Para icin geberecek gurursuz ya bide erkek olacak baba olamamis lan evladin var defol ciksana evden bosan ne b.. yiyosan ye para mal mulk ayyy igrenc bi adamBenim kendisine yaptığım hakaretler var.bazı hakimler delil olarak kabul ediyormuş kayıtları.
Yaşasın da benden uzakta yaşasın artık .Babasından kalmış ev sanki pislik herif
Çocuklarına bile merhameti olmayan niye yaşarki sanki oksijen israfı
İzinsiz kayıt suçtur. Bence bunu da araştırın. Belki bu konuda da ayrı bir dava açabilirsiniz. Ödü kopar pintinin tazminat çıkarsa diye.Benim kendisine yaptığım hakaretler var.bazı hakimler delil olarak kabul ediyormuş kayıtları.
Bende tiksiniyorum vallahi.soyadını yazarken bile tüylerim diken diken oluyor.resmi evrak mecbur yazıyorum .kendi soyadımla face falan aldım hattaPara icin geberecek gurursuz ya bide erkek olacak baba olamamis lan evladin var defol ciksana evden bosan ne b.. yiyosan ye para mal mulk ayyy igrenc bi adam
Ses kaydi bide video bunlar icin dava acin kesinlikle para cezasi versinlerde kalpten gitsin bosuna yasamasinBende tiksiniyorum vallahi.soyadını yazarken bile tüylerim diken diken oluyor.resmi evrak mecbur yazıyorum .kendi soyadımla face falan aldım hatta
Sordum avukatıma birşey geçmez elimize dedi.günlüğümü çaldı pislik onun her satırını okuduğunu düşündükçe deli oluyorum.çok özel şeyler vardı.aile içinde hırsızlık olmazmış.İzinsiz kayıt suçtur. Bence bunu da araştırın. Belki bu konuda da ayrı bir dava açabilirsiniz. Ödü kopar pintinin tazminat çıkarsa diye.
Ozel hayatiniza mudahale ya nasil ya avukatinizin iyi olduguna emin misinizSordum avukatıma birşey geçmez elimize dedi.günlüğümü çaldı pislik onun her satırını okuduğunu düşündükçe deli oluyorum.çok özel şeyler vardı.aile içinde hırsızlık olmazmış.
Manevi tazminat isteyecekmiş.Hakaret edince noluyorki
Onun için mi kovdum diyecek
Kimse kavga ederken methiyeler düzmüyor sonuçta
Hiç emin değilim ama anlaştım bi kere.Ozel hayatiniza mudahale ya nasil ya avukatinizin iyi olduguna emin misiniz
Ozel hayatiniza mudahale ya nasil ya avukatinizin iyi olduguna emin misiniz
Hiç emin değilim ama anlaştım bi kere.
Ne güzel hamilesiniz.inşallah huzurunuz yerindedir.ben üç hamilelik yaşadım çok sıkıntılı ve stresliydi.loğusalık dönemleri ayrı bir olay.10 yılıma dönüp bakınca hiç mutlu bir anı bulamıyorum.beni sevmeyen bir adamla yaşamışım bunca yıl.sanki 10 yıllık bir uykudan uyandım.artık mutlu olmak istiyorum.sanırım bunun için önce mutlu olmaya karar vermek gerekiyor.
Hala para diyor herif yani
İnşallah çok ama çok mutlu olursunuzNe güzel hamilesiniz.inşallah huzurunuz yerindedir.ben üç hamilelik yaşadım çok sıkıntılı ve stresliydi.loğusalık dönemleri ayrı bir olay.10 yılıma dönüp bakınca hiç mutlu bir anı bulamıyorum.beni sevmeyen bir adamla yaşamışım bunca yıl.sanki 10 yıllık bir uykudan uyandım.artık mutlu olmak istiyorum.sanırım bunun için önce mutlu olmaya karar vermek gerekiyor.
Daha evin kredisini ödüyomus bitmemis sanirim mahkeme bunu anlayisla karsilarYeni medeni kanuna göre evlendikten sonra edinilen mallar ortaktır. Neden sadece siz girdiniz ev olayına neden siz ödüyorsunuz taksitleri eşinizin hiç mi maddi yardımı olmadı? o mahkemede zaten görüşülür. Ama uzaklaştırma kararı için şiddet tehdit falan olması lazım ortada diye biliyorum adam sizinle görüşmek istemiyor ki zaten uzaklaştırma kararı neden? kaldı ki gece o vakit çocuklarımı almadan adım atmazdım ben öbür gün olmuş kedi yavrusu gibi kapıya bıraktı diyorsunuz eşiniz bırakmasa almayacaktınız yani çocukları öyle mi? zaten bakamaz ki 3 çocuğa tabii bırakacak. Madem öyle sen git evden deseydiniz.
Umarim herşey senin için çok güzel olur ..Buraya laf olsun diye yazmıyorum.mesela ikinci davayı açacak cesareti burdan sizden aldım.yaşadığım pişmanlık ve çaresizliği ve buraya yazdığım o geceyi unutamam.şimdi umut doluyum.hepinize çok teşekür ederim.
Ses kayıtları videolar hakimin takdirindeBen de katılıyorum arkadaşa. Bir avukata daha danışın bence.
Sorularını tek tek cevaplamaya çalışacağım canım.eşim bana aylardır psikolojik baskı uyguluyor şöyleki çocuklarıma 9 yıldır annem baktı.karşılıksız çıkarsız.hastalandığı için bakamadı hastalığı kalıcı doktoru herşeyi yasakladı.bu olaydan sonra eşim baskılarını iyice arttırdı bana diyorki sen defolup gideceksin çocuklarımı vermem kim bakacak çocuklara dedim.annem bakar.senin annenden senden iyi bakar diyor sürekli.benim anneliğimi eleştirip duruyor.en son yine kovdum gitmedi inanılmaz yüzsüz ve arsızdır.Yeni medeni kanuna göre evlendikten sonra edinilen mallar ortaktır. Neden sadece siz girdiniz ev olayına neden siz ödüyorsunuz taksitleri eşinizin hiç mi maddi yardımı olmadı? o mahkemede zaten görüşülür. Ama uzaklaştırma kararı için şiddet tehdit falan olması lazım ortada diye biliyorum adam sizinle görüşmek istemiyor ki zaten uzaklaştırma kararı neden? kaldı ki gece o vakit çocuklarımı almadan adım atmazdım ben öbür gün olmuş kedi yavrusu gibi kapıya bıraktı diyorsunuz eşiniz bırakmasa almayacaktınız yani çocukları öyle mi? zaten bakamaz ki 3 çocuğa tabii bırakacak. Madem öyle sen git evden deseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?