Kocama olan güvenim sarsıldı onu sevsemde ıcımdekı kine,nefrete,hırsa engel olamıyorm

Ayy Ne Desem Valla Bilemedim..
Öyle Karmaşık ki..
Kocanıza Şu An Sinirli Olduğunuz İçin mi Salyalarının Aktığını Söylediniz ??
Yoksa Gerçekten Sapık Gibi Bir Adam mı Kavramayamadım..

Allah'ım Sana Sabır Versin..

Benı tanımayan kadın olsa kesınlıkle haklısın ama soyle dusun
Calısıyor msun bılmıyorum ama ısyerınden kac yıllık arkadasın her sabah muhabbetın var ıste o kadın kocanı tavlamaya ugrassa kocanda tavlansa
o zaman sucları ıkısınınde esıt oluyor bence

Neden böyle ateşli bir şekide onursuz bir kadının onurunu korumaya çalıştığınızı anlayamadım.

Teşhir olmaktan utanıp sıkılacak birinin bu haltları yemesi imkansız zaten siz kendinizi yormayın boşa.

Siz aldatıldığınızda şu anki olgunluğu gösterip; kocanızın size tercih ettiği kadına karşı nötr kalabilmeyi başarın, daha sonra tekrar konuşalım.

çalışıyorum ben de.
arkadaşım bana yanlış yaptı diye düşünürüm.
eşimde beni aptal yerine koyuyo üstelik ihanet ediyo ve beni gözden çıkarmış derim
arkdaş sadece arkadaşım hayatımda herhangi biri
ama eş başka
arkdaş bi sürü ama eş tek
yani arkadaşın yaptığı şeyden daha büyük hayal kırıklığı
yaratır eşimin bunu yapması.
sizin bakış açınız biraz farklı ben ne söylerseniz söyleyin
sizin gibi düşünemeyceğim üzgünüm.

Kocanız sızı arkadasınızla aldatırsa korkarım arkadasınıza bıde tesekkur edıceksınız
Ben kocam sucsuz onu affetım demıs olsam zaten konuyu onunla ılgılı acmam kadınla ılgılı acarım o sadece konunun detayı baska bır kadında olabılırdı

Bır de soyle bır durum var sevdıgınız bır ınsan aıleden bırı yanlıs yaptıgında kın duyarsınız kızarsınız nefret edersınız ama bır yanınız sever.Anılar,yasanmıslıklar vardır cunku
Ama sevmedıgınız bır ınsan ustune bıde yanlıs yapmıssa ıyıce nefret edersınız

anlamadığınız şu herhangi bi kadının yaptığı şey değil beni ilgilendiren
bu x kadını y kadını hep değişir ama eş değişmeyen eleman
adamın içinde varsa ayşeyle de yapar fatmayla da
sizin meseleniz eşinizle halledebileceğiniz bişey
sizin kadına sövüp dökmeleriniz anca içinizi soğutur sorun çözmez
ama diyorum ya sizin farklı bi yaklaşımınız var bu konuda

Yıne de tesekkur ederım bazı arkadaslar sayesınde bakıs acım degıstı
Ulke olarak ıffetsız kadınları seven ve kocası kendısını aldattıgında aldatma da konu olan kadına sevgı besleyen suclu bulmayan neredeyse -aman canımmm kocamı ıstedın de vermedım mı al senden kıymetlı mı
dıyebılecek olgunlukta kadınlarda varmıs

Teşekkurler yorumlarınız ıcın ıyı geceler...

Canım seni anlıyorum. Öfkelisin, ama o kadın ya da başkası. Seni tanıyan biri daha çok üzüyor. Ama konu o değil. Senin karşına çıkmadı mı? Biraz yüz versen flörte hatta çok daha fazlasına niyetlenen erkekler.. Ama biz set çekiyoruz. . Monotonlaşan hayatımızda beğenilmek istenmek, farklı bir yüz, ilgi.. Herkesin hoşuna gider. Ama yapmıyoruz.Kocam, çocuğum, ailem diyoruz. O kadının basitliği değil önemli olan. Seni ilgilendiren kocanın öncelik sıralaması. Önce karım demiyorsa, Ayşe olmuş, Fatma olmuş ne farkeder.

Ha bir de eğer devam etmekse kararın. Lütfen kurcalama. Sadece acını katlar bilmek. Ayrıntıları öğrenmeye çalışma lütfen

allah benim başıma böyle bir şey vermesin,öncelikle bunu dileyeyim.yaptığım şey sadece adil yargı isteği, konu çarpıtılmış. insan tabiki sinirlenir,kızar bağırır çağırır.
ama ben o kişiyi hedef göstermeye karşıyım burda,yaptığı iffetsizlik olabilir, arkadaşına karşı affedilmez büyük bir hata işlemiş olabilir,ama eşi de en az o kadın kadar suçlu diyorum.kadınla ne sorunu varsa bireysel halletsin diyorum,çeksin konuşsun,bağırsın,çağırsın ama böylesi doğru değil diyorum.
asla kadını savunduğum yok dikkat ederseniz,yaptığım sadece bir kişinin kişisel bilgilerinden onun tanınmasını kolaylaştırmanın etik olmadığı tüm halka açık bir sitede.

biz kadınlar kolayı seviyoruz.yanımızdakini değilde karşıdaki kişiyi suçlamak daha çok işimize geliyor.eşiniz sizi sırf açık adresini verdiğiniz kadınla aldatmamışki,başka biride varmış.yani onun için ayşe-fatma farketmemiş.üstelik sadece eşinizin anlatımıyla o kadını suçluyorsunuz.ne biliyorsunuz belkide eşiniz uğraşrtı o kadınla birlikte olmak için,gelip size tabiiki karşıdaki kadını suçlayacak,ben yaptım diyecek hali yok ya.ama eşinize inanmayı tercih ediyorsunuz.başka vukuatları da olduğu halde

erkeklerin nefslerine hakim olamadıklarını , doğuştan hayvani duygularla büyüdüklerini , tek eşliliğin onlara göre olmadığını çok azının eşini fiilen yada hissen aldatmadığını hepimiz biliyoruz. hiçbirşey yapmasalar yanyan bakıyorlar dimi? bu bi erkeğin affedilmesi için sebepmi ASLA. ben olsam kesinlikle affetmezdim..
ama bir kadın erkeğin bu zaafını bilerek , evli bir adamı baştan çıkartıyorsa bunun fizyolojik olarak hiçbir nedeni olamaz. tamamen karakter meselesidir.

konu sahibi arkadaşın uslubundan çok isyanına, üzüntülerine, çığlığına dikkat edip onu yönlendirirsek daha iyi olur diye düşünüyorum. şu anda en çok buna ihtiyacı var bence.

sevgili arkadaşım,
hayatı kendine zehir etmenin mantığı inanki yok. bu şekilde diken üstünde bir yaşam hepinizi mutsuz edecek.. eskiye dair hiçbişeyi eşinin başına kakmayıp, unutmasanda unutmuş gibi yapıp önünüze bakmanız gerekiyor. bunu yapamazsanız çok fazla ileriye gidemez evliliğiniz..

hiççççççççç düşünme akıllanıcağına ümidin yoksada sıyrıl,adam akıllı kendine gelsin onla bunla fingirdesmesin yada senden sonra biriyle daha evlenip kimsenin başınıda yakmasın.bekar bekar işlesinler haltlarını tövbe tövbeee

Kadın affeder ama unutmaz.Bir şeylerin büyüsü kaçtımı, tertemiz hisleriniz kirlendimi istediğin kadar affet ama yaptıkları hep aklına gelecek.Hep soru işaretleri kafanda.Önemli olan özür dilemek değil özür dileyecek şeylerden mümkün olduğunca uzak durmak.Ufacık hataları bile unutmuyoruz biz kadınlar.Güvensizlik tohumu bir kez atıldımı içine hiç bir şey eskisi gibi olmuyor.Telafisi yok.

off bir an okuyunca başıma ağrı girdi sinir oldum
kocanın gözü dışarıda belli bunu bile bile zor ya

evlilikte güven sarsılmışsa ilişkide ya artık görmezlikten gelinecek yada son bulunacak eşinin bu tavırlarının devam edeceğini düşünüyorum söylediğin gibi yapısında var sen kaldıra bilecekmisin herşeye rağmen devam etmek istiyorsan terapiste gitmenizi öneririm ...

Zaten affetmişsin neden ne yapayım diye soruyorsun ki?
Aşk herşeyi affetmez bence ki sadakatsizliğin bahanesi olmaz, affedilemez...

evlenmeden önce fark etmediniz mi eşinizin gözünün dışarda olduğunu?
illa ki bi açık vermiştir,ne bilim sizleyken başka kadınlara bakmıştır,sürekli başka bayanlardan söz etmiştir felan..
hı buna rağmen evlenmeyi seçtiyseniz bile bile lades demişsiniz..
neyse artık evlisiniz geçmişle ilgili sözler şuan bişe ifade etmez..
arkadaşlara katılıyorum,kadında ne kadar suç varsa eşinizde iki misli suç var..
evli adam yanında eşi varken ne diye başka kadına sarkar,
ne ayıp..
size saygısı yok anladık ,kendinede mi yok..
siz gerekli korkuyo verememişsiniz ona,buna tenezzül ettiği anda kavga çıkarıp,göstermelik evi terk etseydiniz,
ozaman ileri gidiyomu gitmiyomu görürdünüz..
şuan melek görüne bilir,ama bu şimdilik...
sizin güveninizi kazandığı anda,çantada keklik gördüğü anda tekrar yapacaktır..
üzgünüm ama bu erkekler malesefki böyle..
bazı ahlaki değerler doğuştan gelir..eğerki bu değer yoksa sonradan ne kadar uğraşırsanız uğraşın istediğiiniz gibi olmaz..

siz bence kocanızı boşayın hem o rahat etsin hem siz .bu kadar hırs nefret varsa zaten sevgide kalmaz bence seviyorum diye kendinizi kandırıyorsunuz siz .böyle bir adam sevilmez de zaten.ayrıca sütlü kahinevn örneği de gösteriyor ki huylu huyundan vazgeçmez.ayrıca kötü kelime ima eden harfler kullanarak o kadından ne üstünlüğünüz kaldı??güniz ve amonraya sonuna kadar katılıyorum.böyle bir ortamda birilerini deşifre etmek çok mu doğru.kız yaptı diyelim sizin kocanız da doğru bir adam değilmiş kusura bakmayın da.böyle bir durum olsa kadını değil kocamı suçul görürüm ve ardıma bile bakmadan terkederim.

ayrıca siz değiştirmiyorsanız buu verileri moderatörlerden ricam düzenlenmesi (memleket ve acun konusu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…