aşık da olabilirdim ve olsamda yine yol verirdim kendimden çok karşıdaki insanı düşünürüm yuva yıkanın yuvası olmaz
ayrıca bir erkeği karısıyla nasıl paylaşabilirsin bu meshepsizliktir senle yatıyor kalkıyor gidiyor karısıyla yatıyor kalkıyor bunu kaldıramayan kadın işte bu madur arkadaştır ama kaldıran kadın deşifre edilen kltk.dır

Son düzenleme:

al bendende okadar,genelleme yapması çok yanlış konu sahibinin,bu konuda sana katılıyorum canım..

gene bır evlılık gene bır bayanın yasadıgı haksılık ve hayalkırıklıgı...ALLAH ESINIZIDE EVLI OLDUGUNU BILE BILE HATTA IS ARKADASININ ESIYLE FINGIRDICEK KADAR CATLAMIS AR DAMARLI INSANLARIDA BILDIGI GIBI YAPSIN.UNUTAMAZSINIZ TABI IHANET UNUTULUCAK SEYMI.

böyle memleket ismi vererek suçlayıcı açıklamalarda bulunmak çok yanlış

zaten başka kızlarla da adı çıktı diyorsun demek ki asıl sorun kocanda.

al bendende okadar,genelleme yapması çok yanlış konu sahibinin,bu konuda sana katılıyorum canım..

Yahu siz nasıl okuyorsunuz nereden cıkarıyorsunuz bunları anlayamıyorum..Konu sahibi nerede genelleme yaptı..Ne yani o memleketli olanlar öyledir böyledir mi dedi..Hey Allah'ım..Bence okuyun(!) bakıp geçmeyin...

Yoksa böyle anlayamadıgınız konular hakkında yanlış ithamda bulunmayın konu sahibine..Hayır yani kadının memleketini soyledı diye resmen infaz ediyorsunuz burada..Konunun özü buraya geldi eksik anlamanızdan dıolayı..

Lütfen biraz daha dikkatli olsak ve insanları, hele de magdur olanları kırmasak diyorum..

ohhooo sen yanmissin guzelim...
daha cicim aylarinda aldatan ileriki yillarda neler yapar bilmiyorum...
sevgililerini ev tutar falan herhalde...
keske affetmeseydiniz...

Benden guzel olsa gıder tebrık ederdım yaptın ama degmıs derdım
Kızdıgım bır noktada bu guzel degıl,ahlaklı degıl,zekı degıl sadece hoppa
Bır soz var ya benden sonra onu mu buldun zevksız sende...

Bir erkek karısından daha güzel bir kadınla zina yaparsa bu tebrik edilecek bir davranış mıdır?
Olayı ahlaksız ve yanlış kılan, karısından daha güzel birini bulamamış olması mı..

Ve sen evlenirken kendini dünyanın en güzel kadını mı zannediyordun arkadaşım ve bu sebeple asla aldatılmayacağını?

Asıl kötü olan, eşin sana bir söz vermişken (seninle evliyken) seninle yaşadığı herşeyi herhangi biri ile de paralel olarak yaşayabiliyor, bu ortamı yaratmaya çalışıyor olması. Bu durum seni onun gözünde sıradan kılar farkındaysan..

O kadının senden çirkin veya güzel olması önemli değil, çünkü o kocanın skor defterinde bir çizgi olacak sadece muhtemelen..
Ayrıca zevkler ve renkler tartışılmaz, belki eşine çok güzel gelmiştir o bayan.

Ahlaksızlık adamın hamurunda var belli. Aynı yerde çalıştığınız insanla burnunuzun dibinde bunları yaşayacak kadar arsız. Çok üzgünüm ki sizde gerekli ağırlığı koyamamışsınız, sizden hiç çekinmeden gözünüzün önünde bunlar yaşanmış.X kadın Y kadın evli ya da bekar bunların sonu yok, biri gider biri gelir ve bahaneleri hiç bitmez. Kendinizi böyle hırpalamayın, kabul etmesi tabi ki zor şimdi iyi olduğunu işten ayrıldığını,güveninizi kazanmak için çaba içinde olduğunu gösteren şeyler yazmışsınız. Zaten affetmişsiniz bir kere şimdi iyi gözlemleyin. Ama bundan sonra en küçük bir hataya bile müsamaha göstermeyin.Sağlam durun ve kontrollü olun.Sizi bir kere daha üzmesine izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…