- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
İnsanlar siz üzülmeyin, kırılmayın diye modları düşükken süper eğleniyor oyunları mı oynasınlar? Cidden acaba bencillikten ne zaman kurtulup kocanızın ya da karınızın hayatını sizin için yaşamadığını anlayacaksınız? Siz anksiyete hastasısınız diye bu hale gelseniz haklı mı olacaksınız? Yazık insanlara bu dertte, depresyonda sıkıntı da bir de "şu yemeği yaptım diyorum hatırlamıyor" diye attığınız tribi, suratı çekiyorlar.
Umarım eş, hayat arkadaşı, aile nasıl olunur bir gün anlarsınız. Aşırı sinirlendim. Kusura bakmayın yumuşak olamayacağım. Orada zaten hayattan zevk almayan 'depresyonda' bir insan var siz üzerine "ah ben de arıza çıkartıyorum bak hayat cidden rezil bir yer" mesajı veriyorsunuz. Siz de yapmayın evin işini bok götürsün evi. Ama bunu da yapıp insanları darlamayın.
İnsanlar siz üzülmeyin, kırılmayın diye modları düşükken süper eğleniyor oyunları mı oynasınlar? Cidden acaba bencillikten ne zaman kurtulup kocanızın ya da karınızın hayatını sizin için yaşamadığını anlayacaksınız? Siz anksiyete hastasısınız diye bu hale gelseniz haklı mı olacaksınız? Yazık insanlara bu dertte, depresyonda sıkıntı da bir de "şu yemeği yaptım diyorum hatırlamıyor" diye attığınız tribi, suratı çekiyorlar.
Umarım eş, hayat arkadaşı, aile nasıl olunur bir gün anlarsınız. Aşırı sinirlendim. Kusura bakmayın yumuşak olamayacağım. Orada zaten hayattan zevk almayan 'depresyonda' bir insan var siz üzerine "ah ben de arıza çıkartıyorum bak hayat cidden rezil bir yer" mesajı veriyorsunuz. Siz de yapmayın evin işini bok götürsün evi. Ama bunu da yapıp insanları darlamayın.
Kiralık katil falan tutmadım sakin olun.Kusura bakmayın da çok sabirsizsiniz. Eşiniz bu dönemde depresyona girmiş siz de cinayet planları yapıyorsunuz, eşinizin ki daha masum. Iyi ki iyi gün kötü gün diye söz vermişsiniz.
Sizi çok iyi anlıyorum,annemde babam yüzünden sizin durumuzda ,babam 6ay önce iflas etti ağır depresyona girdi kimseyle konusmuyordu,yatağın içinden çıkmıyordu dışarı cik biraz otur hava al diye kavga da etseler iki dakika çıkmadı hala da bu durumda,psikolojik destek alıyor bı nebze olsun konuşmaya başladı ama hala dışarı çıkmıyor yatağın içinde TV izliyor telefonla oyalaniyor, sizede önerim gecmez bu düzelmez gibi gözüküyorsa eşinizin ruh hali destek alsın , zor durum karşıdaki ne deseniz anlamiyor Rabbim kolaylık versinBeni kötü, bencil, tü kaka bir eş olarak görenler için konuya ekleme yaptım onu okur sonra yargılarsınız KK’nın süper kadınları.
Adam depresyona girmiş ve siz de bunun farkındasınız.. Yani adam ruhsal olarak hasta.. Cinnet de getirseniz dediklerini yapacak gücü olsa önceden yapardı zaten.
Psikiyariste gitmesini sağlayın. Aslında onu en iyi siz anlamalısınız,sizde de anksiyete mevcutmuş.Eşiniz psikiyatriste giderse ilaçların da etkisiyle sizin istediklerinizi yapmaya başlıcaktır zamanla ama şu an majör depresyon durumu varsa enerjisi yoktur.Ne diyim Allah ona şifa ,size de sabır versin.
Reis tutarsan bana da yolla bazen beni de kıl ediyor evde kiKiralık katil falan tutmadım sakin olun.
Yemek örneği sadece bir tanesiydi. Aslında size de kızamıyorum çünkü ben öfkeyle düzgün anlatamamışım derdimi. Bir konu hakkında konuşup plan yapıyoruz, güzelce izah ediyorum ama ertesi gün adamın kafasında o yok çünkü dinlemiyor.
Ben sürekli yanındayım, biz bir iflas yaşadık o zamanki ani öfke patlamalarını, bana dünyayı dar etmesini herşeyi sineye çektim. Siz anksiyeteyi küçük bir hastalık gibi görebilirsiniz ama değil, ayy ankşiyetem var herkeş beni çeksin değil yani durum.
Benim öfkelendiğim kendini bırakması, iş bile bakmıyor aramıyorlar diyor. Bu şekilde olmaz, daha da dibe çöker. Ben onu motive etmek için elimden geleni yapıyorum ama beni hiçe sayan bir duvarla karşılaşmak beni yoruyor.
Benim eşim hem işini kaybetti hemde borsada 1 milyon TL ye yakın para kaybetti 2 aydır duvara bakarak yaşıyo ama hiç kızgın değilim anlayışla karşılıyorum sizde sakin olun biraz gördüğünüz gibi beterin beteri var
Amin 5 parasız kaldık işte yok kocanın da Bi gözü toprağa bakıyo idare ediyoruz işteTövbeler olsun varmış da gitmiş demek bir de bu açından bakınŞaka bir yana geçmiş olsun, Allah büyük bir kapı kapanır diğeri açılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?