yaşadıklarınız üzücü tabii. allah yardımcınız olsun.
ama kadının memleketini söylemeniz genelleme yapıyor olmanıza yol açmış. açıkcası eşinizin memleketini neden yazmadığınızı merak ettim. sadece kadının memeleketini neden mimlediniz de gözü dışarda olan kocanızı aklamaya çalıştınız. biz kadınlar bile hep kadınları suçluyoruz e böyle olunca erkeklerde daha çok havalanıyo. lütfen memleket bölümünü kaldırın. çok yazık.
haklı olabilirsiniz. tabiki bunuda düşünmüş olabilir ama ben yazının kadınla olan devamı dolayısıyla bunu çıkaramadım.bence ünyelilerin namusunu filan kastetmemiştir
ünyelilerin çok güzel olduğunu kastetmiştir, gerçekten de öyleler
şanslı gen
Yıne de tesekkur ederım bazı arkadaslar sayesınde bakıs acım degıstı
Ulke olarak ıffetsız kadınları seven ve kocası kendısını aldattıgında aldatma da konu olan kadına sevgı besleyen suclu bulmayan neredeyse -aman canımmm kocamı ıstedın de vermedım mı al senden kıymetlı mı
dıyebılecek olgunlukta kadınlarda varmıs
Teşekkurler yorumlarınız ıcın ıyı geceler...
bence ünyelilerin namusunu filan kastetmemiştir
ünyelilerin çok güzel olduğunu kastetmiştir, gerçekten de öyleler
şanslı gen
bekar bir kadının evli bir erkekle olması tabiki normal değil,adı üstünde ama "bekar" yani toplum içinde bir bağ vazifesi bağlı olduğu bir kişi yok...resmen böyle biliyorsunuz.ama eşiniz sizinle "evli" yani resmen kocanız,hem duygusal hem hukuki bağınız var yani.ahlaki değerlerimiz gerçekten farklı demekki,kocanızı evde cezalandırıyorsunuz,kadının burda aynı bankada çalışan biri varsa ya da acunun programında onu gören bir tanıdığı varsa;toplum tarafından sözle ya da fiziksel recmedilmesini istiyorsunuz. kocanız için hafif ama kadın için ağır bir cezayı uygun görmüşsünüz. benim lafım sizin deşifre etmenize. yoksa sinirlenmek kadar insani bir tepki olamaz bu duruma.tabiki kızacaksınız ama herşeyin bir usulü vardır.
yaşadıklarınız üzücü tabii. allah yardımcınız olsun.
ama kadının memleketini söylemeniz genelleme yapıyor olmanıza yol açmış. açıkcası eşinizin memleketini neden yazmadığınızı merak ettim. sadece kadının memeleketini neden mimlediniz de gözü dışarda olan kocanızı aklamaya çalıştınız. biz kadınlar bile hep kadınları suçluyoruz e böyle olunca erkeklerde daha çok havalanıyo. lütfen memleket bölümünü kaldırın. çok yazık.
al bendende okadar,genelleme yapması çok yanlış konu sahibinin,bu konuda sana katılıyorum canım..
ordu ünyeliler abartılı derecede güzel olur
anlıyorum
Benden guzel olsa gıder tebrık ederdım yaptın ama degmıs derdım
Kızdıgım bır noktada bu guzel degıl,ahlaklı degıl,zekı degıl sadece hoppa
Bır soz var ya benden sonra onu mu buldun zevksız sende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?